Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janha tak to nas je asi vic, nejsem jedina kdo psal, ze pes zere hovna a pokud mas zkusenosti se psama, tak vis, ze matka stenat zere lejna po svych detech. tak jsou prasata asi vsichni. nemuzes rict nekomu, ze je prase, kdyz jeho pes ji hovna. trochu mysli. jezis ja koncim v tehle diskusi. banda coklomilu co zere se psem z jednoho talire, mozna i z jeho misky. ani bych se nedivila kdyby tu nekdo krmil sve deti z misky po psovy.
@offi píše:
ani bych se nedivila kdyby tu nekdo krmil sve deti z misky po psovy.
Tak to se hlasim, my jsme museli cube granule zavirat do vedlesi mistnosti, protoze mala jak videla misku, tak jich mela plnou pusu
Ja nechapu co ji na tom chutnalo a doufam ze do prichodu dalsiho pejska ji to prejde. Obcas jsme zapomneli zavrit a uz tam byla
@Antonie Bolavá moje děti, jen co začaly lézt, lezli po maštali, kde mimo jiné byly i psí granule, psí voda, hnůj, voda pro koně, šrot… no ochutnaly všecko… a nikdy neměly nic horího než rýmu… já jsem jednoznačně pro soužití dětí se zvířatama, už ten nátisk an psa je něco pozitivního. komu spí pes v posteli amomu ne nesoudím, každej pes je jinje, každej potřebuje jiný hranice…každopádně bývalka měl doma psa, kokra a ten nesměl po byt nikam, jen ležet pelechu ato mi přišlo jako fakt moc už…
Koukam jaka obri diskuse se rozvinula kvuli pochcanemu steneti.
![]()
Ano z hygienickych důvodu je žere.
Aby se tam nemnožili bakterie atd tudíž ne fena žeroucí hovínka svích štěňat není prase ale je čistotnější než kdejaká špína. Je prase zvířecí maminka která sežere z ochraných důvodů placentu, plodové obaly? může nám být fuk kdo si nechá olíznout obličej vlastním psem ale ne ten kdo neuklidí venku po psovi bobek a vědomě ohrožuje ostatní případnou tasemnicí atd atd to j podle mě prasáctví…
Přidávám se k čoklomilům a odpůrcům sterilního prostředí a lidem se sterilním mozkem ![]()
@wewa zase to tu nekdo nepochopil. ja byla nazvana prasetem za to ze muj pes obcas sni nejake hovinko tak jsem dala priklad toho ze matka stenat uklizi po svych detech to z majitelu prece nedela prasata. je to k smichu co tu ze me delate, jen za to, ze nepodporuji olizovani obliceje a meho jidla psem.
@offi Nee to nebylo myšleno jalo útok, náš pes nesmí olizovat obličeje, talíře a na spaní má svůj pelech. A na psí nohyáme spešl hadr, páč vytíat chlapatým je celkem bez účinku ![]()
@Honey Hooligan
prosím pěkně takto se baví moje dcera a žije! ![]()
@wewa no tady clovek nevi co je utok a s cim clovek souhlasi. me je fuk, ze si lidi tahaji pesany do postele, ja to neodsuzuji, ja je tam mam obcas taky, no spis na gauci, ale jen na mazleni, na chrapani maji pelech. ja jsem to tu napsala protoze se tu otom nekdo zminil, tak jsem napsala, ze me pes v posteli nesmi spat. ale jsem tu proste napadana ja, ze jsem ujeta, mam sterilni mozek a ja nevim co jeste.
@Berousik A proč jsi vůbec reagovala na můj příspěvek:
„Nechat si olizovat pusu čoklíkem, a nechat to dělat i miminu, teda to se máte vážně čím chlubit.. Při představě, co ten pes všechno sežere, olíže, očuchá..
Tak nevím, jestli jsou větší prasata psi nebo lidi.
“
když se tě to netýká, a sama to neděláš? ![]()
@Anonymní píše:
No vzala jsem na to mop, protože to stihla samozřejmě rozšlapat, tak to bylo na větší ploše, tak jsem dle mého názoru(podle manžela špatného názoru) potřebovala něco na násadě. Pak jsem tedy našla náhradní hadr k mopu a tím to opět vytřela. Jsme spolu 12 let a do ted mu nic nevadilo a poslední dobou máme podle něj doma bordel, špínu atd. Ted mi tu chodí v botech, protože v tomhle bos chodit nebude a pantofle si nechce zasvinit, když pak chodí do obýváku. Tam mimochodem poslední 3 dny spí.
kdo chce psa bíti hůl si vždy najde!!!Vykopni ho! Stejně to bere konec
A drž se!!! ![]()