Zase nemocná!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
17.10.07 19:38

Zase nemocná!!!!

Holky já se zblázním!!! Minulý týden v pondělí s malou 4 roky u lékařky kašel atd. Týden jsme brali hedelix, nasivin atd. atd. Včera vypadala ,že bude dobrá a v pondělí půjde do školky po 14 dnech! Já jsem nastoupila 1.10 do nové práce, tam jsem byla týden a týden paragraf. Teď v pondělí jsem ji odvezla k babičce a šla do práce. Dnes mi babička volá ,že malou bolí bříško..babička bydlí na vesnici 30 km..tak jsem tam z práce jela no a malá horečka. Takže jsem ji přivezla opět domů a je mi do breku. Jsem ve zkušební době, nemůžu jít zase na paragraf. Takže dcera starší zítra bude bulat školu, protože nemám jinou možnost a musí s ní jít také k lékaři,,manžel je na služebce a já musím být v 7 00 hod v práci. Již teď se na mě dívali špatně po týdnu paragragu.
To je děs,malá chodí do školky také od 1.10. a už je 2 týden doma. Doufala jsem že se uzdravuje a nic, po klidných dnech zase horečka!!! je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xyz
3294
17.10.07 19:43

Ahoj
Je to normální, protože jak nastoupila od nové školky, tak se setkala s novými bacily, navíc je to pro ni stres..... Skoro každé dítě, když je ve školce nové, tak marodí.
Jo, ale blbé je to pro tebe v nové práci, to chápu. Leda zkus zapojit manžela, jen co se vrátí, ten už má práci asi celkem jistou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.10.07 20:04

Ahoj

možné to je i když do školky nechodí - oba moji kluci to mají ted zrovna tak… pokud ti nemá kdo hlídat, je to blbé:o((( téměř všechny děti první minimálně 3-6 měsíců ve školce dost marodí:o((( téměř všechny maminky co je tu mám v okolí a jejichž dítka chodí do školky mi to říkaly… 2 z nich dokonce stáhly dítko ze školky zpět domů… (byly na rodič. s druhým dítětem…)

Takže vydržet, pokud chceš překlenout jen zkušebku, tak zapojit okolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
18.10.07 09:09

anonymní,

bohužel je to naprosto normální…nové prostředí, podzim,nové bacily v uzavřeném prostoru…připrav se, že to takto může jít až do dubna…jestli můžeš tak na ten rozjezd zapoj všechny okolo - kolem vánoc už se to bude lepšit, nakupte vitamínů, echinaceu,čaje a začněte malou dopovat ;-)…hlavně ať ty počátky s horečkama (může to být i reakce malé na nové prostředí) rychle pominou a už vás bude trápit „jen“ školková rýma bez dalších komplikací.

věřím, že musíš být ve velkém presu..je to přímo na zabití, hlavně se přehoupnout přes tu zkušebku…

držím palce

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.07 12:13

ahoj zkuste si zeptat doktorky zda by ji doporoucili ockovani proti chripce.holky rikali ze se ockujou na podzim a na jare.pokud je pravda.plati se nevim kolik cena.zeptej se v klidu vse info od doktorky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.10.07 17:31

Re: Zase nemocná!!!!

Anonymni píše:
Holky já se zblázním!!! Minulý týden v pondělí s malou 4 roky u lékařky kašel atd. Týden jsme brali hedelix, nasivin atd. atd. Včera vypadala ,že bude dobrá a v pondělí půjde do školky po 14 dnech! Já jsem nastoupila 1.10 do nové práce, tam jsem byla týden a týden paragraf. Teď v pondělí jsem ji odvezla k babičce a šla do práce. Dnes mi babička volá ,že malou bolí bříško..babička bydlí na vesnici 30 km..tak jsem tam z práce jela no a malá horečka. Takže jsem ji přivezla opět domů a je mi do breku. Jsem ve zkušební době, nemůžu jít zase na paragraf. Takže dcera starší zítra bude bulat školu, protože nemám jinou možnost a musí s ní jít také k lékaři,,manžel je na služebce a já musím být v 7 00 hod v práci. Již teď se na mě dívali špatně po týdnu paragragu.
To je děs,malá chodí do školky také od 1.10. a už je 2 týden doma. Doufala jsem že se uzdravuje a nic, po klidných dnech zase horečka!!! je to normální?

Ráno jsem byla u doktorky, prý má něco na mandlích asi angína ale na antibiotika to není a na kašel mucosolvan. No a ted má zase teplotu. Holky já fakt nevím neměla by už mít antibiotika? Přece zase nebudu čekat do pondělka co bude nebo nebude. Jsem na Bohnice!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.10.07 05:44

Večer jsem zjistila žeč má ještě hodně flekatý jazyk a červenolu skvrnu a říkala že jí štípe. Ráno u doktgorka byla a ta neříkala nic ale mám obav aby to nebyla spálová angína. Teplotu měla večer 37,6 a prý jsou u toho vysoké :(

• Citovat
  • Upravit
41
19.10.07 11:29

Ahoj anonymní, asi moc neporadím, náš malej je taky furt nemocnej, a to do školky zatím nechodí. Nám teď doktorka doporučila užívat Preventan pro děti, je to na zvýšení imunity pro děti od tří let. Snad to zabere a bude aspoň na chvilku klid, už jsem z těch jeho nemocí taky dost na nervy.
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
3.11.07 20:50

Ahojky, malá taky začala chodit do školky, chytila rýmu a skončila v nemocnici se streptococem pleum. Jen co jsme se vrátily 2 dny, tak horečka 38,7°C. Už jsem z toho taky blázen. Dávám jí vitamíny, jak přírodní, tak tabletky a Preventan Junior a stejně.
Co můžu více dělat?
 Teri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.13 09:46

Zase nemocná

Ahojky, oživuji toto téma. Malá byla před 14 dny nemocná, běžné nachlazení a dnes v noci zase kašel a rýma, bude jí za týden rok. Poraďte zda bych jí mohla něčím zlepšit imunitu, zda jste dávali v tomto věku nějaké vitamíny? A od kdy jste dávali do čaje med? Moc díky za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.10.13 10:04

@ježourek x.x.x můžeš imunitu posilovat i tak, že ji nebudeš zbytečně teple navlékat, že ji necháš hrát si na zemi, nebudeš to přehánět s hygienou - např savo na podlahu a pod :think: Jinak vitamíny v tomhle věku? většina co znám, je pro děti od 3 let :think: jinak čaj s medem od cca 2 let (tedy u nás).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
7.10.13 10:06

@ježourek x.x.x mě v lékárně doporučuli toto je to od 1 roku.
med nemám v plánu ještě dávat. syn má 13 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
7.10.13 10:13

Já jsem dávala med od 12 měsíců. Z umělých vitamínů pro takhle malé děti asi nic moc není. Nemáte třeba odšťavňovač? Že bys jí udělala sem tam nějaký džusík z ovoce. Nic jiného mě nenapadá, jedině to otužování, ale tam se výsledky dostaví až za dlouho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.10.13 10:13

@ježourek x.x.x med jsem dávala zhruba od toho roku. Vitamíny žádné, je jich dostatek v ovoci a zelenině. A jinak jsem kluka nikdy nějak extrémně nenavlíkala, nehrotila hygienu, chodila ven za každého počasí.
A jinak u nás byla rýma a s tím spojený kašel jako příznak růstu zubů.

• Citovat
  • Upravit
7.10.13 10:31

@lucenka No možná máš pravdu s těma zoubkama…teď ji roste stolička a dolní špičáky tak by to mohlo být asi od toho co? A jak dlouho vám to trvalo, myslím rýma a kašel ze zoubků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí