Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4146
15.3.14 20:37
@Berousik píše:
8o chudák pes

přesně to jsem chtěla napsat :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
15.3.14 20:40
@offi píše:
@Cosmos pokud to je ironie tak se to proste uhlidat neda, kdyz je vsude same lejno. doma jim pak vycistim tlamu kartackem namoceny v ustni vode. proste me to vadi, kdyz jsem videla v tv ty testy z pouheho oliznuti.

boze chudaci psy..to myslis tou ustniu vodou vazne?
Prepac, ale nemala by si vlastnit akekolvek zviera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@offi píše:
@Antonie Bolavá pritel to hledal na internetu a tohle je mytus, psu lejna proste voni. a nerikam ze to dela pravidelne kazdy pes, ale konkretne moji to delaji, jsem z toho nestastna, ale co nadelam.

aha, tak to musím říct našemu veterináři, že ho to učili blbě, protože jestli to přítel našel na internetu, tak má určitě pravdu on :mrgreen:
Moje čuba to nedělala ani nepravidelně. Kdybych jí viděla jak žere hovno, tak bych se od ní olíznout nenechala

Příspěvek upraven 15.03.14 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
@kočička Evička píše:
tak s nima nežij a nespi v posteli, ale neodsuzuj ostatní, že to mají jinak… ;)

Ja jsem taky prase - spim se psem v posteli.. Dokonce, kdyz jedeme kempovat, tak pes s nams spi ve stanu.. Aaano, stydim se, asi pujdu vydesinfikovat byt a vyhodim psa zpod deky.. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Cosmos píše:
Děkuji, nechci. Mně jsou psi u zádele. :jazyk: (Pokud zrovna nechtějí olizovat mě, nebo moje děti. :lol: ) Tobě taky třeba připadá něco nechutnýho, a to neznamená, že tě budu nabádat, abys o tom něco studovala. :jazyk:

Berousik tě nenutí nic studovat, ale než začne psát o něčem o čem nevíš zhola nic svá moudra, tak buď věř tomu, kdo ti o tom něco říká, o čem ví, jak to je, anebo chceš-li o tom polemizovat, tak si musíš zjistit fakta :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 20:41

@miisenka ok tak jen moji pesani zerou lejna.tak se omlouvam, jen ty moji jsou prenaseci nemoci, ty vasi jsou sterilni z te moci co si olizujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.3.14 20:42
@Berousik píše:
To jistě, ale řeknu, že mi to prostě přijde nechutný, ale nebudu o tom šířit nesmysly, protože bych si připadala jako blbec co nezná, neví, ale tlachá ;)

Já tu žádné nesmysly nešířím. :jazyk: A pro KočičkuEvičku, ani nikoho nesoudím. Píšu jen svůj názor, že mi to přijde nechutné, a proto to sama nedělám. Vy si to klidně dělejte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.14 20:43
@murkyf píše:
Ja jsem taky prase - spim se psem v posteli.. Dokonce, kdyz jedeme kempovat, tak pes s nams spi ve stanu.. Aaano, stydim se, asi pujdu vydesinfikovat byt a vyhodim psa zpod deky.. :mrgreen: :lol:

když se pes k tobě přitulí a dejchá ti celou noc na záda, to je super pocit, že jo, já to zbožňuju, tu jejich energii a vůni kožíšku a prostě jejich blízkost, neznám nic hezčího (pominu-li přitulenýho mužskýho). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 20:43

Ano to minimum co je na kartacku je nic oproti tomu co jsem nekolikrat slysela ze lidi psu vystrikavaji tlamu proudem vody z hadice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.14 20:44
@Antonie Bolavá píše:
psům voní lejna a žerou je, pokud jim chybí nějaké živiny. Takže být tebou, tak bych se zamyslela nad jídelníčkem a kvalitou stravy tvých psů

Naše fenka (10 měsíců) to žere. Hnůj, hovna. Naštěstí je vcelku poslušná, takže na rázné FUJ to obejde, ale vidím na ní, jak by si dala. A to má superprémiovky granule + kapsičky. Ona vyrůstala v naprosto nechutném prostředí, našli jsme ji s mužem na internetu, okouzlila nás svým kukučem a když jsme si pro ni přijeli, tak ti lidi byli takový socky, žili v takovém slamu u lesa…a psům vařili těstoviny s cukrem :roll: a dávali polomáčené sušenky :roll: :roll: Eliška smrděla a byla špinavá, ale jak se na nás koukla, tak bylo jasno :srdce: Takže možná si to nese z „dětství“ těžko říct, bo teď má fakt psí luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801

Muj pes teda lejna nezere.. Parkrat to udelala jako stene, ale od ty doby, cca pet let, nic..

A videla jste co vam leze v koberci, v posteli, ve vysavaci??

@offi píše:
@kočička Evička psum odjakziva lejna voni a neznam psa co by ani jednou v zivote lejno nesnedl. tak si dejte lejna spolu k obedu, treba do jednoho talire, budete si blize a jeste budes mit vetsi davku vitaminu pro tvou imunitu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
@Berousik píše:
Znova opakuju, přečti si něco o tom, co tu píšeš. Jsou to nesmysly. Např. když zmiňuješ škrkavky, tak ty se přenáší výkaly, ne slinami. A i kdyby dítě snědlo psí hovno, tak škrkavku nedostane, bo vajíčko se nemá jak vyvinout. To se děje mimo psa. V hlíně například. Pokud tedy Tvé dítě na procházce sahá do trávy a do hlíny a pak si olízne ručky, tak ano, může škrkavku mít. Ale ze psích slin vážně ne. A ani tasemnice, roupy a další od psa chytnout nelze. Maximálně leda blechy a ty ve slinách taky nejsou :lol:
Chápu, že se snažíš tu obhajovat svou nechuť k olizování psem, ale bylo lepší, abys o tom taky něco věděla, pak by to mělo jistou váhu :mavam:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.3.14 20:47
@kočička Evička píše:
když se pes k tobě přitulí a dejchá ti celou noc na záda, to je super pocit, že jo, já to zbožňuju, tu jejich energii a vůni kožíšku a prostě jejich blízkost, neznám nic hezčího (pominu-li přitulenýho mužskýho). :lol:

Já spím v posteli s mojema dětičkama, a taky neznám nic hezčího. :P Holt každý má to svoje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.14 20:47
@Cosmos píše:
Já tu žádné nesmysly nešířím. :jazyk: A pro KočičkuEvičku, ani nikoho nesoudím. Píšu jen svůj názor, že mi to přijde nechutné, a proto to sama nedělám. Vy si to klidně dělejte. :mavam:
:roll: tak ne, to nemá smysl. Ty nejsi ani schopna pochopit, co Ti píšu, takže beru a neřeším dál. Nemohla bych být učitelka a to hlavně na zvláštní škole, neměla bych tu trpělivost :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 20:48

@murkyf my koberce nemame a pes nesmi do postele ani na gauc, vali se venku ve spine, nejsem cune abych ho pak nechala valet vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný