Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Malý má už několik dní také takové problémy, rýmu a k tomu silný kašel. Volala jsem doktorce a ta mi poradila dávat přes den 2 krát denně sirup Hedelix a na noc sirup Stoptusin a k tomu ještě Fenistil nebo Dithiaden, aby malého v noci nebudil dráždivý kašel. V lékarně jsem mu koupila ještě dětský čaj proti nachlazení Megafyt a prsní balzám Koalka, který chválili na internetu. Až doma jsem zjístila, že ten balzám se má používat až od 3 let. Ale je to jen mazání, tak to snad nevadí. Do nosu stříkáme mořskou vodu Physiomer, ta ucpaný nos pěkně pročistí. Přeji brzké uzdravení.
Me na rymu hodne pomaha dat do aromalampy Eukalyptovy olej - vzdy mi to procisti nos.
Verveve
my koupili na rýmz homeo spray euphorbium compositum a za dva dny bylo po rýmě fakt super
Zažili jste někdy tálé střídání kašle? Myslím tím týden suchý tak se léčila na suchý, za týden mokrý takže měla mucosolvan do čtvrtku, vypadala OK a včera v noci zase suchý kašel…a to má jít v pondělí do školky. V noci jsem jí dala tussin ale vůbec nezabral tak půlku dithiadenu a pak spala. Co myslíte? Zas k doktorce? Chytne tam zas něco jiného, co by jste dávali na noc?
Prosím stříkám malé do nosu Sterimar,má ucpanou rýmu nebo jak to vlastně mám pojmenovat k tomu kašel. Ráno pláče že chce smrkat ale nejde jí to, tak vždy stříknu trochu Sterimaru ale moc se jí to neuvolní. Nemáte prosím radu? Dávám jí také na noc Tussin a ve dne na vykašlávání sinupret 2 den. Poradíte mi?