Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
15.3.14 18:10
@Anonymní píše:
No vzala jsem na to mop, protože to stihla samozřejmě rozšlapat, tak to bylo na větší ploše, tak jsem dle mého názoru(podle manžela špatného názoru) potřebovala něco na násadě. Pak jsem tedy našla náhradní hadr k mopu a tím to opět vytřela. Jsme spolu 12 let a do ted mu nic nevadilo a poslední dobou máme podle něj doma bordel, špínu atd. Ted mi tu chodí v botech, protože v tomhle bos chodit nebude a pantofle si nechce zasvinit, když pak chodí do obýváku. Tam mimochodem poslední 3 dny spí.

No to nebude jen tou louží… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.14 18:13

Tvůj muž je divnej, moč je sterilní tekutina, tudíž všude okolo i na jeho chodidlech bude tisíckrát víc bůhví čeho než v moči po psovi, ať si to někde dohledá, jestli má tento svůj „pocit“…a to savo bys tam ani dávat nemusela, stačí obyč. voda, nakonec i ránu na těle lze desinfikovat močí, takže tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
15.3.14 18:13

Za prvé já osobně bych mu při takové připomínce hodila mop i s náhradním hadrem na hlavu (pozor příteli/maželovi ne psovi) a následně se zamyslela nad tím, že manžel spí jinde, bude mít asi jiný důvod a ne načinčanou domácnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 18:15

@Reinka fuj vis ze zvirata si lizou genitalie? A buch vi co ti pes sezere venku, ty nase vecne hovna i kdyz je hlidam proste to neuhlidam. Promin, ale pokud si nechas psem lizat jidlo jsi prase. nekolikrat jsem videla v televizi jak brali vzorky z veci co olizuje pes a vdy to byl hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
15.3.14 18:15

:| no jo, tak v této situaci to asi není jen o mopu… to si hledá zástupné problémy, asi by ho to jinak až tak neštvalo že jo… chlap prudí a hledá za co tě asi může zdrbat…
jinak si pořiď třeba smeták s hadrou na uklízení jen po psovi a máš to…
a savo dezinfikuje hodně, takže já bych se nebála nějakého hygienického faux pas, to fakt ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
15.3.14 18:16
@Anonymní píše:
No vzala jsem na to mop, protože to stihla samozřejmě rozšlapat, tak to bylo na větší ploše, tak jsem dle mého názoru(podle manžela špatného názoru) potřebovala něco na násadě. Pak jsem tedy našla náhradní hadr k mopu a tím to opět vytřela. Jsme spolu 12 let a do ted mu nic nevadilo a poslední dobou máme podle něj doma bordel, špínu atd. Ted mi tu chodí v botech, protože v tomhle bos chodit nebude a pantofle si nechce zasvinit, když pak chodí do obýváku. Tam mimochodem poslední 3 dny spí.

Jo takhle..tak to byste meli resit neco jineho nez psi louzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
15.3.14 18:17
@offi píše:
@Reinka fuj vis ze zvirata si lizou genitalie? A buch vi co ti pes sezere venku, ty nase vecne hovna i kdyz je hlidam proste to neuhlidam. Promin, ale pokud si nechas psem lizat jidlo jsi prase. nekolikrat jsem videla v televizi jak brali vzorky z veci co olizuje pes a vdy to byl hnus.

Genitalie si lizou i lidi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 18:20

@Eemii ja dodrzuji hygienu to za prve, za druhe mi partner nelize zadek a za treti si po tom mejeme hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.14 18:21
@Anonymní píše:

hm tak to louže byla jen startovací tečka, co má za problém víš? Něco v práci, stres?
Jinak teda k tématu, louže jsme nejdřív utřeli toaleťákem a pak spešl hadrem. Ale nic prasoidního mi na vytírání mopem nepřijde :nevim:
EDIT: a nedělala jsem to já, ale oba s mužem. Prostě kdo dřív tu louži viděl nebo rozšlápl, tak ji prostě šel utřít. Tak mu řekni, že to necháš na něm, že to jistě příště udělá lépe :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 18:24

@Eemii a pokud ti prijde normalni srovnavat lidi se psama jsi taky prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
15.3.14 18:27

Prase nejsi též jsem to tak ze začátku dělala. Pak jsem teda přešla na papírové utěrky, páč vytahovat při každé louži mop bylo za trest. Papírovou utěrkou jsem to vysála a pak jsem si vzala hadr namočený se savem a tím jsem to přetřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 18:32

Jinak my louze utrebe tema kuchynskejma hadrama, nebo nevim jak se jim rika, nekolikrat a pak tam nastrikame sanitol a utrem toaletakem. zadny prdeni s velkym hadrem, ale je fakt ze u nas ty louze jsou mensi, mame 3kg pesany a pocurava se jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
15.3.14 18:38

Mně to přijde v pořádku, ale samozřejmě jsou dokonalejší způsoby, jak se zbavit psí loužičky, opravdu sterilně, chce to trochu benzínu, zápalky…a rychle utíkat :mrgreen: :mrgreen: (ale je to finančně náročný způsob).

Jinak souhlasím, že v kontextu spaní v obýváku mi vytřená loužička přijde jako zástupný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
15.3.14 18:44
@Eemii píše:
Genitalie si lizou i lidi..
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.3.14 18:46
@Anonymní píše:

a že venku šlápne do kdejakýho hnusu a teď v tom chodí po bytě mu nevadí? Argumentovala bych tím, že ta moč je daleko čistější než jeho kramfleky, se kterejma si štráduje po měste. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný