Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
15.3.14 20:48
@offi píše:
@Antonie Bolavá pritel to hledal na internetu a tohle je mytus, psu lejna proste voni. a nerikam ze to dela pravidelne kazdy pes, ale konkretne moji to delaji, jsem z toho nestastna, ale co nadelam.

cim ich krmis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
15.3.14 20:48

Jojo, presne.. a taky je-li ti zima, zavolej chlupace a do minuty je po zime :palec:

citace] @kočička Evička píše:
když se pes k tobě přitulí a dejchá ti celou noc na záda, to je super pocit, že jo, já to zbožňuju, tu jejich energii a vůni kožíšku a prostě jejich blízkost, neznám nic hezčího (pominu-li přitulenýho mužskýho). :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.3.14 20:49
@Berousik píše:
Naše fenka (10 měsíců) to žere. Hnůj, hovna. Naštěstí je vcelku poslušná, takže na rázné FUJ to obejde, ale vidím na ní, jak by si dala. A to má superprémiovky granule + kapsičky. Ona vyrůstala v naprosto nechutném prostředí, našli jsme ji s mužem na internetu, okouzlila nás svým kukučem a když jsme si pro ni přijeli, tak ti lidi byli takový socky, žili v takovém slamu u lesa…a psům vařili těstoviny s cukrem :roll: a dávali polomáčené sušenky :roll: :roll: Eliška smrděla a byla špinavá, ale jak se na nás koukla, tak bylo jasno :srdce: Takže možná si to nese z „dětství“ těžko říct, bo teď má fakt psí luxus.

Přesto se s ní zrovna ty pusinkuješ? No ty bláho. :roll: :lol: Už jsem myslela, že se diskuze stáčí k tomu, že tu vlastně žádní psi hovna nežerou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
15.3.14 20:51
@Berousik píše:
Naše fenka (10 měsíců) to žere. Hnůj, hovna. Naštěstí je vcelku poslušná, takže na rázné FUJ to obejde, ale vidím na ní, jak by si dala. A to má superprémiovky granule + kapsičky. Ona vyrůstala v naprosto nechutném prostředí, našli jsme ji s mužem na internetu, okouzlila nás svým kukučem a když jsme si pro ni přijeli, tak ti lidi byli takový socky, žili v takovém slamu u lesa…a psům vařili těstoviny s cukrem :roll: a dávali polomáčené sušenky :roll: :roll: Eliška smrděla a byla špinavá, ale jak se na nás koukla, tak bylo jasno :srdce: Takže možná si to nese z „dětství“ těžko říct, bo teď má fakt psí luxus.

ale Meloun neni pes..to je opecovavatelka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
@offi píše:
Ano to minimum co je na kartacku je nic oproti tomu co jsem nekolikrat slysela ze lidi psu vystrikavaji tlamu proudem vody z hadice.

Pokud to psovi nevadí, tak není problém. Eliška sama hubu nastavuje při sprchování, já jí chci umýt jen nohy a ona nastaví tlamu a miluje to. Bere to jako hru. Ale cpát psovi do huby ústní vodu je…nevím jak to napsat slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

@Berousik tak je fajn, že je teď u vás :srdce: Nevím, možná k tomu má jiný důvod :nevim: Jeden náš pes to taky žral, když byl štěně a to taky měl prvotřídní krmení. Doktor nám řekl právě tohle. Pes to pak dělat přestal. Možná v tom růstu potřeboval prostě ještě víc živin. netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@murkyf

offi vidí jen co vidět chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.14 20:55
@Cosmos píše:
Přesto se s ní zrovna ty pusinkuješ? No ty bláho. :roll: :lol: Už jsem myslela, že se diskuze stáčí k tomu, že tu vlastně žádní psi hovna nežerou. :think:
:P Ale já jsem psala, že se s ní nepusinkuju :mrgreen: Naopak, že se tomu bráním, protože mi to není příjemné a že se jí to holt u mazlení občas povede, stejně tak s dcerou, bo ji prostě fenka miluje. Opět plácáš něco, co sis POŘÁDNĚ nepřečetla. Zalistuj, než budeš opět psát nesmysly :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
15.3.14 20:57

@offi zkoušela jsi psům dávat občas syrečky??Naši psi taky venku žrali hovna a potom, co nám veterinář poradil jim dát občas řádně smradlavej sýr byl klid ;)

Máme doma čubinu z útulku, týranou a očividně s hodně špatnou zkušeností. Stačí aby se něčeho lekla nebo něco provede a náznak křiku a už je pod ní louže…vytírám mopem který mám na domácnost, se savem a mop potom ještě vysavuju. Pelech peru v pračce (nevím, asi by se mi nepodařilo uhádat doma, že potřebuji ještě extra pračku na psí pelech a několkrát týdně kupovat nový by nás asi zruinovalo :oops: )
Na druhou stranu nepatřím k těm, které jedí se psem z jednoho talíře, pes má vymezen svůj prostor takže ani po bytě nesmí natož do postele. Zároveň když náhodou olízne dítěti pusu tak se z toho nehroutíme :)
Myslím, že je na každém co považuje za normální. Komu nevadí chlupy v posteli a olízaný obličej je to jeho věc. Někdo zas běhá za dítětem s ubrousky pokaždé když se prcek něčeho dotkne, taky si myslím že každého věc. Spíš mi přijde divné označovat někoho od pc aniž bych ho osobně znala že je prase, dobytek a pod. jen proto, že dělá něco jinak než já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Antonie Bolavá píše:
@Berousik tak je fajn, že je teď u vás :srdce: Nevím, možná k tomu má jiný důvod :nevim: Jeden náš pes to taky žral, když byl štěně a to taky měl prvotřídní krmení. Doktor nám řekl právě tohle. Pes to pak dělat přestal. Možná v tom růstu potřeboval prostě ještě víc živin. netuším :nevim:

moje nejstarší fenka, když jsem měla mladou novou a ona se vykadila doma, protože mě nestihla vzbudit v noci, tak když viděla, že jdu k onomu místu netuše, že najdu bobek, tak utíkala přede mnou a hovňajze sežrala, abych jako nebyla naštvaná, že malá udělala potřebu a to jsem nikoho nikdy netrestala, není důvod, mimino taky semtam kadí do plinek, než se vše naučí, takže vlastně ho*no domácí se občas do jedné z mých holek dostalo do útrob :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
@Berousik píše: :P Ale já jsem psala, že se s ní nepusinkuju :mrgreen: Naopak, že se tomu bráním, protože mi to není příjemné a že se jí to holt u mazlení občas povede, stejně tak s dcerou, bo ji prostě fenka miluje. Opět plácáš něco, co sis POŘÁDNĚ nepřečetla. Zalistuj, než budeš opět psát nesmysly :palec:

Proto jsem se tě na to přeptala. :roll:
Zalistuj si sama, a ukaž mě ty nesmysly. Já tu kromě toho, že mi to připadá nechutný, nic víc nenapsala. Tak o čem pořád se mnou diskutuješ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976

@Berousik kdyz tomu psovi tu vodu strikas promo muze se udusit pokud to je nedobrovolne. jezis delate jako bych to do ni lila, ja ho jen v te vode vymacham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.14 20:58
@Antonie Bolavá píše:
@Berousik tak je fajn, že je teď u vás :srdce: Nevím, možná k tomu má jiný důvod :nevim: Jeden náš pes to taky žral, když byl štěně a to taky měl prvotřídní krmení. Doktor nám řekl právě tohle. Pes to pak dělat přestal. Možná v tom růstu potřeboval prostě ještě víc živin. netuším :nevim:

je fakt, že už to není tak jako dřív, ty hovna myslím. Když byla malinká, tak to byl fakt boj na každé procházce. Ale hnůj to prostě je lákadlo furt. Naštěstí poslouchá, takže se mi to daří eliminovat do snesitelné formy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.3.14 20:58
@Cosmos píše:
Já spím v posteli s mojema dětičkama, a taky neznám nic hezčího. :P Holt každý má to svoje. ;)

no tak to je každopádně bezkonkurenční :pankac: Mně taky funí do ucha z každé strany jedno zlatíčko. Ale měla jsem tu donedávna i čubu, ale ta byla taková hlavně domácí a ven max k nám na zahradu, takže ani neměla kde co sebrat.
Asi by se mi eklovalo vzít si do postele psa, co se venčí někde ve městě v parku a šlape tam v plivancích :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.3.14 20:59

Moje mamka je hodně uznávaná dětská dr. Právě se vrátila z kongresu o výživě. Bylo jim tam řečeno ( s nadsázkou ), že zdravé dítě by mělo sníst za život kyblík hnoje :D.
A opravdu je prokázáno, že když dítě žije se zvířaty, výrazně se mu tím zlepšuje imunita a taky odolnost vůči alergiím.
My žijeme se psy už x desítek let… nikdo z nás nikdy žádné parazity neměl, ani nechytl žádnou psy přenosnou nemoc.
Já nejsem žádný extrémista. Když někdo psy nemá rád, ať je nemá. Když někdo chce denně vytírat savem, ať vytírá. Ale vadí mi taková hysterie - ježiši, dítě olízl pes, rychle desinfikovat… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný