Brčálově zelené šaty a doplňky

6
31.8.23 20:06

Brčálově zelené šaty a doplňky

Přeji pěkný večer.
Ráda bych požádala o radu, jaká barva je vhodná ke kombinaci k těmto šatům. Je to brčálově zelená, foceno z různých úhlů, tak to háže různé barvy.
Mám je v plánu využít jako svatební host a chtěla bych je nějak oživit. Lodičky mám béžové nebo černé :)
Shánět nějaké sáčko, přehoz na ramena v případě chladnějšího počasí nebo co byste doporučily?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
31.8.23 20:08

Výrazná bižuterie a světlé barvy - krémová, béžová, světle šedá, stříbrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11983
31.8.23 20:24

Volila bych stříbrné doplňky, mám ráda stříbrnou a hodí se snad je všemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5900
31.8.23 20:43

Pokud máš béžové lodičky, vol k nim doplňky ve zlaté. Pokud jde pásek, tak pásek a bižuterii nebo zlato. Bude to působit tepleji, než se stříbrnou. Tu bych volila v případně světle šedých lodiček. A určitě i nějaké sáčko nebo bolerko, už bude asi jen chladno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7832
31.8.23 21:02

Pokud je to fakt brčál…což mi z fotky nepřijde, líbilo by se mi něco červeného. Psaníčko a náhrdelník nebo naušnice. Nebo pásek a šperk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monique123
31.8.23 21:04
@Lil Kitkatt píše:
Pokud máš béžové lodičky, vol k nim doplňky ve zlaté. Pokud jde pásek, tak pásek a bižuterii nebo zlato. Bude to působit tepleji, než se stříbrnou. Tu bych volila v případně světle šedých lodiček. A určitě i nějaké sáčko nebo bolerko, už bude asi jen chladno..

Přesně tak, nosím k brčálovým šatům zlatavý pásek a zlaté sandály a tu kombinaci úplně miluju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
491
31.8.23 21:05

Já měla za to, ze brčálová vypadá jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11983
31.8.23 21:13
@Kristyna19866 píše:
Já měla za to, ze brčálová vypadá jinak :think:
Řekla bych že je to spíš petrolejova ale fotka.muze hodně zkreslovat :nevim: každopádně je to tmavší zelená ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
31.8.23 22:00

Ja k zelene miluji medenou (nejak nemusim zlato) a zrzave vlasy, ale souhlasim ze barva na fotce je jina
k petroleji by se hodila spis stribrna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.9.23 22:08

Holky, děkuju moc za příspěvky. Barva se mi nedařila úplně foťákem zachytit, ale zkusím kombinaci se zlatou. Na tu červenou se teda necítím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
4.9.23 05:02

@HanaBur
Zlatá bude super pěkná😋

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...