Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@miisenka zamysli se trochu, to je jako by si rekla, kdyz vytiras podlahu tak vydrhni celej byt, kdyz dodrzujes hygienicke navyky. ja tu klavesnici meju protoze je oznacovana jako nejvic bakteriema zanesena vec a kazdy normalni clovek snad umeje nejvic znecistenou vec. to je jako s mobilem, taky si ho casto meju protoze je spinavy od make -upu. na to my reknes co, ze jsem prehnane cistotna? Ja hygienu domacnosti nehrotim, abych kazdy den litala s dezinfekci a drhla vse od podlahy az po skoby kteryma nam drzi obraz. uklizim stejne jako kazda normalni zena. tohle resit mi prijde hloupe a mimo tema.
@offi píše:
@kočička Evička a to ti utekla mys z klece nebo se chlubis tim ze mate doma spinu kterou se krmi bacilama prolezle mysi?
a zase, víš, že v tomhle nemáš pravdu, jinak by deratizéři neměli práci, jak je barák, tak musí být všude pasti, nástrahy, ty mrchy vlezou všude, i když máš naklizeno ![]()
doufám, že alespoň pro náhled ti stačí, že doma bordel fakt nemám ![]()
Myši fakt nežijí ve špíně. Na podzim nám přes terasu pronikají polní myši. Chytly se do pastiček. Od zimy máme kocoura, snad se bude snažit.
@offi píše:
@miisenka zamysli se trochu, to je jako by si rekla, kdyz vytiras podlahu tak vydrhni celej byt, kdyz dodrzujes hygienicke navyky. ja tu klavesnici meju protoze je oznacovana jako nejvic bakteriema zanesena vec a kazdy normalni clovek snad umeje nejvic znecistenou vec. to je jako s mobilem, taky si ho casto meju protoze je spinavy od make -upu. na to my reknes co, ze jsem prehnane cistotna? Ja hygienu domacnosti nehrotim, abych kazdy den litala s dezinfekci a drhla vse od podlahy az po skoby kteryma nam drzi obraz. uklizim stejne jako kazda normalni zena. tohle resit mi prijde hloupe a mimo tema.
ty si s tym zacala, simrada, ze si si uvedomila ze to je OT.. ![]()
@kočička Evička píše:
@offidoufám, že alespoň pro náhled ti stačí, že doma bordel fakt nemám
sice to bolo pre offi ale dovolim si komentovat, ze tam mate krasne..
@blecha72 píše:
Myši fakt nežijí ve špíně. Na podzim nám přes terasu pronikají polní myši. Chytly se do pastiček. Od zimy máme kocoura, snad se bude snažit.
mně se dom každej rok na podzim nastěhujou myši a psiskám je to fuk, taky musím pochytat do pastiček. Já mám terasu pootevřenou vpodstatě nonstop i v zimě, psiska si můžou chodit dovnitř ven jak chtějí, takže pár těch kožíšků myších vždycky pronikne do tepla domova. Jednou mi myš nanosila granule do basové bedny a pěkně si tam bydlela, mrcha jedna. papat měla co, teploučko taky, akorát nečekala, že ji vytřepu ven a vyrazím z baráku.
@kočička Evička Mate krasna kamna
Tenhle typ bydleni je moooc hezky ![]()
@miisenka píše:
A stejne to nesezral..edit-pardon, nejde mi to otocit..
a nesežral by to, i kdyby tam nikdo nebyl?
@Krrysa píše:
a nesežral by to, i kdyby tam nikdo nebyl?
Uz som na to odpovedala, ne nesezral.. ![]()
Holky, děkuju, že se vám můj styl domečku venkovskýho líbí, tady máte ještě fotečku, jak jej zdobím na vánoce ![]()
@kočička Evička píše:
Holky, děkuju, že se vám můj styl domečku venkovskýho líbí, tady máte ještě fotečku, jak jej zdobím na vánoce
pohadka.. ![]()
@miisenka tak to je dobrej..troufám si tvrdit, že takovej opuštěnej, osamocenej řízek a široko dalkeo nikdo, nevím, jestli by se jim ho nezželelo
není on vegetarián, nebo tak něco?