Brali jste Ribomunyl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
11.12.14 21:51

Holky jdu si pro radu ohledne prasku ribomunyl.
Je mozne, ze mi zacne pokaslavat vzdy jak davku nasadim? Jedeme teda teprve druhe kolo, jak kdyby druhy týden. Byvala casto nemocna a obraz v poradku, imunolozka nam nasadila tohle. zacala brat a pokaslavala, pak par dni nic a zase jsme na davku dnes najely a odpoledne uz mi zase kasle, ale jinak je ok :nevim:
Je skolkove Dítě, 4a pul roku a nikdo nerikal ze bychom meli skolku vynechat. Ale zitra jde naposled a necham si ji do noveho roku doma.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
11.12.14 22:04

Ahoj, moje malá brala tenhle měsíc poslední dávku a taky dost často kašle. Ale nedokážu říct, jestli je to tím, má oslabenou imunitu na sliznicích. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
11.12.14 22:06

Třeba něco chytila a pere se to v ní. Podle mě ten Ribomunyl nezabírá hned při druhém kole, pokud máte kůru na půl roku, tak mě to doktorka dávala několik let vždy už od konce léta, abych to měla v zimě dobírat a mělo to prej smysl. S tím kašlem to nesouvisí, podle mě. Já ho tedy už nějaký pátek neberu, můj stav se zhoršil a tak chodím už 7 let na injekce, pak jsem Ribomunyl brala ještě k nim, teď už ne, nebylo to k ničemu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.12.14 22:11

Ahoj, mala ho brala v půl roku, asi měsíc, ob den půl sáčku a žádné kaslani nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.23 09:38

Já se tedy připojuji v roli dospělého. Dostal jsem Ribimunyl na alergologii, kvůli léčení toxiplazmózy. Bral jsem 3 balení, odstupňováno, nejdříve denně, posléze 3 x a 2 x týdně. Toxiplazmózu jsem sice vyléčil. Nekašlal jsem v průběhu. Ale po vysazení léku jsem měl TRVALEJI oslabenou imunitu vůči nachlazení, angínám a chřipkám. Což v podstatě přetrvává podnes. Na mne subjektivně budí dojem návykového preparátu, který se asi musí brát každý rok? Což nemíním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí