Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ne, proč? To bys jako s tím mopem měla dělat co - dát ho vyvařit ![]()
A jinak já bych tedy neřešila ani to savo ![]()
Manžel si podle mě spletl zvířata, ty nejsi prase, ale on je zřejmě vůl ![]()
Vymyla jsi to, nejsi prase. Spíš chlap je moc přecitlivělý. Co udělá, až pes (nebo dítě) pozvrací peřinu, vyhodí ji? ![]()
Možná bys ho měla vyhodit a pořídit nový mop?
![]()
Ne, podle mých měřítek prase nejsi. ![]()
Ja te nebudu soudit, ale osobne bych to mopem nikdy neuklizela.Vzdy jsem si vzala horsi hadr, pouzila cistice a hadr vyhodila. Mopem bych to opravdu neudelala.
Tak já měla na louže extra mop a na domácnost jiný. Ale jestli jsi tam dala savo, tak nevidím problém
A moč desinfikuje. Že vzkazuju chlapovi ![]()
Ne, nejsi…já byla na začátku společného bydlení označená za prase, že meju psí misky stejným kartáčem, jako naše nádobí. Tenkrát jsem mu odsekla, že se psem jím i jednu zmrzlinu, no, ale od té doby mám radši kartáče dva ![]()
Já bych ho poprosila, aby si to vzal od příště na starosti on a laskavě ti to předvedl ![]()
Ja bych to setrela pap. uterkama,,pak mokrym hadrem, ten bych hodila do spiny. A pak to stirala tim mopem. Takhle jsem to teda delavala, kdyz byl pes malej..
Kolik mu je, ze se 16 kg cura doma?
Máme na to spešl hadry, ty se pak vždy přemáchli. Dotřelo se to jinými.
Kdybych na začátku měla pořád napouštět kýbl, tak ho někdy nevyužiji týden a pak tak pětkrát denně ![]()
@murkyf píše:
Ja bych to setrela pap. uterkama,,pak mokrym hadrem, ten bych hodila do spiny. A pak to stirala tim mopem. Takhle jsem to teda delavala, kdyz byl pes malej..
Kolik mu je, ze se 16 kg cura doma?
píše čtyři měsíce, tipuji něco většího, to by jsi asi těmi papírovými nepobrala případně spotřebovala roli, to musí být zase kaluž
tchýně má většího, tak vím, co dokáže ![]()
Tak ja bych to treba udelala tak, ze bych louzi nejdriv zlikvidovala papirovyma uterkama a pak az vytrela mopem.Mop bych do chc.anek nepolozila.
Prase nejsi. Melas tomu svymu chlapovi rict: tak to vytri ty, kdyz jsi tak chytrej. Je to vas spolecny pes.
Příspěvek upraven 15.03.14 v 17:49
Hele já když mě chlap buzeruje, tak pouštím mop, vařečku apod., nechť se mladý pán realizuje ![]()
Právě jsme se s chlapem chytli. Máme 4 měsíční štěně. Ted má 16kg. Právě udělala louži a já na to vzala mop, kterým jsem to setřela, pak ho vymáchala několikrát pod tekoucí vodou, do kýble vodu, savo a jar a šla jsem s tím vytírat. Chlap na mně spustil, že to rozpatlám všude, já, že je to vymáchaný. Pohádali jsme se celkem dost. Jsem opravdu prase, nebo ne :-/