Bramborová kase z vody

Anonymní
15.3.22 16:40

Bramborová kase z vody

Holky chci udělat malemu bramborovou kasi na noc ale nemám odstrikano. Můžu mu jinudelat voda máslo? Stejně se mi za 3 h vzbudi a dostane prso tak porci mleka bude mít. Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
15.3.22 16:43

A kolik má? Pokud víc než rok, tak může i kravské mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9758
15.3.22 16:45

Jasně, že můžeš. Zeleninové pyré se běžně ředí vodou nebo vývarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.3.22 16:46

To bude hnusný ne? Bych kdyžtak udělala jen stouchany brambor s tím máslem, nebo nějakou jinou bezmlecnou kaši :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.22 16:48

Ma 11m. No dám mu tam trošku másla. Tak zkusím to. Nebo trošku i mrkve ta to osladi?

• Citovat
  • Upravit
37131
15.3.22 16:54
@Anonymní píše:
Ma 11m. No dám mu tam trošku másla. Tak zkusím to. Nebo trošku i mrkve ta to osladi?

A musí mít tak velké dítě nutně kaši k večeři? V tomhle věku sem dávala třeba chleba s lučinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.22 16:57

@Kriss Tina už bývá protivny po koupanibtajze kase je lepší než aby jsme b, li dlouho u stolu s jídlem a za druhý máme 1 zub :palec: takže jsem je lepší volba na večer.

• Citovat
  • Upravit
1554
15.3.22 17:16
@Anonymní píše:
@Kriss Tina už bývá protivny po koupanibtajze kase je lepší než aby jsme b, li dlouho u stolu s jídlem a za druhý máme 1 zub :palec: takže jsem je lepší volba na večer.

Zuby nejsou problém, nemusí mít vůbec žádné, kousat umí i dásněma. Ale rozumím, že kaši sní rychleji 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
15.3.22 17:24

@Kriss Tina mám taky 11m a taky má jako první večeři kaši, protože chleba s lučinou absolutně nechce. Co tedy jiného dávat? K druhé večeři má pak před spaním UM. Jo a má 8 zubů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.22 17:27

@Salorka No taky koc nrvim :nevim: napadá mi ta bramborova nebo nějaká zeleninová polévka? :nevim: pak má prso a hlavně nechce vůbec kase s UM :mrgreen: tak to do něj nechci tlacit.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
15.3.22 17:52

V 11 měsících bych se nebála tam dát normálně trochu kravského mléka

• Citovat
  • Upravit
2202
15.3.22 18:28
@Anonymní píše:

A proč tam nedáš normální mléko? Má nějakou alergii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.22 18:38

Jsem poctivka. Jiné hlídám co basti a prostě mleko kravské nechci ještě. Zítra odstrikam své. ;)

• Citovat
  • Upravit
10461
15.3.22 19:15
@Kriss Tina píše:
To bude hnusný ne? Bych kdyžtak udělala jen stouchany brambor s tím máslem, nebo nějakou jinou bezmlecnou kaši :nevim:

Je to překvapivě dobré. Dělám ji když jedeme na vodu nejí stanovat a mléko s sebou netahám a překvapivě chutná. Horší je, když není ani máslo, to už pak je nic moc, ale pořád se to dá jíst.

@Anonymní píše:
Holky chci udělat malemu bramborovou kasi na noc ale nemám odstrikano. Můžu mu jinudelat voda máslo? Stejně se mi za 3 h vzbudi a dostane prso tak porci mleka bude mít. Dekuju

11měsíčnimu už můžeš dát kravské, ale jestli nechceš, udělej kaši klidně z vody a másla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
15.3.22 20:34
@Anonymní píše:
Holky chci udělat malemu bramborovou kasi na noc ale nemám odstrikano. Můžu mu jinudelat voda máslo? Stejně se mi za 3 h vzbudi a dostane prso tak porci mleka bude mít. Dekuju

Proč bramborovou kaši??? Proč mu neuděláš polévku zeleninovou raději? Co mu dá brambor? Nic… polévka z různé zeleniny. Přidat vločky, nebo pohánku či rýži nebo červenou čočku třeba… nebo jen zelenina různá mixovana krajena na jemno… fakt mooooc možnosti…jednodruhova zelenina, nebo různé mixy.

Příspěvek upraven 15.03.22 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky