Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den Maminky,
mám dotaz dnes jsem byla u dětské doktorky se svým 6 letým synem a má na ruce drobné bradavičky asi 4 maličké… už asi půl roku a doktorka mi poradila, sprej Sholl. Má s ním některá zkušenost? Nebo je lepší česnek plátek na noc. Co vám zabralo? Jinak doktorka řekla, že by to ani neřešila, že u něj to ani nejde vidět, že to má opravdu maličké.
Děkuji moc za rady:-)
Maličké můžou být, ale roznáší to a ostatní můžou mít pak taky bradavice.
My jsem dceru zbavili bradavic pomocí česneku.
Děkuji, tak zkusím česnek plátek na noc nebo jste ho naložili do octa?
Zni to nechutne, ale je to starej babskej recept, odzkouseno nekolikrat, vzdy 100% ucinnost…menstruacni krev na bradavice!
Nebo také rostlinka bradavičník ( my jsme jí tak aspoň říkali) tu ale ted asi těžko seženete venku. Já měla jako malá bradavice a pomohlo mi vypálení dusíkem, sice je to nepříjemné, ale nebolí to. A pak opatrně vystřihávat. Pak jsem chytla bradavice v 15 zas (2 jsem měla) a nic mi na ně nezabralo… až ted v 21, kdy jsem boj s nima vzdala mi úplně zmizely.. vůbec nevím jak je to možné a doufám, že se nevrátí : ) Moje teta, když byla malá, tak chudák měla obě ruce poseté bradavicemi. A v nemocnici jí to dělali tím dusíkem a vystříhavali. Takže já bych to osobně řešila. At se nerozlezou. Pak je docela těžké se jich zbavit
@Penelop píše:
Děkuji, tak zkusím česnek plátek na noc nebo jste ho naložili do octa?
musí být naložený v česneku