Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Přeji pěkný večer.
Ráda bych požádala o radu, jaká barva je vhodná ke kombinaci k těmto šatům. Je to brčálově zelená, foceno z různých úhlů, tak to háže různé barvy.
Mám je v plánu využít jako svatební host a chtěla bych je nějak oživit. Lodičky mám béžové nebo černé ![]()
Shánět nějaké sáčko, přehoz na ramena v případě chladnějšího počasí nebo co byste doporučily?
Díky.
Výrazná bižuterie a světlé barvy - krémová, béžová, světle šedá, stříbrná
Volila bych stříbrné doplňky, mám ráda stříbrnou a hodí se snad je všemu…
Pokud máš béžové lodičky, vol k nim doplňky ve zlaté. Pokud jde pásek, tak pásek a bižuterii nebo zlato. Bude to působit tepleji, než se stříbrnou. Tu bych volila v případně světle šedých lodiček. A určitě i nějaké sáčko nebo bolerko, už bude asi jen chladno..
Pokud je to fakt brčál…což mi z fotky nepřijde, líbilo by se mi něco červeného. Psaníčko a náhrdelník nebo naušnice. Nebo pásek a šperk.
@Lil Kitkatt píše:
Pokud máš béžové lodičky, vol k nim doplňky ve zlaté. Pokud jde pásek, tak pásek a bižuterii nebo zlato. Bude to působit tepleji, než se stříbrnou. Tu bych volila v případně světle šedých lodiček. A určitě i nějaké sáčko nebo bolerko, už bude asi jen chladno..
Přesně tak, nosím k brčálovým šatům zlatavý pásek a zlaté sandály a tu kombinaci úplně miluju ![]()
@Kristyna19866 píše:Řekla bych že je to spíš petrolejova ale fotka.muze hodně zkreslovat
Já měla za to, ze brčálová vypadá jinak
Ja k zelene miluji medenou (nejak nemusim zlato) a zrzave vlasy, ale souhlasim ze barva na fotce je jina
k petroleji by se hodila spis stribrna
Holky, děkuju moc za příspěvky. Barva se mi nedařila úplně foťákem zachytit, ale zkusím kombinaci se zlatou. Na tu červenou se teda necítím ![]()