Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@miisenka píše:
ale Meloun neni pes..to je opecovavatelka..
To jo
Jsem z ní fakt na větvi, jak se k malé chová
@Antonie Bolavá píše:
@petulka23 ajoooo, syrečky nám ten doktor taky radil
u nás jediné zabraly, na FUJ a pod. psi dělali že neslyší.
Jen manžel vždycky držkoval když jsem je koupila, on je snědl a pak dostal vynadáno že byly pro psy ![]()
@kočička Evička píše:
@murkyfoffi vidí jen co vidět chce
No je nejaka ujeta, chudak pes.. Vzpomnela jsem si na ty demen.ty z Vymeny manzelek.co zavirali psa na cely den do klece.. Kdyz ho ta vymenena manzelka pustila, tak malem dostali infarkt.
Pes je partak do zivota, tak nechapu tenhle typ lidi (viz. Pes se venku vsude vali.. Muj se venku teda nevali, uplne normalne beha a kdyz ma spinavy packy, tak mu je umyju), ze toho psa maji.. Slecna po prichodu domu se jde asi hned osprchovat, bylq prece venku!!! Navic asi ani netusi o jinych cizopasnicich, ktere doma ma i bez toho psa v posteli.. Treba roztoci apod.. Jsem zase nekam prispela svym nazorem ja prase ![]()
Já si prostě myslím, že psi se velkou mírou podílejí na šťastném dětství mého syna…
![]()
@petulka23 taky jsem otom slysela, asi to udelam. pomerne casto se bud pozvraci nebo maji prujem potom co neco sezerou. jo jednou mel muj partner strevni chripku potom co pohladil psa, ktery se v lese v necem vyvalel, ale to byl asi previtaminovan.
Co se týká jezení hoven… moji psi ( 15 kousků ) hovna konzumují pouze v jediném případě - fena ( odčervená ) takto uklízí po štěňatech.
@Berousik píše:
To joJsem z ní fakt na větvi, jak se k malé chová
bud v klidu, u nas si zase brusi zuby na nohach maleho..
@petulka23 píše:
@offi zkoušela jsi psům dávat občas syrečky??Naši psi taky venku žrali hovna a potom, co nám veterinář poradil jim dát občas řádně smradlavej sýr byl klidMáme doma čubinu z útulku, týranou a očividně s hodně špatnou zkušeností. Stačí aby se něčeho lekla nebo něco provede a náznak křiku a už je pod ní louže…vytírám mopem který mám na domácnost, se savem a mop potom ještě vysavuju. Pelech peru v pračce (nevím, asi by se mi nepodařilo uhádat doma, že potřebuji ještě extra pračku na psí pelech a několkrát týdně kupovat nový by nás asi zruinovalo
)
Na druhou stranu nepatřím k těm, které jedí se psem z jednoho talíře, pes má vymezen svůj prostor takže ani po bytě nesmí natož do postele. Zároveň když náhodou olízne dítěti pusu tak se z toho nehroutíme
Myslím, že je na každém co považuje za normální. Komu nevadí chlupy v posteli a olízaný obličej je to jeho věc. Někdo zas běhá za dítětem s ubrousky pokaždé když se prcek něčeho dotkne, taky si myslím že každého věc. Spíš mi přijde divné označovat někoho od pc aniž bych ho osobně znala že je prase, dobytek a pod. jen proto, že dělá něco jinak než já…
@murkyf ano jsem ujeta, ze misto psa mam v posteli partnera a gauc nechci mit jak prase protoze se mi do pracky nevejde a nejim se psem z jednoho talire. ale jsem strasna tyranka, pes je minimalne doma sam, furt ho tahame chudaka s nama na vylety. venku s nima travime plno casu a nutim je mi nosit micek. nahlaste me za tyrani.
@offi ujeta ve smyslu, ze tvuj nazor je spravny a zadna odchylka neni mozna.. Ja si psem olizovat pysu nenecham, nejim s nim z jednoho talire, ale ano spim s nim v posteli. Po ctyrech dnech povlikam lozni pradlo, ne z duvodu, ze jsou tam chlupy, ale protoze mam rada vonavy.. A taky nikomu necpu, ze jestli to nedela stejne jako ja tak je prase a ma jist hovna.. Se nad sebou zamysli trochu..
@Berousik ale vsak ja se taky nehroutim, nekolikrat se mi stalo, ze me pes olizl cumak nebo pusu a i mi dokonce zrovna pred tydnem pri opejkacce kousl do burtu. pusu jsem si sla omyt, za burt jsem ji rekla, ze to se nesmi a ten kousek jsem ulomila a vyhodila. me prijde nechutne, kdyz to nekdo dela dobrovolne. a to spani v posteli, nejde mi tak o chlupi, ale ze normalni clovek, kdyz jde do postele jde cisty vykoupany a pak si tam zavola spinaveho psa nekolik dni nekoupaneho a dalsi duvod, ze nechci mit rozmazlene psy.
@Cosmos píše:Přesto se s ní zrovna ty pusinkuješ? No ty bláho.
Proto jsem se tě na to přeptala.
Zalistuj si sama, a ukaž mě ty nesmysly. Já tu kromě toho, že mi to připadá nechutný, nic víc nenapsala. Tak o čem pořád se mnou diskutuješ?
@miisenka píše:
bud v klidu, u nas si zase brusi zuby na nohach maleho..
Tak on je ještě malinký ![]()