Zase nemocná!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3234
7.10.13 10:31

Já jsem celkem proti umělým vitamínům, radši ty přírodní, takže hodně ovoce, zeleniny, otužování, nemít doma přetopeno, často chodit ven.
Děcka mají 5let a 3,5r a nemocní ještě nebyli, nepočítám tak 2× ročně lehčí nachlazení, ze kterého se za pár dní vyléčí.
Med jsem dávala od 10m v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.10.13 10:36

@ježourek x.x.x vždycky to bylo tak 3 dny před tím, než vylezl zub. Rýma pak zmizela téměř okamžitě, kašel tak za den až dva.

• Citovat
  • Upravit
7.10.13 10:41

@lucenka Budu doufat že to bude trvat takhle krátce, příští týden plánujeme malou oslavu tak snad už bude malá dobrá.
@Michaela23 Ven chodíme téměř každý den a ovoce má taky často. Doma ještě netopíme, bydlíme v paneláku a vytápějí nás sousedi kolem :D výhoda. Jestli se kašel bude horšit tak ji zkusím trošku medu dát, mě tedy pomáhá při nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.10.13 11:10

Imunoglukan je na doporučení lékaře od roku. Multisanostol vitamíny také od roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.14 19:50

Ahojky nechci zbytečně zakládat novou diskusi.
Od včera mám horečku včera večer 39,6 dnes zatím díky bohu jen 38,6 ale bolí mě příšerně hlava trošku škrábe v krku mám rýmu a kašlu vykašlávám takové žluté kusy nečeho. Navíc mě jako bonus příšerně bolí za kkrkem jako by v týlu nevíte co to může být? nechce se mi zbytečně k dr tak mě napadlo se zeptat ady.

• Citovat
  • Upravit
931
22.11.14 19:53

Rekla bych, ze to co vykaslavas je ta ryma.Jsem ted taky nachlazena a za krkem me boli tez. Myslim, ze to nic hrozneho nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
22.11.14 19:58

Myslim, ze proste viroza. Jsi zahlena, tak vykaslavas, bolest hlavy je k tomu normalni. Vetsinou prvni 3 dny jsou nejhorsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.14 20:01

Já tu bolest za krkem právě nikdy u nemoci neměla tak mě to spíš zarazilo

• Citovat
  • Upravit
9166
22.11.14 20:10

Chřipka jak dělaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 11:14

My posilujeme pravidelně imunitu ale způsobem šetrnějším, z vlastní zkušenosti nepodporuji byznys farmacie. Užíváme liposomální koktejl Dr. Postman, který dokáže množství 6g denně vitamínu c dostat do těla a to přímo k buňkám. Podařilo se mi zbavit alergie otékaly mi oči při použití dekorativní kosmetiky, běhala jsem po doktorech a nikdo mi nebyl schopen poradit co s tím (kromě aplikace kortikoidů). Malý se úplně zbavil po dvou letech chronické rýmy. Akorát byl trochu problém naučit ho na pravidelné dávky koktejlu, i když stačí fakt malé množství, podařilo se :) Takže z mého pohledu toto doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí