Brambory v remosce

327
11.1.12 17:04

Brambory v remosce

ahoj holky, máme doma remosku tu největší, běžně v ní peču koláč či bábovku ale zajímalo by mě,zda je možné tam dát upéct i syrové brambory (třebas nakrájené na kolečko) nezapákat ale jen tak samotné. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
11.1.12 17:09

Podle mě můžeš, ale asi na oleji. Remoska funguje stejně jako trouba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
11.1.12 17:13

nevím teda jestli uplně na sucho. I když v remosce se možná odpařená voda sráží, a stéká zpátky, tak by to třeba šlo.
Taky po ní pořád pokukujeme. Ale ta cena je šílená. Manžel nemůže zapomenou na pečené brambory s masem, zalité šlehačkou, pečené právě v remosce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.1.12 17:17

Já v remosce dělám úplně všechno ! :D Mám obě velikosti. Takže i brambory tam můžeš upéct. Ideální je na dno dát trochu másla.

I když takový zapečený brambory např. proložené cibulí a zakysanou smetanou taky nemají chybu :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.1.12 17:19

Holky, remoska je nejlepší věc na světě!!! Dělám v ní spoustu věcí, třeba i štrůdl :lol: Stojí za to si ji pořídit. Maso pečené v ní je šťavnaté a propečené :potlesk: I ty brambory jsme v ní dělali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
11.1.12 17:25

Já tam brambory normálně zapékám. Vymažu remosku máslem a jede se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
11.1.12 17:26

tak jo holky děkuju. Já k ní mám někde kuchařku ale zašantročenou :zed: my máme remosku ještě tu starou klasiku, po manželově babičce :D ale funguje výborně! a takový borůvkový koláč…mňam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
11.1.12 17:32

Jů, a to bys sem mohla nějaký recept napsat, ne?
Já jsem na internetu našla pár receptů, ale třeba ten borůvkový koláč by mě zajímal.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
11.1.12 17:34

Já tam peču brambory ve slupce, omýt, nakrájet na menší kousky (to jen když jsou velké), lehce zakápnout olejem, posypat tymiánem a promíchat. Jsou výborné ;)
Edit: ale nevím, jestli se to v té hliníkové nebude chytat, já mám teflonovou a je super, ta investice do ní se oplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
11.1.12 17:42

Asi nám jí letos donese Ježíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie