Bramboráky - omáčka k nim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2331
6.7.12 20:19

Já právě česnek taky můžu synovi to teda nikdy nevadilo..uvidíme co druhé.. neb česnek. pomazánka to je moje půl palice na jeden tvaroh :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
6.7.12 20:42

@LN13 teda ty si taky žroutka…tak já to zkusím :mrgreen: a dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
7.7.12 09:11

Klidně česnek zkus i když kojíš, dej jen malinko a uvidíš. Lucce třeba česnek nevadí, jen čerstvé pečivo, to když si dám, tak pak má bolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
11.7.12 17:23

Ahojky,
manžela mamka dělá naprosto úžasné jídlo s bramborákem, kterému říká Harula… má recept po své mamince a všem to děsně chutná. Udělá se klasická roštěnková omáčka na cibulce (prostě poctivé UHO z masa a cibulky), maso se hezky rozdusí v omáčce, aby bylo pěkně měkounké (je to výborné i z kotlet). Maso pak vyndáte na talíř nebo do misky a do omáčky přimícháte plnotučnou hořčici a utřený česnek( ten až úplně na konec). Uděláte na sádle velké bramboráky (tenké a křupavé, které potřete omajdou, rozložíte maso a přehnete na půl. Vrch bramboráku ještě potřete omáčkou a servírujete s rajčaty a cibulí. Jsem zastáncem moderního zdravého vaření bez hořčice, kečupu, všech dochucovadel apod., ale tohle je opravdu „žrádlo“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.12 17:37

Děkuju moc za recepty! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
11.7.12 21:14

@Blondýna007 To zní božsky.. :P :P

• načítám...