Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Napadla mě dvě témata, to první je důležitější, to druhé je něco, čím bych chtěl zlepšit život uživatelům Emimina.
Příspěvek upraven 09.09.25 v 10:55
1. Taky se řídím především profilovkou, ale dost i nickem. Uživatelé se mi nepletou.
2. Snad najdeš zájemce. Je to chvályhodný počin
Já k nim ale nepatřím.
@Velryba černá píše: Více
Seš hrozná. Člověk se vám tady snaží zlepšit život a voni ještě budou vofrňovat: Já chci s příchutí banánu. A já s vůní. A čokoládovej už neměli? Bídu na vás, ženy nevděčné, ještě si budete vymejšlet
![]()
@Ploskutáček píše: Více
Jaké podmínky?
Nedávno jsem dvakrát měnila profilovku. A o ochranu se staráme doma sami ![]()
Cítím se diskriminována. Než budu mít 1000, tak budu po přechodu.
@Janča6 píše: Více
Máš 1 000+ příspěvků, takže jsi důvěryhodná, to má pro mě největší relevanci. Admini to pak mají zcela bez podmínek.
@Kunikula Strhana píše: Více
Neboj, než bude leden, snadno limit splníš. Ale u tebe udělám výjimku. Něco, jako když ti bude 18 už za dva týdny. Seš plnoletá, doufám. Jste tady plnoletý všichni snad.
@Ploskutáček píše: Více
Jo, pardon, blbě čtu, napsal jsi to úplně jasně. Mám rýmičku a je mi děsně zle. Proto jsem tak nepozorná.
1. Občas mě profilová fotka zmate, když ji někdo změní, ale většinou se řídím jménem a myslím že se jí nikdo noc neplete. Vlastně jednu dobu, nevím proč, ale pletla se mi Janli a Janca6. Nechápu, a proto radši anonym. ![]()
2. O ochranu už se postaral manžel, když podstoupil vasektomii. ![]()
@Anonymní píše: Více
Souhlasím, mně se plete šestková Janča a JancaS84 (snad ji píšu dobře).