Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
15.3.14 21:52
@offi píše:
@kočička Evička pes ma mit sve misto, ne se valet v posteli a pokud clovek dovoli psu se valet v posteli tak si dokazu predstavit, ze pes muze vsechno. a predstav si, moji pesani maji zakazano jit do kuchyne kdyz jime. to jsem ale svine, ze?

proc tie psy mas?
Ved nic nemozu a este ich tyras a chlubis sa tym..zacinam pochybovat, ci to mas v majaku spravne zoradene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.14 21:53
@Cosmos píše:
Ano, bylo to přeptání, jestli to děláš zrovna ty, protože já si vás tady všechny nepamatuju. Proto tam byl ten otazník, který značí otázku.Na straně 6 jsi mě napadla za psaní nesmyslů, doteď nevysvětleno. :think: Aha, už se toho ani nedočkám. Nevadí. :mavam:

Přesto se s ní zrovna ty pusinkuješ? No ty bláho.
A teď si přečti svou první větu v odkazu co tu cituji a máš odpověď na ty nesmysly :mavam: A fakt končím, nervy mám jenom jedny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
15.3.14 21:53

To jako že ten pes tu ústní vodu musí vypít? 8o Není to škodlivý, však se to má plivat..Snad stačí, když ho naučíš Fuj a venku po něm koukáš. Naši psi občas žerou kočičí houna :cert: Ale zařvu a hned to vyplivne. Ten, co mě slyší. Hluchá bohužel neslyší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
15.3.14 21:54
@miisenka píše:
proc tie psy mas?
Ved nic nemozu a este ich tyras a chlubis sa tym..zacinam pochybovat, ci to mas v majaku spravne zoradene..

Když pominu vyšinutí mysli ohledně ústní vody, tak neřekla bych, že spokojenost psa se odvíjí od toho, jestli může do postele nebo do kuchyně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 21:54

@Berousik jak sni lejno jdeme domu. a to stim, ze do nej klopim ustni vodu byla ironie, protoze to hrotite jako bych to delala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
15.3.14 21:56
@zuzouš píše:
Když pominu vyšinutí mysli ohledně ústní vody, tak neřekla bych, že spokojenost psa se odvíjí od toho, jestli může do postele nebo do kuchyně :nevim:

ja prave narazam na tu vodu ustnu..a nemyslim, ze je to konecna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.14 21:56
@offi píše:
@Berousik jak sni lejno jdeme domu. a to stim, ze do nej klopim ustni vodu byla ironie, protoze to hrotite jako bych to delala.

8o cože? A Ty to neděláš? Proč jsi teda psala, že mu ústní vodou vymýváš tlamu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
15.3.14 21:58
@Berousik píše:
8o cože? A Ty to neděláš? Proč jsi teda psala, že mu ústní vodou vymýváš tlamu?

tvl..nesnaz sa to pochopit..teraz uz bude placat pate cez devate..jdu soat, lebo by som zacala pouzivat hospodsky slovnik.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 21:58

@zuzouš jak uz jsem nekolikrat rekla, tak do psa nic neklopim, jenom namocim jejich kartasek do ustni vody, takze tam skoro nic neni a oni to hned prskaji ven, takze nic nepolikaji. a pes nesmi do kuchyne kdyz jime protoze nepodporuji somrovani, ale koukam tady je i zakaz somrovani tyrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.14 21:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801

@offi nas pes spi v posteli a presto je v nasem meste jeden z nejposlusnejsich psu. Zavolam ke mne a prijde, reknu fuj, necha to byt atd.. Nemyslim, ze je to spanim v posteli, ale celkovym pristupem k psovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

Podle mě ne. Kdyby mi tohle chlap udělala, tak bych to po něm vztekle hodila s tím ať si to udělá jak chce, ale pokud to bude cítit, tak mu v tom vymáchám tlamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.14 22:02
@miisenka píše:
tvl..nesnaz sa to pochopit..teraz uz bude placat pate cez devate..jdu soat, lebo by som zacala pouzivat hospodsky slovnik.. :pocitac:

jak spát, co spát? Spala jsi celé odpoledne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
15.3.14 22:04
@offi píše:
@zuzouš jak uz jsem nekolikrat rekla, tak do psa nic neklopim, jenom namocim jejich kartasek do ustni vody, takze tam skoro nic neni a oni to hned prskaji ven, takze nic nepolikaji. a pes nesmi do kuchyne kdyz jime protoze nepodporuji somrovani, ale koukam tady je i zakaz somrovani tyrani.

Tak jestli to máš pro ně jako trest, pak je to pozdě, když už dávno neví, za co. A pokud chceš jen vyčistit zuby, je lepší psí pasta, dělají se nějaký enzymatický, docela našemu psovi pomáhaly v oddálení zubního kamene.
Je mi jasný, proč pes do kuchyně ne, však s tím souhlasím, u nás se taky nepohybuje volně a somrovat neexistuje, to okamžitě maže na místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 22:05

@miisenka neboj to nehrozi, ja vim co pisu a za tim si stojim. ale to, ze tady plno z vas nechape ironii je vas problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný