Bradavice na genitálu 14měsíčního děvčátka

Anonymní
19.12.12 00:36

Bradavice na genitálu 14.měs děvčátka

Zdravím, dnes jsem byla u dr, jelikož moje dcerka má na buchtičce červené ohraničené fleky o velikosti tak 5mm asi cca 6 fleků. Myslela jsem že je to opruzenina. Dr mi řekl že se jedná o bradavice a že to není žádná sranda se toho zbavit. Pátrala jsem na internetu a jsem docela zděšená, jelikož jediné co jsem o tom našla je to, že se jedná o pohlavní nemoc a že bradavice na genitálu jsou v celku vážné. Ptal se mě kde jsme to chytli, ale to opravdu netuším. Nikdo z nás nic podobného nemá, na opary nikdy netrpíme, jelikož to může mít prý i z oparu. Před měsícem jsem byla hospitalizovaná v nemocnici na vyšetření, odkud si odnesla střevní a žaludeční chřipku, tak mě napadá že tam chytla i toto. Mám jen potírat genciálkou a koupat v řapíku. Nemáte s tím náhodou někdo zkušenost? Předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15811
19.12.12 01:01

A byla si s ní na kožním nebo jen u dětské? kdyby jen u dětské, zašla bych ješte na kožní, jinak ti neporadím, ještě kouknout např. jinde na net, co tam radí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
19.12.12 01:04

Ještě mě napadá bazén, odtud si taky můžeš takový „poklad“ přinést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
19.12.12 07:08

Ty jo, chuderka :/ no kazdopadne byvalej to chytl pri pohlavnim styku s nejakou zenskou.. Neverim, ze by se to dalo prenest tak jednoduse jako na bazene ci zachode.. Opravdu bych si s doktorem promluvila, kde to mohla chytnout, protoze kdyby to slo takhle lehce prenest, tak to ma snad kazdej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
19.12.12 07:18

Zkus jí to patlat bílym jogurtem…mě se osvědčil choceňskej..večer napatlej a nech jí to tam přes noc…i bych jí sundala na tu noc plínu kvůli tomu, jestli ještě dáváte…nechala jí jen na nějaký podložce nepromokavý. a vůbec bych jí hodně nechala větrat pipku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
19.12.12 07:32

Já bych ještě zašla na kožní. Opravdu se to přenáší hlavně pohlavním stykem a je spíš tedy nemoc dospělých. Moc nechápu kde by to chytla, možná jedině ten bazén jak píše @-lucie- jestli chodíte plavat, ale nevím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.12.12 07:47

Zasla bych na kozni, aby to vubec bradavicky byly. jinak chlap trpi na opary na puse a nikdy jsme to nechytly s dcerama nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
19.12.12 18:28

Taky bych posílila imunitu něčím, nějakým sirupem, kapičkama… Může to být i oslabenou imunitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
15.1.13 20:00

Je možné, že ty máš ten vir v sobě a při porodu se to přeneslo na dítě. Když je prokázané, že má matka genitání bradavice, tak se musí rodit císařem. Jiný přenos mě nenapadá, v bazénu vodou se to nepřenese. V dospělosti se vypalují, zašla bych na kožní, ale musí spolupracovat s dětským lékařem dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí