Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.3.14 17:32

jsem opravdu prase?

Právě jsme se s chlapem chytli. Máme 4 měsíční štěně. Ted má 16kg. Právě udělala louži a já na to vzala mop, kterým jsem to setřela, pak ho vymáchala několikrát pod tekoucí vodou, do kýble vodu, savo a jar a šla jsem s tím vytírat. Chlap na mně spustil, že to rozpatlám všude, já, že je to vymáchaný. Pohádali jsme se celkem dost. Jsem opravdu prase, nebo ne :-/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101490
15.3.14 17:35

Ne, proč? To bys jako s tím mopem měla dělat co - dát ho vyvařit 8o
A jinak já bych tedy neřešila ani to savo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
15.3.14 17:35

Manžel si podle mě spletl zvířata, ty nejsi prase, ale on je zřejmě vůl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.3.14 17:36

Vymyla jsi to, nejsi prase. Spíš chlap je moc přecitlivělý. Co udělá, až pes (nebo dítě) pozvrací peřinu, vyhodí ji? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.3.14 17:36

Možná bys ho měla vyhodit a pořídit nový mop? :think:  :mrgreen:

Ne, podle mých měřítek prase nejsi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
15.3.14 17:37

Ja te nebudu soudit, ale osobne bych to mopem nikdy neuklizela.Vzdy jsem si vzala horsi hadr, pouzila cistice a hadr vyhodila. Mopem bych to opravdu neudelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.3.14 17:37

Tak já měla na louže extra mop a na domácnost jiný. Ale jestli jsi tam dala savo, tak nevidím problém :nevim: A moč desinfikuje. Že vzkazuju chlapovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.3.14 17:38

Ne, nejsi…já byla na začátku společného bydlení označená za prase, že meju psí misky stejným kartáčem, jako naše nádobí. Tenkrát jsem mu odsekla, že se psem jím i jednu zmrzlinu, no, ale od té doby mám radši kartáče dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
15.3.14 17:38

Já bych ho poprosila, aby si to vzal od příště na starosti on a laskavě ti to předvedl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
15.3.14 17:39

Ja bych to setrela pap. uterkama,,pak mokrym hadrem, ten bych hodila do spiny. A pak to stirala tim mopem. Takhle jsem to teda delavala, kdyz byl pes malej..
Kolik mu je, ze se 16 kg cura doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.3.14 17:40

Proč prase :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.3.14 17:43

Máme na to spešl hadry, ty se pak vždy přemáchli. Dotřelo se to jinými.
Kdybych na začátku měla pořád napouštět kýbl, tak ho někdy nevyužiji týden a pak tak pětkrát denně :mrgreen:

@murkyf píše:
Ja bych to setrela pap. uterkama,,pak mokrym hadrem, ten bych hodila do spiny. A pak to stirala tim mopem. Takhle jsem to teda delavala, kdyz byl pes malej..
Kolik mu je, ze se 16 kg cura doma?

píše čtyři měsíce, tipuji něco většího, to by jsi asi těmi papírovými nepobrala případně spotřebovala roli, to musí být zase kaluž :mrgreen: tchýně má většího, tak vím, co dokáže :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
15.3.14 17:44

Tak ja bych to treba udelala tak, ze bych louzi nejdriv zlikvidovala papirovyma uterkama a pak az vytrela mopem.Mop bych do chc.anek nepolozila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
15.3.14 17:45

Prase nejsi. Melas tomu svymu chlapovi rict: tak to vytri ty, kdyz jsi tak chytrej. Je to vas spolecny pes.

Příspěvek upraven 15.03.14 v 17:49

• Citovat
  • Upravit
11955
15.3.14 17:47

Hele já když mě chlap buzeruje, tak pouštím mop, vařečku apod., nechť se mladý pán realizuje :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný