Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, zažívám něco podobného, mám už 12 dní po MS, vždycky když jdu na wc, tak to ze mě vyteče
a bolí mě celou tu dobu podbříšek a semtam mám citlivější bradavky
Taky jsem byla natěšená, že už konečně uvidím // ale zase zklamání-ale hlavu vzhůru
jednou už to snad výjde, ikdyž po dvou a půl letech, je to docela nesnesitelné
Uzivala som HAK od 18-nastky tak som po 7 mich rokoch prestala a mam neskutocne silnu ovulaciu a ovulacne bolesti ako pri kramoch, velke mnozstvo hlienu, je to normalne, telo si musi vyrovnat hladiny hormonov a je hladne po tehotenstve a to doslova… a urob si test s odstupom tyzdna znova ![]()
@ToVo hmmm tak já to beru podle sebe :-/…tak já být Tebou tak bych ho ještě pro jistotu za dva dny zopakovala a uvidíš..a když nic tak bych si možná zašla na gyndu, třeba tam fakt může být nějaký zánět ![]()
No my bychom taky chteli mimco tak uvidim. V po zkusim koupit test. A jeste si pripadam takova nafoukla…
Omlouvam se za anonym ale nerada bych tady „prokecla“ ze jsem treba tehu chodi sem vetsina mych kamaradek a nejsem zrovna zastance toho, rikat zpravy o tehu hned ale az po 12tt.
Dekuji
A mě občas i kolena, což normálně neznám, je to celé zapeklité
V kříži mě taky nebolívá, pravidelně cvičím a chodím dlouhé túry-dneska třeba 16km ![]()
Ahoj holky, mam takovou „choulostivou“ otazku. Stalo se Vam nekdy, ze jste meli nadmerne mnozstvi del. hlenu?
Pokazde, kdyz jdu na wc tak ze mne „vytece“ hrozne moc hlenu. Nikdy se mi to nestalo… Mam 4 dny do ms a cipek mam hodne vzdadu a hodne otevreny. Nevite, cim by to mohlo byt? nemate s tim zkusenost? Ha neberu takze tehu je mozne ale je to nepravdepodobne vzhledem stavu cipku… A boli mne u toh bricho jako pri MS
Nemuze to byt nejaky zanet?
Mco dekuju za rady