Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tiger-lily píše:
Nemá cenu rozebírat, jakým přesným způsobem by to některé z nás uklidila. Podstatné je, že ten šulibrk nehnul ani prstem a nadává ti do prasat.
Asi tak ![]()
@Berousik píše:
offina je krapet hysterická, kdyby viděla, jak se našemu štěněti občas podaří olíznout pusu sedmiměsíční dceři, tak by ji to asi položilo
asi položilo
…m. j. pes má v tlamce daleko méně bakterií než člověk, tudíž oblíznutí od psa je o hodně „zdravější“ pro člověka, než pusa od člověka psu, protože pes má toto na rozdíl od člověka právě z důvodu, aby cokoliv sežere atd. zlikvidovalo event. bacily. Jinak mně dávají psiska pusu a olizujou hubu furt a světe div se, ještě jsem nikdy nic neměla, vlastně 15 let ani chřipku.
@kočička Evička Tak to je. Já teda se osobně olízávat na pusu nenechávám, snažím se ubránit, protože vidím na procházkách, co všechno naše fenka sežere a to, že je obr dobytek víme doma všichni, ale když už se jí to povede, tak savo nekloktám
A u dcery jaksi snaha často končí nezdarem, bo pes ji miluje a prostě čeká na svou příležitost kdykoli se otočím. Aspoň bude mít malá posílenou imunitu.
Savo a jar? Já mám chovatelskou stanici a na vytírání používám vodu s trochou sprchového gelu ( to je maximální chemie, co si dovolím použít ). Psi jsou očkovaní, odčervení, zdraví, vytírám po nich denně, ale že bych šílela s desinfekcí…
. Stejně po mně mnohokrát dojídají z talíře
a pusinkují nás. Někteří i spí v posteli.
Já nevím, co jsi udělala špatně..udělala bych to přesně tak jak ty. Použila jsi savo, tak o co mu jde? Savo je silná desinfekce a hubí všechny bakterie a viry…Já bych vzala ten mop a přetáhla bych s ním chlapovi hubu…
@Majka4 píše:
Já nevím, co jsi udělala špatně..udělala bych to přesně tak jak ty. Použila jsi savo, tak o co mu jde? Savo je silná desinfekce a hubí všechny bakterie a viry…Já bych vzala ten mop a přetáhla bych s ním chlapovi hubu…
No nemálo manžílkovi hrabe
Ne nejsi prase, taky kolikrát jsem neměla nic jiného po ruce tak jsem to vzala mopem, který jsem potom přeprala v ruce, nevidím na tom nic špatného. Pana manžela bych příště přetáhla tím mopem…
@Berousik píše:po ránu, po ránu, mokrej hadr na tlamu
Jo a ten hadr od chcanek ![]()
A jinak prece se i rany nekde nechaji lizat psem, daleko lepe se to hoji.Deti vyrustajici se psema od mala, jsou imunni vuci kde cemu. Clovek ma v puse hnus bakterie taky.
Da se rict, ze krome nejakych cervu, od psa snad nikdy nikdo nic nechytil, coz pri pravidelnem odcervovani nehrozi. Nevim co jako by mel kdo chytit.Jaka konkretni nemoc je prenosna psem, vi nekdo?
@Reinka píše:
Ne, nejsi…já byla na začátku společného bydlení označená za prase, že meju psí misky stejným kartáčem, jako naše nádobí. Tenkrát jsem mu odsekla, že se psem jím i jednu zmrzlinu, no, ale od té doby mám radši kartáče dva
No fuj. ![]()
Nechat si olizovat pusu čoklíkem, a nechat to dělat i miminu, teda to se máte vážně čím chlubit.. Při představě, co ten pes všechno sežere, olíže, očuchá..
Tak nevím, jestli jsou větší prasata psi nebo lidi. ![]()
@Pink Bird píše:
Savo a jar? Já mám chovatelskou stanici a na vytírání používám vodu s trochou sprchového gelu ( to je maximální chemie, co si dovolím použít ). Psi jsou očkovaní, odčervení, zdraví, vytírám po nich denně, ale že bych šílela s desinfekcí…. Stejně po mně mnohokrát dojídají z talíře
a pusinkují nás. Někteří i spí v posteli.
u mě spí v posteli všichni psi, nalepení ze všech stran, připadám si jak obloženej chlebíček
- po ránu mě všichni oblížou, v noci mi kolikrát ten, kdo uzme vedlejší místo na polštáři nechtěně strčí tlapu do otevřený pusy a žiju, a myslím, že kdo je přehnaně útlocitnej je pak o to méně odolnej ![]()
Leda by byl pes nemocný nějakou infekční chorobou bych se obtěžovala se SAVO. Moč je sterilní, o nic nejde (výkaly jsou jiná kategorie). Taky myslím, že problém je jinde. Nechala bych si pro radost mladého psíka a starého hňupa bych mokrým mopem vymetla za dveře (pak stačí už jen vyházet jeho krámy a trochu vyvětrat).