Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kozisek mame 30 kilovyho psa
ja jsem hrozne stitiva, takze jsem ty penize obetovala ![]()
@gabi.design píše:
Možná bys ho měla vyhodit a pořídit nový mop?![]()
Ne, podle mých měřítek prase nejsi.
vyhodit koho? ![]()
Já louže od psa vytírám teda jiným hadrem na podlahu mopem by mě to nenapadlo
,ale pokud jsi to vymáchala pořádně, tak prase nejsi
![]()
@bobda píše:
Ja te nebudu soudit, ale osobne bych to mopem nikdy neuklizela.Vzdy jsem si vzala horsi hadr, pouzila cistice a hadr vyhodila. Mopem bych to opravdu neudelala.
Přesně tak, na tyhle nehody jsme měli staré hardy, které se pak vyhodily. Mop, kterým potom vytírám zbytek bytu bych taky na louže po psovi nepoužila. ![]()
@Andy27 píše:
Ne nejsi..ale on je nejakej kritickej
asi doktor nebo hygienik
Na uklizeni po zvířeti máme samostatný mop. Me by to nejspíš taky vadilo. Ale zase jsi použila savo, tak bych to tak tragicky neresila.
Tak ja bych to prve uttela papirovou uterkou a pak vytrela ale prase rozhodne nejsi
@gabi.design píše:
Jako možná oba.![]()
![]()
vyhodit ho mopem nebo s mopem? ![]()
Mopem, kterým vytírám zbytek bytu, bych moč nevytírala. Vždycky jsem na to měla zvlášť hadru. Ale přítel ujel, prasetem tě nazývat nemusel. Ať si tedy vytírání loužiček vezme na starost.
@murkyf píše:
@kozisek mame 30 kilovyho psaja jsem hrozne stitiva, takze jsem ty penize obetovala
copak peníze, ale ono se to pak trhá, kape to z toho, já raději staré bodýčko, košilku, kalhoty od pyžama a tak ![]()
No vzala jsem na to mop, protože to stihla samozřejmě rozšlapat, tak to bylo na větší ploše, tak jsem dle mého názoru(podle manžela špatného názoru) potřebovala něco na násadě. Pak jsem tedy našla náhradní hadr k mopu a tím to opět vytřela. Jsme spolu 12 let a do ted mu nic nevadilo a poslední dobou máme podle něj doma bordel, špínu atd. Ted mi tu chodí v botech, protože v tomhle bos chodit nebude a pantofle si nechce zasvinit, když pak chodí do obýváku. Tam mimochodem poslední 3 dny spí.
@Anonymní píše:
No vzala jsem na to mop, protože to stihla samozřejmě rozšlapat, tak to bylo na větší ploše, tak jsem dle mého názoru(podle manžela špatného názoru) potřebovala něco na násadě. Pak jsem tedy našla náhradní hadr k mopu a tím to opět vytřela. Jsme spolu 12 let a do ted mu nic nevadilo a poslední dobou máme podle něj doma bordel, špínu atd. Ted mi tu chodí v botech, protože v tomhle bos chodit nebude a pantofle si nechce zasvinit, když pak chodí do obýváku. Tam mimochodem poslední 3 dny spí.
Pms?? By mohl zkusit