Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
16.3.14 10:04

@miisenka mozna to muze byt zmatene, ono kdyz se do tebe pusti cela diskuse tak se trochu v tom ztracis. ale ja se drzim furt toho sameho, olizovani fuj, valenise mimo pelich(gauc a postel) a somrovani u svych psu netoleruji. ale za to jsem nenazvala nikoho, ze je prase, jen za to olizovani. pokud mas na mysli toto? A SZ jsem psala jednu, tak tu nedelej jako bych ti jich poslala 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.3.14 10:05

Hele, a le hnůj je pro mě třeba čistá špína, daleko víc s mi ekluje houno masožravce.. ale takovejk kobylinec není nic hnusnýho :mrgreen: :mrgreen: a psi je žerou, stejně jako odřezky kopyt od koní, je to plný minerálů :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.3.14 10:08

Sem pro vás vyhrábla taky párfotek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 10:09

@Krrysa ja vim ze hnuj je prirode prospesny, deda ho treba daval na zahradku. jen rikam, ze kdyz ma takove nazory a vysmiva se cistote, tak se neni cemu divit, ze ma v ustech to co psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 10:10
@offi píše:
@miisenka mozna to muze byt zmatene, ono kdyz se do tebe pusti cela diskuse tak se trochu v tom ztracis. ale ja se drzim furt toho sameho, olizovani fuj, valenise mimo pelich(gauc a postel) a somrovani u svych psu netoleruji. ale za to jsem nenazvala nikoho, ze je prase, jen za to olizovani. pokud mas na mysli toto? A SZ jsem psala jednu, tak tu nedelej jako bych ti jich poslala 20.

mozno je.. :kytka:
I ta jedna SZ bola zbytocna.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.3.14 10:11

Hlavně sem nedávejte fotky, jak vaši pejsci žerou hovínka. :kytka: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 10:11

@miisenka psala jsem ti sem, na to jsi nereagovala a nehrot to tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 10:12
@Cosmos píše:
Hlavně sem nedávejte fotky, jak vaši pejsci žerou hovínka. :kytka: :P

to apeluj na @offi ta ma hovnozrouty..a este @Berousik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 10:12
@offi píše:
@miisenka psala jsem ti sem, na to jsi nereagovala a nehrot to tak :-D

tvl..ja tu nedrepim furt..tak musis holka trosku vydrzat..a ja to nehrotim, len Ti vravim jak to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 10:14

@Cosmos tu nikomu pejsci hovinka nezerou jen ty moji :-D ale divim se, ze tu neni zadna fotka jak papaji spolecne jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 10:16

@miisenka hovnozrouty ma kazdy kdo mel fenku, ktera porodila stenata a plno dalsich co se k tomu priznala. ale jo, ja to beru na sebe za vsechny.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 10:17

@miisenka ja zapomela, ty jsi mela plno prace hledat fotku sveho psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.3.14 10:21

Já teda psa v posteli mám minimálně (čivava) roztahuje se jak blázen :D Na gauči smí vegetit, ale když si představím, že bych mu měla nechat olízat talíř tak to mi taky vadí. Jelikož teda hovna taky olizuje. Svýho psa miluju je to moje první dítě, ale nevím proč bych s ním měla jíst. Jinak olizuje třeba ruce, ale pusu né nenecháváme si to tak je na to zvyklý. A zuby mu čisíme pod narkozou.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 10:21
@offi píše:
@miisenka ja zapomela, ty jsi mela plno prace hledat fotku sveho psa.

svojho psa mam v mobile, takze hladanie som zvladla pri kojeni.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 10:23
@offi píše:
@miisenka hovnozrouty ma kazdy kdo mel fenku, ktera porodila stenata a plno dalsich co se k tomu priznala. ale jo, ja to beru na sebe za vsechny.:-D

to s tou fenkou pouzila ale ina uzivatelka ako argument, ty to teraz ale s oblubou pouzivas.. :think:
A ja si pamatam tvoje hovnozrouty(v suvislosti s ustnou vodou) a @Berousik hovnozrouta(z uzavrenky)..nechcem si vaetkych pamatat..nech si kazdy pes zere co chce a kazdy majitel robi co uzna za spravne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný