Bradavice a jejich infekčnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jrk
494
25.8.11 09:33

to Aladina: jeden z nas dycky bavil a druhy cistil.

Dusik mi prijde dost drasticky a nezustavaji po nem jizvy? Jinak kdysi mi ho v lekarne nabizeli, dnska se da koupit ledaco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
25.8.11 09:35

Jinak taky pouzivame Aloe (popaleniny, odreniny apod). Roste mi to v kvetinaci takze vzdy kousek ucvaknu a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.8.11 09:55

Spíš si myslím, že bude mít - má jizvy po infektodeltu. Ale jen pidi a to časem určitě zmizí. ¨Kdysi jsem si pořídila aloi, že jí budu na podobné věci používat a už jí nemám (kytám se v mé péči nikdy nelíbilo) a teď by se hodila. Ale těch molusek má Vítek naštěstí málo, takže se nebojim, že by jehla nezabrala na všechny.

Já ale nechápu, proč doktoři o léčbě jehla+dezinfekce nemluví hned jako o té nejlepší léčbě. Naše se sice zmínila, ale rovnou dodala, že při tom, jaký je Vítek strašpitel, ať to neděláme. kdyby rovnou řekla, že to je 100pro účinný, tak ho ukecám dřív. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
25.8.11 10:03

jednoduche, penize.

A nezapomen, bodat POUZE ty s bilou spickou. ostatni jenom potirat desin. aby se nerozsirovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.8.11 10:43

Joo, manžel je kosmetička a pižla pupínků amatér:-) Vítek má molusek naštěstí málo. Za celé dva měsíce se mu jich udělo 10 na jednom místě a ty jsme za tento týden zneškodnili. Teď mu na té ruce ale sundali sádru a má tam taky nějaký pupínky. Ale nevím, jestli to jsou molusky nebo zapocení pod sádrou. Ty mu dr ošetřila dusíkem a počkáme, co se z nich vyklube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí