Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@offi píše:
@kočička Evička pes ma mit sve misto, ne se valet v posteli a pokud clovek dovoli psu se valet v posteli tak si dokazu predstavit, ze pes muze vsechno. a predstav si, moji pesani maji zakazano jit do kuchyne kdyz jime. to jsem ale svine, ze?
proc tie psy mas?
Ved nic nemozu a este ich tyras a chlubis sa tym..zacinam pochybovat, ci to mas v majaku spravne zoradene..
@Cosmos píše:
Ano, bylo to přeptání, jestli to děláš zrovna ty, protože já si vás tady všechny nepamatuju. Proto tam byl ten otazník, který značí otázku.Na straně 6 jsi mě napadla za psaní nesmyslů, doteď nevysvětleno.Aha, už se toho ani nedočkám. Nevadí.
Přesto se s ní zrovna ty pusinkuješ? No ty bláho.
A teď si přečti svou první větu v odkazu co tu cituji a máš odpověď na ty nesmysly
A fakt končím, nervy mám jenom jedny ![]()
To jako že ten pes tu ústní vodu musí vypít?
Není to škodlivý, však se to má plivat..Snad stačí, když ho naučíš Fuj a venku po něm koukáš. Naši psi občas žerou kočičí houna
Ale zařvu a hned to vyplivne. Ten, co mě slyší. Hluchá bohužel neslyší ![]()
@miisenka píše:
proc tie psy mas?
Ved nic nemozu a este ich tyras a chlubis sa tym..zacinam pochybovat, ci to mas v majaku spravne zoradene..
Když pominu vyšinutí mysli ohledně ústní vody, tak neřekla bych, že spokojenost psa se odvíjí od toho, jestli může do postele nebo do kuchyně ![]()
@Berousik jak sni lejno jdeme domu. a to stim, ze do nej klopim ustni vodu byla ironie, protoze to hrotite jako bych to delala.
@zuzouš píše:
Když pominu vyšinutí mysli ohledně ústní vody, tak neřekla bych, že spokojenost psa se odvíjí od toho, jestli může do postele nebo do kuchyně
ja prave narazam na tu vodu ustnu..a nemyslim, ze je to konecna..
@offi píše:
@Berousik jak sni lejno jdeme domu. a to stim, ze do nej klopim ustni vodu byla ironie, protoze to hrotite jako bych to delala.
cože? A Ty to neděláš? Proč jsi teda psala, že mu ústní vodou vymýváš tlamu?
@Berousik píše:
cože? A Ty to neděláš? Proč jsi teda psala, že mu ústní vodou vymýváš tlamu?
tvl..nesnaz sa to pochopit..teraz uz bude placat pate cez devate..jdu soat, lebo by som zacala pouzivat hospodsky slovnik.. ![]()
@zuzouš jak uz jsem nekolikrat rekla, tak do psa nic neklopim, jenom namocim jejich kartasek do ustni vody, takze tam skoro nic neni a oni to hned prskaji ven, takze nic nepolikaji. a pes nesmi do kuchyne kdyz jime protoze nepodporuji somrovani, ale koukam tady je i zakaz somrovani tyrani.
@offi nas pes spi v posteli a presto je v nasem meste jeden z nejposlusnejsich psu. Zavolam ke mne a prijde, reknu fuj, necha to byt atd.. Nemyslim, ze je to spanim v posteli, ale celkovym pristupem k psovi..
Podle mě ne. Kdyby mi tohle chlap udělala, tak bych to po něm vztekle hodila s tím ať si to udělá jak chce, ale pokud to bude cítit, tak mu v tom vymáchám tlamu ![]()
@miisenka píše:
tvl..nesnaz sa to pochopit..teraz uz bude placat pate cez devate..jdu soat, lebo by som zacala pouzivat hospodsky slovnik..
jak spát, co spát? Spala jsi celé odpoledne ![]()
@offi píše:
@zuzouš jak uz jsem nekolikrat rekla, tak do psa nic neklopim, jenom namocim jejich kartasek do ustni vody, takze tam skoro nic neni a oni to hned prskaji ven, takze nic nepolikaji. a pes nesmi do kuchyne kdyz jime protoze nepodporuji somrovani, ale koukam tady je i zakaz somrovani tyrani.
Tak jestli to máš pro ně jako trest, pak je to pozdě, když už dávno neví, za co. A pokud chceš jen vyčistit zuby, je lepší psí pasta, dělají se nějaký enzymatický, docela našemu psovi pomáhaly v oddálení zubního kamene.
Je mi jasný, proč pes do kuchyně ne, však s tím souhlasím, u nás se taky nepohybuje volně a somrovat neexistuje, to okamžitě maže na místo.
@miisenka neboj to nehrozi, ja vim co pisu a za tim si stojim. ale to, ze tady plno z vas nechape ironii je vas problem.