Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
16.3.14 11:11
@kozisek píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Hele, co jste tu rozebírali, že je tak nakecáno :think: safra, abych to dočetla :zed:

Neskutecna sranda :-D musis docist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 11:12
@Krrysa píše:
@kočička Evička taky máme borderky, a lůe pracovní, ne tyhle nleštěný :mrgreen: :mrgreen: a přesně je vidět, ke komu je respekt a ke komu ne. mýmu manželovi y si nedovolili u jídla očkem zavadit, mojí matce to sežerou z talíře :mrgreen: :mrgreen:

jojo, do mého talíře taky nikdo neleze, ale své babičce ( moje mamka je pro ně jejich babička) klidně do talíře čučej - prostě je rozmazluje jako správné vnučky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.3.14 11:15
@Pink Bird píše:
Co se týká jezení hoven… moji psi ( 15 kousků ) hovna konzumují pouze v jediném případě - fena ( odčervená ) takto uklízí po štěňatech.

Na to jsem také hleděla, když měla naše čuba, jak měla pořád „uklizeno“ :zed: než jsem to stihla uklidit, už nebylo co, ale v té době jsme jí zase respektovali a ona neměla na naše olizování náladu, byla ráda, když měla klid…tzn. bez štěňat a bez „mladého“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
16.3.14 11:16

@kočička Evička m. j. řekla bych, že lidské jídlo jim škodí určitě míň než lidská ústní voda

Ted nemuzu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.3.14 11:19
@kočička Evička píše:
jojo, do mého talíře taky nikdo neleze, ale své babičce ( moje mamka je pro ně jejich babička) klidně do talíře čučej - prostě je rozmazluje jako správné vnučky :lol:

Buď psy polidšťuješ (příměrem s babičkou) a pak je něco špatně, nebo to neděláš a jen je nemáš v tomto směru vychovaný (pakliže má pes respekt před lidským jídlem, je úplně jedno, jestli u toho sedí babička nebo ředitel zeměkoule, prostě si to nedovolej) a taky je něco špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.3.14 11:26

@zuzouš neznám psa, kterej by měl respekt před lidským jídlem??? to jako že na zem položím řízek aon ví, že je to lidský, tak budemít respekt a neežere to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 11:27

@kočička Evička na cokoladu ti pes muze umrit presolenym a korenenym jidlem jim zadelavas na zdravotni problemy.3 kapky ustni vody se jim ani do zaludku nedostanou. takze asi tezko. a prosim te nedelej tu, ze jim nedavas lidske jidlo, nebo ty pesany tyras, ze jim dovolus aby na tebe tak smutne koukali a ty jim rikas hmm je to dobry, ale ty mas smulu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 11:32

@kozisek a ty jsi cetla kde ze jim to serviruju k snidani? Ja pesany hlidam a jak to zjistim hned jim vynadam a jdeme domu. ale kdyz mas 2 a jsou na volno, kolem tebe same hovno, protoze ziju v panelaku kde to nikdo nesebere, tezko budu mit oci vsude. ale chapu dalsi rejpalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.3.14 11:32
@Krrysa píše:
@zuzouš neznám psa, kterej by měl respekt před lidským jídlem??? to jako že na zem položím řízek aon ví, že je to lidský, tak budemít respekt a neežere to?

Ano, aspoň za přítomnosti pána (jasně že nějací spešl cvičený to budou zvládat i v nepřítomnosti lidí), to je snad normální 8o Přece pes může sežrat to, co mu dám, ne to, co mi omylem upadne. A pokud už se na to chystá, tak na Fuj ho zas přejde chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 11:33

@Krrysa pokud mas psa vycviceneho jako muj deda, tak ti na povel to jidlo nesni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
16.3.14 11:33

@zuzouš ja mam psa vychovanyho, nenapadne se jenom podivat na stul.. Kdyz jdem jist, tak si kde automaticky lehnout na misto.. Presto kdyz prijde tchyne, ktera ho i pres moje prosby necim cpe, tak kdyz mame napr oslavu, jedininou osobou u ktery zebra je tchyne.. Prijde mu to logicky. Vzdycky ho cpe, tak proc ne zrovna ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.3.14 11:35
@murkyf píše:
@zuzouš ja mam psa vychovanyho, nenapadne se jenom podivat na stul.. Kdyz jdem jist, tak si kde automaticky lehnout na misto.. Presto kdyz prijde tchyne, ktera ho i pres moje prosby necim cpe, tak kdyz mame napr oslavu, jedininou osobou u ktery zebra je tchyne.. Prijde mu to logicky. Vzdycky ho cpe, tak proc ne zrovna ted..

Když mu to dovoluješ, tak u tchýně loudit bude :nevim:

edit- a hlavně když to dovoluješ tchýni..by mě teda štvalo, že mi kazí psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 11:38

@murkyf ach ty tchyne, mame to same. vi jak me to stve a ze to maji zakazane, ale stejne jim potaji treba kus chleba da a jednou se ji to vymstilo a fena ji skocila do talire. u nas si to taky nedovoli, ale abych je nechala to ne, dostanou vynadano obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 11:43
@offi píše:
@kočička Evička na cokoladu ti pes muze umrit presolenym a korenenym jidlem jim zadelavas na zdravotni problemy.3 kapky ustni vody se jim ani do zaludku nedostanou. takze asi tezko. a prosim te nedelej tu, ze jim nedavas lidske jidlo, nebo ty pesany tyras, ze jim dovolus aby na tebe tak smutne koukali a ty jim rikas hmm je to dobry, ale ty mas smulu?

neuč orla lítat, čokoládu bych jim nikdy nedala, nechci je zabít a jinak žerou granule a psí pamlsky a smutně koukaj na moji mamku, vlastně to není smutnej pohled, ale co kdyby náhodou něco odpadlo od huby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 11:46
@Krrysa píše:
@zuzouš neznám psa, kterej by měl respekt před lidským jídlem??? to jako že na zem položím řízek aon ví, že je to lidský, tak budemít respekt a neežere to?

to jedna moje čuba má respekt před cpaním se řízků lidmi a z toho plynoucí hrozby cholesterolu a tím, že sbalila (ukradla) a zahrabala na zahradě 9 usmaženejch řízků k nedělnímu obědu a nám zbyly jen brambory nám vlastně ušetřila zdraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný