Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
15.3.14 20:20
@Melody 4 píše:
To že po olizování psem má dítě vyvinutější imunitu jsou jen žvásty a vymluva, je to prostě prasárna, stejně jako spát se psem v posteli.

hmm, zajímavý názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 20:20

@kočička Evička ja tu nemluvim o prehnane hygiene, ale otom, ze konkretne pes venku zere lejna a vy si jim pak nechate olizovat jidlo nebo oblicej. ja jsem taky z vesnice a babicka uklidu neholdovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 20:23

@Cosmos jsem rada, ze tu nejsem jediny blazen komu to prijde nechutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.14 20:23
@offi píše:
@BaraF a na to jsi prisla jak? Me pes nikdy nic nelizal a antibiotika jsem mela jen jednou v prvni tride. pes venku sezere hovno, nebo ho jen ocuchava, v hovnu jsou skrkavky a jiny hnus a to vsechno jde do vaseho tela, ale podle vas to jsou zdrave bakterie. chudaci deti, kdyz je nechate vesele olizovat a vy se nad tim bavite.

Znova opakuju, přečti si něco o tom, co tu píšeš. Jsou to nesmysly. Např. když zmiňuješ škrkavky, tak ty se přenáší výkaly, ne slinami. A i kdyby dítě snědlo psí hovno, tak škrkavku nedostane, bo vajíčko se nemá jak vyvinout. To se děje mimo psa. V hlíně například. Pokud tedy Tvé dítě na procházce sahá do trávy a do hlíny a pak si olízne ručky, tak ano, může škrkavku mít. Ale ze psích slin vážně ne. A ani tasemnice, roupy a další od psa chytnout nelze. Maximálně leda blechy a ty ve slinách taky nejsou :lol:
Chápu, že se snažíš tu obhajovat svou nechuť k olizování psem, ale bylo lepší, abys o tom taky něco věděla, pak by to mělo jistou váhu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.14 20:24
@offi píše:
@kočička Evička ja tu nemluvim o prehnane hygiene, ale otom, ze konkretne pes venku zere lejna a vy si jim pak nechate olizovat jidlo nebo oblicej. ja jsem taky z vesnice a babicka uklidu neholdovala.

a kdes byla na tom, že psi žerou venku lejna? To je nějaká zákonitost? Moji psi venku lejna nežerou a vrtají zase jiný věci, což mi ovšem nebrání se nechat pusinkovat kdykoliv v mezičase (myšleno jindy než vteřinu vrtání se v hlíně apod.) Jo a nechci tě rozčilovat, ale pokud mi pes oblízne jídlo či talíř, nemám problém pokračovat v jídle, asi jsem prase :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.3.14 20:24
@Antonie Bolavá píše:
hmm, zajímavý názor :think:

No je mi jasné, že s tím nesouhlasíš a je mi to víš kde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.3.14 20:25
@Anonymní píše:
Právě jsme se s chlapem chytli. Máme 4 měsíční štěně. Ted má 16kg. Právě udělala louži a já na to vzala mop, kterým jsem to setřela, pak ho vymáchala několikrát pod tekoucí vodou, do kýble vodu, savo a jar a šla jsem s tím vytírat. Chlap na mně spustil, že to rozpatlám všude, já, že je to vymáchaný. Pohádali jsme se celkem dost. Jsem opravdu prase, nebo ne :-/

No já bych ty chcanky utřela hromadou ubrousků, pak to postříkala savem a znova vzala ubrouskem a pak už normálně mopem a jarem celou podlahu.
Já to tak dělala po dětech :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
15.3.14 20:26
@Berousik píše:
Znova opakuju, přečti si něco o tom, co tu píšeš. Jsou to nesmysly. Např. když zmiňuješ škrkavky, tak ty se přenáší výkaly, ne slinami. A i kdyby dítě snědlo psí hovno, tak škrkavku nedostane, bo vajíčko se nemá jak vyvinout. To se děje mimo psa. V hlíně například. Pokud tedy Tvé dítě na procházce sahá do trávy a do hlíny a pak si olízne ručky, tak ano, může škrkavku mít. Ale ze psích slin vážně ne. A ani tasemnice, roupy a další od psa chytnout nelze. Maximálně leda blechy a ty ve slinách taky nejsou :lol:
Chápu, že se snažíš tu obhajovat svou nechuť k olizování psem, ale bylo lepší, abys o tom taky něco věděla, pak by to mělo jistou váhu :mavam:

Amen, rekl by buch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.3.14 20:26

Mně přijde nechutné celé tohle sžití s pejsánkama. I to spaní s nima v posteli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.3.14 20:27
@kočička Evička píše:
a kdes byla na tom, že psi žerou venku lejna? To je nějaká zákonitost? Moji psi venku lejna nežerou a vrtají zase jiný věci, což mi ovšem nebrání se nechat pusinkovat kdykoliv v mezičase (myšleno jindy než vteřinu vrtání se v hlíně apod.) Jo a nechci tě rozčilovat, ale pokud mi pes oblízne jídlo či talíř, nemám problém pokračovat v jídle, asi jsem prase :hug:

No ty voe, tak to teda prase fakt jsi :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.3.14 20:27
@offi píše:

můj pes nikdy venku hovna nežral. Takže asi jak který :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
15.3.14 20:29
@Cosmos píše:
Nepíšu nesmysly, nýbrž svůj názor. :roll: A ten je takový, jaký je. Přede mnou si to obhajovat nemusíte.. pořád to bude nechutný. :P
:mrgreen: Já nic neobhajuju, já Ti jenom říkám, ať si přečteš FAKTA, ne můj nebo někoho jiného názor ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@Melody 4 píše:
No je mi jasné, že s tím nesouhlasíš a je mi to víš kde :mrgreen:

no jasně že vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Gina108 píše:
No já bych ty chcanky utřela hromadou ubrousků, pak to postříkala savem a znova vzala ubrouskem a pak už normálně mopem a jarem celou podlahu.
Já to tak dělala po dětech :mrgreen: :mrgreen:

jestli by nebylo lepší, to počúrané místo rovnou vyříznout celou podlahu a vyhodit ji, samozřejmě na skládku nebezpečnejch odpadů a potom pod tím místem vykopat půl metru země, prolít ji kyselinou sírovou a pak znovu zabetonovat. :mrgreen:
(to celé není mylšeno na tebe, ale na jiné přispěvovatelky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 20:30

@kočička Evička psum odjakziva lejna voni a neznam psa co by ani jednou v zivote lejno nesnedl. tak si dejte lejna spolu k obedu, treba do jednoho talire, budete si blize a jeste budes mit vetsi davku vitaminu pro tvou imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný