Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@offi píše:
@Reinka fuj vis ze zvirata si lizou genitalie? A buch vi co ti pes sezere venku, ty nase vecne hovna i kdyz je hlidam proste to neuhlidam. Promin, ale pokud si nechas psem lizat jidlo jsi prase. nekolikrat jsem videla v televizi jak brali vzorky z veci co olizuje pes a vdy to byl hnus.
prosim Ta co to je za slovo?? ![]()
@Anonymní píše:
No vzala jsem na to mop, protože to stihla samozřejmě rozšlapat, tak to bylo na větší ploše, tak jsem dle mého názoru(podle manžela špatného názoru) potřebovala něco na násadě. Pak jsem tedy našla náhradní hadr k mopu a tím to opět vytřela. Jsme spolu 12 let a do ted mu nic nevadilo a poslední dobou máme podle něj doma bordel, špínu atd. Ted mi tu chodí v botech, protože v tomhle bos chodit nebude a pantofle si nechce zasvinit, když pak chodí do obýváku. Tam mimochodem poslední 3 dny spí.
Hm.. Tak on problém asi nebude ve vytření loužičky, co?
@Samamama píše:
Mně to přijde v pořádku, ale samozřejmě jsou dokonalejší způsoby, jak se zbavit psí loužičky, opravdu sterilně, chce to trochu benzínu, zápalky…a rychle utíkat![]()
(ale je to finančně náročný způsob).Jinak souhlasím, že v kontextu spaní v obýváku mi vytřená loužička přijde jako zástupný problém.
Ked spravilo stendo louzicku, tak som to zotrela mopom..ten je stale pripraveny..barak by som tym nevytierala, vzdy som to prala(mam niekolko nasad na mop),ale nevidim v tom problem pokial si to vymachala v tej dezinfekcii atd, i ked to je zbytocne..pes vacsi sajrat priniesie z vonku, nez ked sa doma vycura..
a k chlapovi-ked on je na zachode, tak sa trafi vzdy do misy?
alebo po zotreni jeho chcaniek tiez mop nemas pouzit?
@offi píše:
@Eemii a pokud ti prijde normalni srovnavat lidi se psama jsi taky prase
Uklidni se. Trocha ironie a nadsazky.Asi jsem zapomnela na spousty smajliku.
@Eemii píše:
Uklidni se. Trocha ironie a nadsazky.Asi jsem zapomnela na spousty smajliku.
offina je krapet hysterická, kdyby viděla, jak se našemu štěněti občas podaří olíznout pusu sedmiměsíční dceři, tak by ji to asi položilo ![]()
@Eemii píše:
Genitalie si lizou i lidi..
@offi zase to nesmíš tak hrotit
to bych musela občas vydezinfikovat i děti, protože je čubina olízne ![]()
Vzala bych to papírovými uterkami, nebo toaletakem, po té desinfekcnimi ubrousky. Ale netvrdim, ze prase jsi.
@Tiger-lily píše:
Mop mu hodit na hlavu a odejít středem.už se nevracet.
Nemá cenu rozebírat, jakým přesným způsobem by to některé z nás uklidila. Podstatné je, že ten šulibrk nehnul ani prstem a nadává ti do prasat. ![]()