Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahoj holky, máme doma remosku tu největší, běžně v ní peču koláč či bábovku ale zajímalo by mě,zda je možné tam dát upéct i syrové brambory (třebas nakrájené na kolečko) nezapákat ale jen tak samotné. Díky za rady
Podle mě můžeš, ale asi na oleji. Remoska funguje stejně jako trouba..
nevím teda jestli uplně na sucho. I když v remosce se možná odpařená voda sráží, a stéká zpátky, tak by to třeba šlo.
Taky po ní pořád pokukujeme. Ale ta cena je šílená. Manžel nemůže zapomenou na pečené brambory s masem, zalité šlehačkou, pečené právě v remosce.
Já v remosce dělám úplně všechno !
Mám obě velikosti. Takže i brambory tam můžeš upéct. Ideální je na dno dát trochu másla.
I když takový zapečený brambory např. proložené cibulí a zakysanou smetanou taky nemají chybu
![]()
Holky, remoska je nejlepší věc na světě!!! Dělám v ní spoustu věcí, třeba i štrůdl
Stojí za to si ji pořídit. Maso pečené v ní je šťavnaté a propečené
I ty brambory jsme v ní dělali ![]()
Já tam brambory normálně zapékám. Vymažu remosku máslem a jede se ![]()
tak jo holky děkuju. Já k ní mám někde kuchařku ale zašantročenou
my máme remosku ještě tu starou klasiku, po manželově babičce
ale funguje výborně! a takový borůvkový koláč…mňam ![]()
Jů, a to bys sem mohla nějaký recept napsat, ne?
Já jsem na internetu našla pár receptů, ale třeba ten borůvkový koláč by mě zajímal.. ![]()
Já tam peču brambory ve slupce, omýt, nakrájet na menší kousky (to jen když jsou velké), lehce zakápnout olejem, posypat tymiánem a promíchat. Jsou výborné ![]()
Edit: ale nevím, jestli se to v té hliníkové nebude chytat, já mám teflonovou a je super, ta investice do ní se oplatila.