Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já jsem celkem proti umělým vitamínům, radši ty přírodní, takže hodně ovoce, zeleniny, otužování, nemít doma přetopeno, často chodit ven.
Děcka mají 5let a 3,5r a nemocní ještě nebyli, nepočítám tak 2× ročně lehčí nachlazení, ze kterého se za pár dní vyléčí.
Med jsem dávala od 10m v pohodě.
@ježourek x.x.x vždycky to bylo tak 3 dny před tím, než vylezl zub. Rýma pak zmizela téměř okamžitě, kašel tak za den až dva.
@lucenka Budu doufat že to bude trvat takhle krátce, příští týden plánujeme malou oslavu tak snad už bude malá dobrá.
@Michaela23 Ven chodíme téměř každý den a ovoce má taky často. Doma ještě netopíme, bydlíme v paneláku a vytápějí nás sousedi kolem
výhoda. Jestli se kašel bude horšit tak ji zkusím trošku medu dát, mě tedy pomáhá při nachlazení.
Imunoglukan je na doporučení lékaře od roku. Multisanostol vitamíny také od roku.
Ahojky nechci zbytečně zakládat novou diskusi.
Od včera mám horečku včera večer 39,6 dnes zatím díky bohu jen 38,6 ale bolí mě příšerně hlava trošku škrábe v krku mám rýmu a kašlu vykašlávám takové žluté kusy nečeho. Navíc mě jako bonus příšerně bolí za kkrkem jako by v týlu nevíte co to může být? nechce se mi zbytečně k dr tak mě napadlo se zeptat ady.
Rekla bych, ze to co vykaslavas je ta ryma.Jsem ted taky nachlazena a za krkem me boli tez. Myslim, ze to nic hrozneho nebude.
Myslim, ze proste viroza. Jsi zahlena, tak vykaslavas, bolest hlavy je k tomu normalni. Vetsinou prvni 3 dny jsou nejhorsi.
Já tu bolest za krkem právě nikdy u nemoci neměla tak mě to spíš zarazilo
My posilujeme pravidelně imunitu ale způsobem šetrnějším, z vlastní zkušenosti nepodporuji byznys farmacie. Užíváme liposomální koktejl Dr. Postman, který dokáže množství 6g denně vitamínu c dostat do těla a to přímo k buňkám. Podařilo se mi zbavit alergie otékaly mi oči při použití dekorativní kosmetiky, běhala jsem po doktorech a nikdo mi nebyl schopen poradit co s tím (kromě aplikace kortikoidů). Malý se úplně zbavil po dvou letech chronické rýmy. Akorát byl trochu problém naučit ho na pravidelné dávky koktejlu, i když stačí fakt malé množství, podařilo se
Takže z mého pohledu toto doporučuji.