Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A drobet lepší, ale už tu byly/i i zajímavější trollolo
Příspěvek upraven 23.09.25 v 18:18
@Anonymní píše: Více
a proč se za to stydíš, že ho miluješ? že jsi anonym ![]()
Tak nesedí na internetu a šup na Ukrajinu. On sice je ženatý, ale pravá láska ho určitě uhrane. Jdi do toho, já ti fandím. Už si vařím čaj, tak pokračuj.
Jako vím o více ženách, kterým se líbí, ale jsem jediná komu příjde prostě nehezkej?
Ba naopak ![]()
Konecne novy neokoukany trolling.
To tady jeste chybelo. ![]()
A ne, nezhodneme se, neni fesak.
Ani jeden neni fesak, ani Putin, ani Zelensky.
@onajeblond píše: Více
Nejsi jedina. ![]()
Pro mne je zajimave vedet, ze existuji zeny, kterym se tento typ libi, je videt, jak je zensky vkus na chlapy tezce individualni.
Příspěvek upraven 23.09.25 v 18:43
@Anonymní píše: Více
Tak mu pošli úspory, když ho tak miluješ, na nové drony se to bude hodit…
Mně se nelíbí vůbec a je malej, ale chápu, že příznivkyně mít bude… ![]()
No a? Někdo je zamilovaný do zpěváka, někdo do herce, někdo do filmové postavy. Tohle je pěknej chlap, prototyp novobýho hrdiny. Nejspíš nebudeš jediná. Důležitý je stát nohama na zemi a vědět, že to vždycky bude jen platonicky.
@My Melody píše: Více
To rozhodně, ale to se stačí projít po ulici a mrknou na páry. ![]()
Tak on docela pěkný obličej má, v první řadě mě napadlo, že bude řeč o našem prezidentovi, to je taky fešák, umí vystupovat, je to charismatický muž, co poradit nevím, ale je dobré, že ses vypovídala.
Lidičky zlatí
Přišla jsem se vám tu svěřit. Pro někoho bude tento příspěvek vyloženě materiál na smích ale.. mně se ulevilo
Táákže, už půl roku se potýkám s prekérní situací. Zamilovala jsem se do Ukrajinského prezidenta, Volodymyra Zelenského. Já vím, zní to šílené a možná i je.. ale já to tak cítím hluboko v srdíčku. Asi všichni se shodneme na tom, že je to opravdu fešák.. ty svaly a tak
Ale já na něm mám moc ráda to, že se nevzdává. Bojuje a bojuje s ruským tyranem a nenechá se. Přes vše, co o něm lidé říkají zůstal se svým lidem a dělá vše pro to, aby válka skončila a Ukrajina měla mír, napořád.
Moje srdíčko chce vyskočit z hrudi když ho vidím
Jeho žena je taky krasavice, to ano. Je vidět, že ji on moc miluje a to je krása.
No niiic, zase zalezu do své nory, už úplně vidím, jak se tu množí nenávist vůči mě.. ale mě ze srdíčka kámen opadl..
Слава Україні!