Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
moje neteř měla stejný problém a stěžovala si úplně stejně,že ji jen pálí očička a tak s ní šla švagrová na oční a tam jim pani doktorka dala nějaké kapičky na zvlhčení sliznice očí (bohužel ji nemám po ruce abych ti napsala jak se to jmenuje). A doktorka řekla že se jí nevytváří dosti slz (kdyby ji ale viděla jak pořád bulí a vzteká se změnila by názor
),kontrolovala jestli vidí dobře a to uspěla na 1 má oči jako ostříž nic ji neujde. A chodí teď každých 6 měsíců na rozkapání a přeměření očí a vždy se to potom na chvilku zlepší, teď bych řekla že už to vymizelo úplně ale chodí tam od 3 let a teď jí bylo 5.
Asi jsem ti tím románem moc nepomohla ale nejste v tom sami.
Ahoj a hodně štěstí.
umele slzy se jmenuji Lacrysin nebo Vam v lekarne poradi-ublizit to nemuze a za pokus to stoji takze pokud by objednaci doba byla dlouha-coz vetsinou byva-tak bych to alespon zkusila ![]()
Prosím nevíte čím to může být, malá 3 roky asi poslední měsíc stále pomrkává nebo nevím jak to popsat, prostě silně zatlačí oči a rozevře dělá to několikrát za sebou. Zkoušela jsem jestli špatně nevidí ale vidí dobře, jen mi říká že ji pálí očička. V poslední době máme stále kašel, bere Aerius, tak si říkám jestli to třeba nemá něco společného s alergií ale nemá je červené.