Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@offi ale prd ![]()
Já nevím, ale třeba u nás si pes nedovolí ani pustit se do vlastního žrádla, dokud nedostane povel, že smí…? Nedovolí si to dokonce ani kocouři!
Tak nerozumím tomu, jak si můžou vaši dovolit lézt vám do talíře (chápu pokud nejste v dohledu)
@offi píše:
@kozisek vecne neni kazdy den ke snidani a pod tim jsem psala, ze je hlidam, ale vzdy neuhlidam. to znamena, ze jim to nedovoluju jak jsi psala. promin, ze jsem se nerozepsala, kdy presne hov.no nekdo snedl, povede se to tak 1-2× do mesice.
hele, proč jsi tak nedůtklivá, pokud někdo napíše něco k tobě, tak to hned zveličuješ, ale pokud ty napíšeš, že ostatní jsou prasata, když to nedělají jako ty, tak je to OK
chybí ti nadhled a vtip ![]()
je snad jasné, že pokud pes to ho.no olízne, tak chovatel jde a tu hubu jim „vypere“ ![]()
Jo a nedávno byla studie, že v klávesnici PC je víc bakterií než v záchodové míse, kam padají ho.na…také zajímavé.
Jak často čistíte Savem klávesnici, no, přiznejte se
![]()
Jesli bramborovou, tak na to bacha.. Psi by nemeli jist brambory..
@kozisek píše:
Omylem ne, naši žerou jen to, co mají dané na talířek, ze země to tedy nežerou, umí i z vidličkya třeba nejmladší dojí kaši a dá důstojně vylízat misku štěněti, malou krmím samo já, ale jak je prázdná miska, tak už se po ní sápe a chce to dát čubině
mně je jedno čemu věříš či nevěříš, jestli si myslíš, že jim dávám granule na talíř, tak si to klidně mysli. Mám své psy vychované a to, že leží tam, kde mi to nevadí neznamená, že jsou nevychovaní. To, že vlezou mamce na klín a co má bejt, prostě jim to dovolila, tak tam šli, ovšem pokud bereš jednu vtipnou fotku jako důkaz, že nám psiska lezou po hlavách a do huby a dělají si co chtějí, tak s tím nic neudělám, je to tvůj názor ![]()
@murkyf píše:
Jesli bramborovou, tak na to bacha.. Psi by nemeli jist brambory..
ne, rýžovou, malé bude deset měsíců…a jen vylíže, víc nezbude ![]()
@kočička Evička píše:
@offimně je jedno čemu věříš či nevěříš, jestli si myslíš, že jim dávám granule na talíř, tak si to klidně mysli. Mám své psy vychované a to, že leží tam, kde mi to nevadí neznamená, že jsou nevychovaní. To, že vlezou mamce na klín a co má bejt, prostě jim to dovolila, tak tam šli, ovšem pokud bereš jednu vtipnou fotku jako důkaz, že nám psiska lezou po hlavách a do huby a dělají si co chtějí, tak s tím nic neudělám, je to tvůj názor
Hele, my máme čubiny „zazkouškované“, máme border teriérky, registrované v myslivecké honitbě, takže fakt vychované, to neznamená, že je nebereme jako součást naší smečky. Tohle se nedá takhle soudit, ale je zajímavé, jaké tu občas padají moudra ![]()
@kozisek píše:
Hele, my máme čubiny „zazkouškované“, máme border teriérky, registrované v myslivecké honitbě, takže fakt vychované, to neznamená, že je nebereme jako součást naší smečky. Tohle se nedá takhle soudit, ale je zajímavé, jaké tu občas padají moudra
taky nechápu…každý člověk funguje se svýma psama jak uzná za vhodné a co mu vyhovuje a názory, že pes nesmí tohle to a támhle to a jinak je to polidš´tování atd., je zcestnej.
@kočička Evička na tohle téma jsem měla rozhovor s vet..skrz porod čubiny, je to i v knížce, co jsem o tom četla…ono nějaké polidšťování už prostě musí být. Pes nežije ve svém prostředí, my mu ho narušili, vzali jsme ho do bytu, stává se součástí naší smečky…takže nefunguje to, co bylo kdysi…takže při porodu feny se často musí pomáhat, chovatel by měl být přítomen, dřív to zvládla fena sama…stejně jako ženská, dřív rodily samy, teď holt je třeba často i lékař…co je na tom k nepochopení.
Lidé si často vypichují jen to, co se jim hodí do krámu a rádi kritizují ostatní, když to mají jinak…ono je jednoduší hledat hnidy u druhých než u sebe ![]()
@kozisek píše:
@kočička Evička na tohle téma jsem měla rozhovor s vet..skrz porod čubiny, je to i v knížce, co jsem o tom četla…ono nějaké polidšťování už prostě musí být. Pes nežije ve svém prostředí, my mu ho narušili, vzali jsme ho do bytu, stává se součástí naší smečky…takže nefunguje to, co bylo kdysi…takže při porodu feny se často musí pomáhat, chovatel by měl být přítomen, dřív to zvládla fena sama…stejně jako ženská, dřív rodily samy, teď holt je třeba často i lékař…co je na tom k nepochopení.
Lidé si často vypichují jen to, co se jim hodí do krámu a rádi kritizují ostatní, když to mají jinak…ono je jednoduší hledat hnidy u druhých než u sebe
@kozisek ja jsem souhlasila s manzelem te pani co konzumuje zmrzlinu se svym psem a plno lidi tu psalo jak to je mnam, tak jsem rekla, ze jsou teda taky prasata. o te klavesnici vim a tak ji jednou tydne meju sanitolem, savo je slizke a zapacha.
@offi píše:
@kozisek ja jsem souhlasila s manzelem te pani co konzumuje zmrzlinu se svym psem a plno lidi tu psalo jak to je mnam, tak jsem rekla, ze jsou teda taky prasata. o te klavesnici vim a tak ji jednou tydne meju sanitolem, savo je slizke a zapacha.
hele a ked prides u vonku, mas sanitarny filter za vchodovymi dvermi?
a veci co prinesies z obhod tiez otieras?
A vlasy si umyvas kazdy den?
pockaj ked sa Ti opprcek narodi, to si myslim, ze prehodnotis vela svojich mudier.. ![]()
@miisenka boha co to tu zas placas
to ze meju klavesnici ze me delate zase nejakou hygienou posedlou dementku.
@offi píše:
@miisenka boha co to tu zas placasto ze meju klavesnici ze me delate zase nejakou hygienou posedlou dementku.
ja z teba nic nerobim, to ty sama..pokladam otazky, na ktore neodpovedas, ale uticis..aby Ti nepraskla zilka.. ![]()
@Cosmos píše:
Jo, tak přesně to tu chybělo.Ještě chybí fotka, jak se dítě válí u psí misky s plnou pusou granulí. Neměl by někdo?
![]()
škoda, že mi kleknul pc
dala bych sem fotku 9m děcka, jak žere (vlastně papá
) psům z misky (krmíme masem
) ostatně, vařený vepřový kůže a přílohy je schopnej krást z misek pořád (23m) ![]()
@Reinka píše: škoda, že mi kleknul pcdala bych sem fotku 9m děcka, jak žere (vlastně papá
) psům z misky (krmíme masem
) ostatně, vařený vepřový kůže a přílohy je schopnej krást z misek pořád (23m)
Fakt škoda. ![]()