Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Témat ohledně rýmy už bylo několik…
Moje tříměsíční dcera má rýmu, ne nijak moc, sopel hezky odtéká, odsávám, trochu kýchá, je zahleněná, má skleněné oči, žádné léky jí zatím nedávám. V úterý jsme byli na očkování.
Myslíte, že v tom dnešním chladném počasí je vhodné s ní jít ven a nebo že jí tím jen přitížím?
Děkuji za vaše rady. Je to moje první mimi, a tak trochu tápám a bojím se, že udělám něco špatně…
Ivana
Pokud nemá teplotu a nebudeš tam několik hodin, tak myslím nevadí. To by se kolikrát nedalo jít ven vůbec celou zimu a podzim, rýma toť častý přítel. Pořádně ji obleč a zabal a hurá ven. Majka.
Děkuji… už ji oblíkám (jak kdyby mrzlo, ale u nás ráno sněžilo). Dám ji jen chvíli na balkon a uvidím jak se jí bude spinkat. Teplotu nemá. Přiznám se, že mně samotné se tedy ven nechce ![]()
Nelliku, venku se dcerce uleví - je tam teď počasí docela OK. Ale nabalit - to je základ, aby neprostydla ještě víc.
PS: Já jsem šla s mrňousem ven i když měl zvýšenou…protože jedině v kočárku se mi ho podařilo udržet v klidu a nehopsat
Ale to byly maximálně půlhodinovky.
ahoj holky, naše malá 4,5 měs., má zadní rýmu a do toho jí slzí oko - pouze jedno…máte s tím některá zkušenost? je lepší nedráždit ho, nebo nějaké kapičky apod.? díky, Andrea
Hezkou sobotu ![]()
Vím, že se o tomto tématu už napsalo hodně, ale přece…
Dcerka /19 měsíců/ má opět rýmu. Už nevím, jak na to. 14 dní rýma, pokuckávání, pak 14 dní klid a opět. Má to tak už od dvou měsíců. Jen přes léto byl klid/cca 4 - 5 měsíců/ jinak se to pořád opakue ![]()
Zkušenější maminky, dejte mi nějaké rady, prosím…Jsem z toho fakt neštastná…A ty noci ![]()
@eetel malej to ma podobne, co zacne chmurne pocasi nebo sviti slunicko a do toho fouka, ze clovek sam nevi jakse oblict natoz prcka, tak je taky hned na hromade… Nejintenzivnejsi je to po ockovani…