Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kelsey1 píše: Více
Existuje, starší Mattias chodí s mým synem do třídy, a s maminkou si i občas píšeme na fb ohledně domácích úkolů, také to nechápu
A máme tu další diskuzi - pomlouváme moje známý aneb všichni kolem mě jsou blázni, jenom já jsem letadlo…..
A zkusila jsi jí pogratulovat k narození miminka, nabídnout nějakou symbolickou pomoc (typu že si starší k vám na odpoledne může přijít pohrát) a prostě se zdvořile zeptat? Normální to není, ale ani takový bizár.
@Anonymní píše: Více
A proč by ne? ![]()
V dnešní době bych se nedivila vůbec ničemu…
Navíc, jsou to hezká jména, i když zrovna u nás trochu neobvyklá, to je zase pravda.
Ale pokud se hodí i k příjmení, tak nic proti tomu. ![]()
Upřímně, mě to vlastně zní hodně podobně, jako dvě verze jednoho jména. Určitě se časem najde někdo, kdo v tom bude dělat chaos.
@Paní Bubáková no ono to tak je… Česky by to byli Matyáš a Matěj…
Pro pobavení založit diskuzi o tom, jak matka spolužáka dítěte má dvě děti s podobným jménem a samozřejmě to udělat jako anonym.
1. mě to nepobavilo
2. Je to jejich život, ona je pravděpodobně rozliší. Každému může říkat jinak. Jeden může být Maty a druhý Teo. A stejně se to může naučit i jejich okolí.
K čemu je tedy tato diskuze dobrá?
Tak já znám rodiče, kteří dali dvojčatům jména Dominik a Dominika. Rodina je teda dost specifická, dětí víc, problematická.
Tak to už bylo i v Beverly Hills, ne? Brenda a Brandon.
![]()
@Lil Kitkatt píše: Více
Mne se to libi. Branda a Brandon se mi také líbilo ![]()
Ta jmena jsou specificka a takto pojmenovani bratri budou v ČR treba jen v 1 rodine. Dochazi ti to?
Že je mi to úplně jedno. Ať si každý pojmenuje děcka jak uzná za vhodné.
Co si ale myslím o lidech, kteří se furt do něčeho šťourají a mají tendence hodnotit cizí, to ani slyšet nechceš. ![]()
Udělej si pořádek ve vlastním životě. Bude se ti žít líp ![]()
@Vladusxx píše: Více
To jsou pro mě dvě různá jména a když někdo řekne Matějovi Matyáši, tak ho oslovuje špatně. Jmena jsou podobná. Sourozencům bych je nedala. Pokud to někdo dá, tak je mi to jedno a nepozastavovala bych se nad tím.
Vím, že se nemají probírat cizí lidé. Ale tohle mě překvapilo. Jaký máte názor na to, když někdo pojmenuje bratry Mattias a Matteo. Nejsou to dvojčata. Jednomu je 8, druhý se nedávno narodil