papání prášku v 10 měsících

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
28.10.07 14:16

papání prášku v 10 měsících

Ahoj, nemáte někdo náhodou zkušenost, jak přemluvit naší Gábinku, aby si v klidu vzala každé ráno prášek /na štítnou žlázu /? Strašně u toho /nejen/ vyvádí, musíme ji s manželem držet, ale tak to asi není správně… :-(díky moc za tipy, magda

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
28.10.07 15:09

Ahoj,
náš Honzík tedy nejí prášky, ale když něco nechce, tak si dám první já a když vidí, jak to sním, tak to pak sní taky, co si třeba společně smalou brát nějaký vitamín a ještě u toho dělat ňam, ňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.10.07 17:01

Syn bere cca od 6 měsíců protialergické léky - tablety. Drtím mu je a sní je vždycky s trochou jídla. I když jsou příšerně hořké, nikdy s tím nebyl problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.10.07 21:48

U prášků na štítnou žlázu je výhoda, že nemají nijak výraznou chuť, spíš jsou sladké než cokoliv jiného. Já je beru taky. Normálně bych jí to nadrtila a rozmíchala do pití. Na pitíčko po ránu ji naučíš dřív, než na tabletku, kterou jste jí už určitě dost znechutili tím vnucováním.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
40
29.10.07 08:59

Ahoj, taky dávám synovi každé ráno Letrox na štítnou žlázu. Drtím mu ji a pak smíchám s čajem a natáhnu do stříkačky. Bere ho už cca rok a hned jsem to takhle dělala. Je fakt, že to není napořád, ale má 27 měsíců, tak to zatím neřeším. Jo a taky jsem mu ho zkusila dát přímo do pusiny, ale vyplivoval ho a to mu dávám jeno čtvrtku. Tak hodně úspěchů s medikací. Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí