Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7631
16.3.14 15:36

Nečetla jsem celou dikusi. Zakladatelko, s tím mopem mi to příjde normální.
Každý si potrpí na jiný druh pořádku. Pro mě je třeba nepřípustné mít zvířátko v posteli, ale doma rozhodně nemívám vždycky uklizeno. Mou slabou stránkou jsou pavučiny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 15:39

@miisenka

tady je zasněženej a ve dne ale jinej rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.3.14 15:41

Tak já se přiznám, l že teda bordel doma trochu mám, mám tři malý děti a čtvrtý na cestě… trocha bordelu se tu ztratí :mrgreen: :mrgreen: ale otřu si klávesnici, abych měla asPoň tu čistou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.3.14 16:06

@kočička Evička Krásné bydlení. :potlesk:

Ale nevím, jestli bych šla na návštěvu někam, kde se válí psi na gauči, v posteli, a loudí u jídlo u nohou. :think: :mrgreen: :mrgreen: ;)

(Já vím, že mě nikdo nezve, jen vtip. :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 16:21
@Krrysa píše:
@miisenka tak to je dobrej..troufám si tvrdit, že takovej opuštěnej, osamocenej řízek a široko dalkeo nikdo, nevím, jestli by se jim ho nezželelo :mrgreen: :mrgreen: není on vegetarián, nebo tak něco?

on uz neni.. :,(
A nebol vegetarian, bol masozravec a granulozravec, obcas jablko a mrkvozravec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 16:22
@kočička Evička píše:
@miisenkatady je zasněženej a ve dne ale jinej rok :)

krasne..kde to stoji(hory, nizina, samota,?)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.3.14 16:22

@miisenka jej, promiň, to je mi líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 16:27
@miisenka píše:
krasne..kde to stoji(hory, nizina, samota,?)..

stojí v přilehlé dědince (1 km) u Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 16:32
@Krrysa píše:
@miisenka jej, promiň, to je mi líto…

v pohode.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 16:39
@Cosmos píše:
@kočička Evička Krásné bydlení. :potlesk:

Ale nevím, jestli bych šla na návštěvu někam, kde se válí psi na gauči, v posteli, a loudí u jídlo u nohou. :think: :mrgreen: :mrgreen: ;)

(Já vím, že mě nikdo nezve, jen vtip. :roll: )

klidně dojdi, když si sedneš na sedačku, psi si lehnou vedle, aby tě nerušili, jídlo od tebe určitě loudit nebudou (to dělají jen mamce) a do postele se mnou stejně nepůjdeš, tak tam ti to snad neva, že se válej
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 16:52
@kočička Evička píše:
klidně dojdi, když si sedneš na sedačku, psi si lehnou vedle, aby tě nerušili, jídlo od tebe určitě loudit nebudou (to dělají jen mamce) a do postele se mnou stejně nepůjdeš, tak tam ti to snad neva, že se válej ;)
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.3.14 21:59
@Berousik píše:
super, takhle nějak si pro představuju, že by se mohlo zadařit u nás…ale nevím nevím. Nicméně doufám. A kdyby jsi odešla z místnosti třeba na 10 minut, tak řízek by tam furt byl?

U nás by tam taky zůstal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
17.3.14 01:58
@Berousik píše:
@kočička Evička Tak to je. Já teda se osobně olízávat na pusu nenechávám, snažím se ubránit, protože vidím na procházkách, co všechno naše fenka sežere a to, že je obr dobytek víme doma všichni, ale když už se jí to povede, tak savo nekloktám :mrgreen: A u dcery jaksi snaha často končí nezdarem, bo pes ji miluje a prostě čeká na svou příležitost kdykoli se otočím. Aspoň bude mít malá posílenou imunitu.

Jak je možné, když tady občas čtu téma, že vám vadí, když vaše děti pusinkují tchýně apod., ale od psů vám to nevadí. V čem je ten rozdíl? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.3.14 07:00
@karinka píše:
Jak je možné, když tady občas čtu téma, že vám vadí, když vaše děti pusinkují tchýně apod., ale od psů vám to nevadí. V čem je ten rozdíl? ;)
:mrgreen: Tady je nějaký slet nečtoucích. Jednou pro vždy - nemám to ráda, ale nehroutím se z toho, když se to psovi povede. Mám si to dát do podpisu, nebo už fakt nevím :mrgreen: reaguješ na špatnou osobu, ale budiž. S tou tchyní jsi to vzala kde :nevim: mě je jedno, když tchyně dá malé pusu, má ji ráda :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
17.3.14 07:10

@karinka v tom, že někteří lidé mají své psy raději, než tchýně :mrgreen: :mrgreen: já třeba nedám pusu svojí mámě, to mám osypky, ale psovi klidně, takže to chápu.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný