Ahoj, chci se zeptat, zda mate některá zkušenost s bradavicemi v tehu. Dnes 36+4 mi na kožní úplně náhodou zjistili maličkou bradavici na ruce. Šla jsem na sněžení a za týden mám přijít znovu. Hrozí nebezpečí, ze bych mohla bradavici přenést po porodu na miminko, nejhůř například do očí. Musím se bradavice prý rychle zbavit. Mate nějaké zkušenosti? Cele těhotenství v pohodě a najednou se mi asi po 5 letech, 3 týdny před porodem objevila bradavice. A aby toho nebylo málo, mám už 2 týdny podezření na vnější hemoroidy. Ale po dnešní návštěvě kožní mám obavy aby to tam dole byly hemoroidy a ne něco horšího?? Mám stálého partnera. Nechápu, kde jsem k tomu mohla přijít. Od rána googlim a nemůžu nic najít. Na gyndu jdu až za 5 dnů. Děkuji.
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj, chci se zeptat, zda mate některá zkušenost s bradavicemi v tehu. Dnes 36+4 mi na kožní úplně náhodou zjistili maličkou bradavici na ruce. Šla jsem na sněžení a za týden mám přijít znovu. Hrozí nebezpečí, ze bych mohla bradavici přenést po porodu na miminko, nejhůř například do očí. Musím se bradavice prý rychle zbavit. Mate nějaké zkušenosti? Cele těhotenství v pohodě a najednou se mi asi po 5 letech, 3 týdny před porodem objevila bradavice.
A aby toho nebylo málo, mám už 2 týdny podezření na vnější hemoroidy. Ale po dnešní návštěvě kožní mám obavy aby to tam dole byly hemoroidy a ne něco horšího?? Mám stálého partnera. Nechápu, kde jsem k tomu mohla přijít. Od rána googlim a nemůžu nic najít. Na gyndu jdu až za 5 dnů. Děkuji.