Bradavka u holčičky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.8.17 17:11

Bradavka u holčičky

Dobrý den, dcerka -7let dnes přišla s tím že jí bolí bradavka..Má jí uplně červenou a i kolem červený flek..Od ní nahoru je vidět více žíla-víc než ostatní..Dcera říká že si myslí že se včera bouchla, ale neví jak..Ale to tak nemusí vůbec být..Nesetkali jste se s něčím podobným? Co by to mohlo být? Nemůže to být od štípnutí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Včelička992
2.8.17 17:23

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:31

• Citovat
  • Upravit
53518
2.8.17 17:24

Jestli se bouchla, měla by tam spíš modřinu, ne? Počkala bych pár dní a sledovala, zda jí z bradavky něco neteče. Kdyby to dal bolelo, šla bych to ukázat doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.17 17:34

Tak já nevím-jsem anonym, dcera není vidět, tak snad to nejde nějak zneužít..Chtěla jsem vědět jestli někdo neměl něco podobného…No pokud to do rána nezmizí, nebo se nezmenší, tak dojdeme k doktorce..

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
2.8.17 17:36
@Anonymní píše:
Tak já nevím-jsem anonym, dcera není vidět, tak snad to nejde nějak zneužít..Chtěla jsem vědět jestli někdo neměl něco podobného…No pokud to do rána nezmizí, nebo se nezmenší, tak dojdeme k doktorce..

Pedofilovi je jedno jaky mas nick

• Citovat
  • Upravit
1943
2.8.17 17:41

S tim jsem u svych holek nesetkala. Zas kdyby to byl stipanec, asi by to slo videt a spis by to svedelo nez bolelo. Neskrabe si to? Mas doma neco na namazani? Nemyslim, ze by flek do zitra zmizel, ale kdyby ji to i zitra bolelo, radsi bych zavolala pediatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.17 18:19

Neteř jednou něco takového měla. Dal se jí na to hadřík namočený v řepíku a na noc se namazala kalciovka a myslím si, že za dva dny to bylo pryč. Na kožním ani nic kloudnýho neřekli.

• Citovat
  • Upravit
2
1.7.24 18:57

Mohla bych se zeptat jak jste to nakonec vyřešily protože dcera má teď úplně stejnej problém🙁. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
1.7.24 19:01
@Sarina931 píše: Více

Nejsem zakladatelka, ale jak to vidím, tak něco takového měla sestra, když byla malá. Řapík na noc pomohl, ani ne za dva dny byl klid.
Za zkoušku nic nedáte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.7.24 19:04

Děkuji moc určitě vyzkoušime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...