Vytření loužičky po psovi mopem - jsem opravdu prase?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
16.3.14 10:28

@miisenka s tou fenou jsem zacla ja a kdybych byla na pc tak ti sepisu seznam kdo vsechno psal, ze jejich pes aspon jednou snedl hovenko. tvuj pes sice hovinka nepapa venku, ale zadek si urcite meje ne? Nebo je cunatko jako vy co me tu napadate za prehnanou hygienu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
16.3.14 10:42

@offi asi sem měla spíš napsat že to spolu nesouvisí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 10:49

Moji psi vůbec neloudí po mé mamce jídlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 10:50

@wewa aha tak on je rozdil v tom proc to pes dela, ok tak jsem prase porat jenom ja protoze moji stenata obcas snedi lejna. ale me je to fuk, nebudu tu furt dokola resit bobky. ja to jen udala jako duvod proc mi vadi olizovani. me to uz nebavi tady, pani predemnou napsala totez co ja, ale na ni nikdo nereagoval, ze je cune protoze jeji pes ji taky lejna, nikdo ji nepise, ze je tyranka protoze pes spi v pelechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 10:51

@kočička Evička se mas cim chlubit. hambou bych se propadla kdyby muj pes obtezoval lidi co jedi a pomalu jim lezl az do huby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 10:55
@offi píše:
@miisenka s tou fenou jsem zacla ja a kdybych byla na pc tak ti sepisu seznam kdo vsechno psal, ze jejich pes aspon jednou snedl hovenko. tvuj pes sice hovinka nepapa venku, ale zadek si urcite meje ne? Nebo je cunatko jako vy co me tu napadate za prehnanou hygienu?

ja ten zoznam nepotrebujem, mne je fuk co koho pes zere..
A ja Ta za prehnanu hygienu nenapadam.. :kytka:
Posledni vetu nerozumiem, kto je cunatko? Kto my?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 10:56
@offi píše:
@kočička Evička se mas cim chlubit. hambou bych se propadla kdyby muj pes obtezoval lidi co jedi a pomalu jim lezl az do huby.

hele, mamka je člen rodiny, psi jsou taky členové rodiny, takže nikoho cizího neobtěžovali, a pokud si myslíš, že to tak je pořád, tak není, prostě si došli vyzkoušet, jestli by něco nezbylo i pro ně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.3.14 10:57
@kočička Evička píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hele, co jste tu rozebírali, že je tak nakecáno :think: safra, abych to dočetla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
16.3.14 11:00

@kočička Evička :-D jasne ja svemu partnerovi taky nelezu do pusy a je to muj clen rodiny. a vis ze lidskym jidlem psovy skodis? Ale ty jim chces jiste doprat chudinkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.3.14 11:03

@kočička Evička taky máme borderky, a lůe pracovní, ne tyhle nleštěný :mrgreen: :mrgreen: a přesně je vidět, ke komu je respekt a ke komu ne. mýmu manželovi y si nedovolili u jídla očkem zavadit, mojí matce to sežerou z talíře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.3.14 11:04
@offi píše:
Offina neni jen prase a kdyz nechate psa lizat deti tak to jste dobry cunata, ale me je to fuk, ja nemocna nebudu. me staci videt psa co mi venku sezere lejno a pak se mi tu pozvraci, no mnamka vy co si nechate olizovat obliceje, jidlo a nadobi ze ktereho jite.

A ty necháváš své psy normálně požírat lejna? jako naše čubiny to také udělají, ale jsou neustále pod dohledem, takže ihned odvolání a doma jim tu hubu také vyperu, ale že bych je nechala, aby si pošmákli, to zase ne…z tvého příspvěku vyznívá, že tvoje malé plemeno - tuším okolo tří kil jsi psala - vyjde ven na procházku a dá si lejno k snídani :think:

A bacha tedy na děti, až se budou tvé děti hrát na hřišti, tak přijdou do kontaktu s těmi olízanými..možná lepší nevypouštět, nebo může pes olíznout nějakou houpačku…je to o hubu :P

Příspěvek upraven 16.03.14 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.3.14 11:04
@offi píše:
@kočička Evička :-D jasne ja svemu partnerovi taky nelezu do pusy a je to muj clen rodiny. a vis ze lidskym jidlem psovy skodis? Ale ty jim chces jiste doprat chudinkam.

Ty snad nekupuješ svýmu psovi chlebíčky, aby je nemuseli loudit? Tyrane! :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.3.14 11:05
@kočička Evička píše:

Jo, tak přesně to tu chybělo. :lol: Ještě chybí fotka, jak se dítě válí u psí misky s plnou pusou granulí. Neměl by někdo? :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 11:05
@offi píše:

a ty na té fotce vidíš, že by psi něco žrali? :jazyk:

m. j. řekla bych, že lidské jídlo jim škodí určitě míň než lidská ústní voda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.3.14 11:06

@kočička Evička ovšem nejvíc vhutná lidský hovno… :mrgreen: :mrgreen: @offi víš, že jim tím škodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný