Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jestli se bouchla, měla by tam spíš modřinu, ne? Počkala bych pár dní a sledovala, zda jí z bradavky něco neteče. Kdyby to dal bolelo, šla bych to ukázat doktorovi.
Tak já nevím-jsem anonym, dcera není vidět, tak snad to nejde nějak zneužít..Chtěla jsem vědět jestli někdo neměl něco podobného…No pokud to do rána nezmizí, nebo se nezmenší, tak dojdeme k doktorce..
@Anonymní píše:
Tak já nevím-jsem anonym, dcera není vidět, tak snad to nejde nějak zneužít..Chtěla jsem vědět jestli někdo neměl něco podobného…No pokud to do rána nezmizí, nebo se nezmenší, tak dojdeme k doktorce..
Pedofilovi je jedno jaky mas nick
S tim jsem u svych holek nesetkala. Zas kdyby to byl stipanec, asi by to slo videt a spis by to svedelo nez bolelo. Neskrabe si to? Mas doma neco na namazani? Nemyslim, ze by flek do zitra zmizel, ale kdyby ji to i zitra bolelo, radsi bych zavolala pediatrovi.
Neteř jednou něco takového měla. Dal se jí na to hadřík namočený v řepíku a na noc se namazala kalciovka a myslím si, že za dva dny to bylo pryč. Na kožním ani nic kloudnýho neřekli.
Mohla bych se zeptat jak jste to nakonec vyřešily protože dcera má teď úplně stejnej problém🙁. Děkuji
@Sarina931 píše: Více
Nejsem zakladatelka, ale jak to vidím, tak něco takového měla sestra, když byla malá. Řapík na noc pomohl, ani ne za dva dny byl klid.
Za zkoušku nic nedáte ![]()
Dobrý den, dcerka -7let dnes přišla s tím že jí bolí bradavka..Má jí uplně červenou a i kolem červený flek..Od ní nahoru je vidět více žíla-víc než ostatní..Dcera říká že si myslí že se včera bouchla, ale neví jak..Ale to tak nemusí vůbec být..Nesetkali jste se s něčím podobným? Co by to mohlo být? Nemůže to být od štípnutí?