Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Potírání jsem dceři bradavice kolodium forte. Krasne se to odlouplo, mozna jsem to natírála az moc okolo…ale to se dohoji. Jen to černé co zůstalo je to pořád bradavice? Kořen te bradavice? Dále potírat? Což ted nejde stipe to červené.
A nebylo jich víc?
Jinak já to vždy nípala, dokud tam nebylo vůbec nic…
@vendulaaa tam jak je to černé tam byla. Takže i další vrstvy dávat tu vodicku.?
Ty tmavě červené tečky - to je ještě bradavice. Doporučuju mazat jen konkrétně je.
@vendulaaa tam jak je to černé tam byla. Takže i další vrstvy dávat tu vodicku.?
@Katalpaz noo jen to stipe.. asi budeme muset počkat par dni… zkusím zítra dat jen na to přímo.
@KKK85 píše: Více
no ano, přímo aplikovat tu vodičku jen na ty tmavé tečky, na to rudé okolí ne
a co máš za vodičku? my máme EndWarts originál, a to neteče mimo, je k tomu i dobrá ta tyčinka, má tenký konec, mně se teda nejvíc osvědčilo, když si to dcera dává sama, ale bude už mít 9
@stinga píše: Více
Máme kolodium forte. Tu by sama nedala. Leží u toho a nohu ve vodorovné poloze aby neteklo. Stíká to kolem.
@stinga to se nanáší jednou týdně? To je dobré. To naše 1-2× denně. Zítra to koupím.
Když nanesete zalepíte náplastí?
aha, moje měla bradavici na ruce, ze začátku jsem potírala já a pak ona, na noze je to asi horší,
naštěstí ten náš přípravek nestéká
ne, nezalepuje se to, jen se opravdu poťupká, chvílinku počkáš a je to - je tam i napsané, že nezalepovat, stojí to 200, ale spotřebuje se toho malinko, protože to nikam jinam neteče,
ale asi bych počkala minimálně týden, než začnete dávat jiný přípravek, aby se to nějak nebilo
@stinga píše: Více
jj nechám ji to zahojit. A pak zkusím toto. Děkuji