Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kočička Evička píše:
@offimně je jedno čemu věříš či nevěříš, jestli si myslíš, že jim dávám granule na talíř, tak si to klidně mysli. Mám své psy vychované a to, že leží tam, kde mi to nevadí neznamená, že jsou nevychovaní. To, že vlezou mamce na klín a co má bejt, prostě jim to dovolila, tak tam šli, ovšem pokud bereš jednu vtipnou fotku jako důkaz, že nám psiska lezou po hlavách a do huby a dělají si co chtějí, tak s tím nic neudělám, je to tvůj názor
každý má pro své psy svoje hranice
já mám třeba vystudovanou kynologii a x let praxe, takže si dovoluji říct, že psům rozumím, mám k nim mnohem blíže, než k lidem a když psovi prostě dovolím jít na gauč, no, tak mu to dovolím, to přece neznamená, že je nevychovaný. A zmrzlinu s ním už nejím, kupuju mu jeho, jednou lízne a je to v pr…
![]()
@Reinka mám pyrenejskýho horskýho psa a s takovým teletem se děl jako!!!
@Reinka
No když sem se seznámila s mojím, tak mi párkrát řekl že sem prase- páč myju misky v myčce, nechávám zvířata olizovat talíř, spí se mnou v posteli
Na tom sem mu řekla že jsetli se mu něco nelíbí za rohem sou dveře
Dnes to vypadá tak, že já nadávám že je bere do postele (jelikož líňají), já nadávám že nechá talíř který jim dal a oni olízali na zemi, a já nadávám že se snima muchluje i ve společenských hadrech, jelikož musím válečkovat
To si ještě občas šťouchne když jim dam pusenku slovem tipu „FUJ“ a za rožkem se snima muckuje
A zakladatelko nejsi prase- zvířata jí to co jim člověk dá a to jde taky ven.
Já vytírám savem jednou za týden a jsme spokojení všichni - jedním mopem louže nelouže- ty už teda naštěstí u nás nejsou, ale po únavě a přechlemtání občas hodí grcku-někdy i přímo na nás…a taky neskáčem do kontejneru ![]()
Příspěvek upraven 16.03.14 v 13:23
@zuzouš @offi říkáte respekt před lidským jídlem, a le to, co popisujete je respekt před pánem,. kdyby mě respekt před řízkem, obejde ho širokým obloukem i za předpokladu, že kolem nikdo není..a ruku an srdce, takových bude jak šafránu…
jinak, taky máme psy vychované, setsakramentsky, jsou pracovní, dokonce třeba mistři republiky v ovládání dobytka…a kdo má respekt, toho poslechnou, moje matka si je nechá lozizt po hlavě, tak jí tam lezou, co by ne..
@miisenka ja se te taky ptala a dosud nemam odpoved. proc na me utocis? Co jsem ti provedla? co jsem vsem provedla? Vyhledavate kraviny jen aby jste na me mohli utocit kdyz uz nic neni tak tu na me vytahnes hygienu. me nic nepraskne, ja jseem v klidu protoze vim, ze to co delam neni nic spatneho. max ta voda je pro ne trochu agresivnejsi reseni jak odnaucit psa nejist hovinka, ikdyz to mnozstvi jim nic nedela.
@offi píše:
@miisenka s tou fenou jsem zacla ja a kdybych byla na pc tak ti sepisu seznam kdo vsechno psal, ze jejich pes aspon jednou snedl hovenko. tvuj pes sice hovinka nepapa venku, ale zadek si urcite meje ne? Nebo je cunatko jako vy co me tu napadate za prehnanou hygienu?
Tak s tou fenou sa prvy krat zminila uzivatelka @Pink Bird vcera 21:07 do tej doby tam ziadny prispevok od Teba ohladne feny, ktora uklizi po steniatkach vykaly nebol..len pre poriadok.. ![]()
@offi píše:
@miisenka ja se te taky ptala a dosud nemam odpoved. proc na me utocis? Co jsem ti provedla? co jsem vsem provedla? Vyhledavate kraviny jen aby jste na me mohli utocit kdyz uz nic neni tak tu na me vytahnes hygienu. me nic nepraskne, ja jseem v klidu protoze vim, ze to co delam neni nic spatneho. max ta voda je pro ne trochu agresivnejsi reseni jak odnaucit psa nejist hovinka, ikdyz to mnozstvi jim nic nedela.
nic si mi neprovedla, ja diskutujem.. ![]()
A utok vyzera inak.. ![]()
Ty len tazko nesies, ked Ti niekto nieco povie..
Jo a ještě dodám- v období hárání má speciální deku kterou peru jednou za týden-takže od krve prostě je, a ne nenadává, protože i to zvíře má svůj prostor a jednou se rozhodl domácnost se zvířaty sdílet, tak je nutná tolerance. I naši psí miláčci občas tolerují naše nálady, kixi a hádky, takže není to jen o podřízenosti ale celém vztahu mezi členy takové domácností.
@miisenka a to soudis podle ceho ze to tezko nesu? Ja se jen obhajuji nebudu prece s vama souhlasit kdyz s to tak nedelam.
@offi píše:
@miisenka a to soudis podle ceho ze to tezko nesu? Ja se jen obhajuji nebudu prece s vama souhlasit kdyz s to tak nedelam.
keby si sa na to povzniesla, tak by si reagovala trosku miernejsie.. ![]()
@offi píše:
ty máš pořád pocit, že na tebe někdo útočí, proč to pořád říkáš? Ty, když něco řekneš, to je vpořádku a když ti na to druhej argumentuje či reaguje se svým názorem, tak útočí??? proč seš tak ocapená (moravskej výraz) furt, jsi strašně vztahovačná, nechápu proč. Jinak to tvé „odnaučování“ psa nežrat ho*na - je vidět, že psům vůbec nerozumíš, protože pokud následně po sežrání hovna psu vypláchneš hubu, tak on nechápe, že to je proto, že něco sežral, psu musíš zamezit nežádoucí chování, né až následně dělat něco, čemu rozumíš jen ty, ale ne ten pes ![]()
@Krrysa píše:
@zuzouš @offi říkáte respekt před lidským jídlem, a le to, co popisujete je respekt před pánem,. kdyby mě respekt před řízkem, obejde ho širokým obloukem i za předpokladu, že kolem nikdo není..a ruku an srdce, takových bude jak šafránu…
jinak, taky máme psy vychované, setsakramentsky, jsou pracovní, dokonce třeba mistři republiky v ovládání dobytka…a kdo má respekt, toho poslechnou, moje matka si je nechá lozizt po hlavě, tak jí tam lezou, co by ne..
@miisenka píše:
A stejne to nesezral..edit-pardon, nejde mi to otocit..
otočené to jo…no, co se divíš, jsi mu to nenakrájela a dala jen tak na stůl
![]()
Příspěvek upraven 16.03.14 v 14:06
koukám furt stejné. @offi přijde mi, že jediná co tu pořád útočíš a všechno si vztahuješ na sebe jsou pouze Ty sama, soráč.
Jinak k tomu jídlu - psovi lidský jídlo nedáváme. Má kvalitní granule a konzervy, není důvod jí dávat lidské jídlo, které jí jenom škodí. Není to na přilepšenou, je to na přihoršenou. Jediný co jí dávám je čisté maso, odřezky když vařím. A to si schraňuju na hromádku a pak jí to najednou dám do její misky. Neexistuje, aby loudila u stolu či v kuchyni když vařím. Ví, že se to nesmí a nedělá to, když vařím, tak si lehne k misce a trpělivě čeká, co nakonec dostane.
EDIT: ale protože to je ludra pubertální, tak krade ze stolku v obýváku jídlo (například nedávno sežrala manželovi snídaní) a krade dítěti sušenky z ruky, když se nekoukám. Ale všechno tohle je ve fázi stále ještě probíhající výchovy a nikdy po takovémto skutku neodejde bez trestu. A moc dobře to ví.