Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
15.3.14 17:47

@kozisek mame 30 kilovyho psa :-D ja jsem hrozne stitiva, takze jsem ty penize obetovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.3.14 17:47
@gabi.design píše:
Možná bys ho měla vyhodit a pořídit nový mop? :think: :mrgreen:Ne, podle mých měřítek prase nejsi. :lol:

vyhodit koho? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
15.3.14 17:48

Já louže od psa vytírám teda jiným hadrem na podlahu mopem by mě to nenapadlo :think:,ale pokud jsi to vymáchala pořádně, tak prase nejsi :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
15.3.14 17:48
@bobda píše:
Ja te nebudu soudit, ale osobne bych to mopem nikdy neuklizela.Vzdy jsem si vzala horsi hadr, pouzila cistice a hadr vyhodila. Mopem bych to opravdu neudelala.

Přesně tak, na tyhle nehody jsme měli staré hardy, které se pak vyhodily. Mop, kterým potom vytírám zbytek bytu bych taky na louže po psovi nepoužila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
15.3.14 17:50

Ne nejsi..ale on je nejakej kritickej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.3.14 17:51
@Andy27 píše:
Ne nejsi..ale on je nejakej kritickej :D

asi doktor nebo hygienik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
@AniNevim píše:
vyhodit koho? :P

Jako možná oba. :think: :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21572

Na uklizeni po zvířeti máme samostatný mop. Me by to nejspíš taky vadilo. Ale zase jsi použila savo, tak bych to tak tragicky neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
15.3.14 17:52

Tak ja bych to prve uttela papirovou uterkou a pak vytrela ale prase rozhodne nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.3.14 17:52
@gabi.design píše:
Jako možná oba. :think: :twisted: :mrgreen:

vyhodit ho mopem nebo s mopem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
15.3.14 17:53

Nejspis tak nejak.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.3.14 17:55

Mopem, kterým vytírám zbytek bytu, bych moč nevytírala. Vždycky jsem na to měla zvlášť hadru. Ale přítel ujel, prasetem tě nazývat nemusel. Ať si tedy vytírání loužiček vezme na starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.3.14 18:06
@murkyf píše:
@kozisek mame 30 kilovyho psa :-D ja jsem hrozne stitiva, takze jsem ty penize obetovala :-D

copak peníze, ale ono se to pak trhá, kape to z toho, já raději staré bodýčko, košilku, kalhoty od pyžama a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.14 18:07

No vzala jsem na to mop, protože to stihla samozřejmě rozšlapat, tak to bylo na větší ploše, tak jsem dle mého názoru(podle manžela špatného názoru) potřebovala něco na násadě. Pak jsem tedy našla náhradní hadr k mopu a tím to opět vytřela. Jsme spolu 12 let a do ted mu nic nevadilo a poslední dobou máme podle něj doma bordel, špínu atd. Ted mi tu chodí v botech, protože v tomhle bos chodit nebude a pantofle si nechce zasvinit, když pak chodí do obýváku. Tam mimochodem poslední 3 dny spí.

• Citovat
  • Upravit
21848
15.3.14 18:10
@Anonymní píše:
No vzala jsem na to mop, protože to stihla samozřejmě rozšlapat, tak to bylo na větší ploše, tak jsem dle mého názoru(podle manžela špatného názoru) potřebovala něco na násadě. Pak jsem tedy našla náhradní hadr k mopu a tím to opět vytřela. Jsme spolu 12 let a do ted mu nic nevadilo a poslední dobou máme podle něj doma bordel, špínu atd. Ted mi tu chodí v botech, protože v tomhle bos chodit nebude a pantofle si nechce zasvinit, když pak chodí do obýváku. Tam mimochodem poslední 3 dny spí.

Pms?? By mohl zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný