Výstřih na svatbu

Anonymní
29.8.23 22:45

Výstřih na svatbu

Ahoj holky, chci se zeptat, koupila jsem si na svatbu mojí sestřenice šaty, hezké společenské s výstřihem, poměrně větším, ale nějak mě nenapadlo to řešit. Jenže včera mi jedna známá říkala, když jsem jí šaty ukazovala, že se jí zdají moc a aby se nevěsta nezlobila. Co si o tom myslíte vy? Mě osobně ani nenapadlo nad tím nějak přemýšlet a myslím si, že to je normální, ale teď mi malinko nasadila brouka do hlavy a začala jsem nad tím přemýšlet.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37128
29.8.23 23:05

Hoď nějaký foto pro představu. Nemusíš to být ty, klidně podobný tip někde z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.23 23:17

@JancaS84 Takove šaty přesně mám, fotka není moje, ale vypůjčená z recenzí. Ja mám prsa sice céčka, ale i tak mi to nepřijde až tak hrozné.

• Citovat
  • Upravit
417
29.8.23 23:30

Tak z hlediska společenské etikety je špatně nejen větší výstřih, ale také krátké šaty (nejsou ke kolenům) a tenká ramínka. Z hlediska toho, co se teď na svatby nosí, nebudou mezi ostatními výjimečné.

Pokud nejde o nejakou nobl svatbu s přísnými pravidly, asi tím nikoho nepohorsis. Ale alespoň na obřad bych přes ně vzala nějaké sacko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
29.8.23 23:51

Nevím, jak se mi to povedlo, ale příspěvek se mi uložil k tomu obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.8.23 23:56

Budou ti čumět na kozy, no, to je celý. Jestli je to na svatbě vhodný, už musíš vědět sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.8.23 23:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, koupila jsem si na svatbu mojí sestřenice šaty, hezké společenské s výstřihem, poměrně větším, ale nějak mě nenapadlo to řešit. Jenže včera mi jedna známá říkala, když jsem jí šaty ukazovala, že se jí zdají moc a aby se nevěsta nezlobila. Co si o tom myslíte vy? Mě osobně ani nenapadlo nad tím nějak přemýšlet a myslím si, že to je normální, ale teď mi malinko nasadila brouka do hlavy a začala jsem nad tím přemýšlet.

Já bych teda o těch šatech neřekla, že jsou společenské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2720
30.8.23 00:01

Viděla jsem na svatbách i větší výstřihy a nikoho to nepohoršovalo. Možná půjdu proti proudu, ale mě se ty šaty líbí a nevidím na nich nic špatného.
Jako jo podle etikety tak úplně nejsou. Jsou kratší a nemají zakrytá ramena plus ten výstřih. Ale dneska už se to neřeší. Pro svůj pocit si můžeš vzít nějaké bolérko, nebo sáčko na obřad. Ale za mě úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
30.8.23 00:05
@Gorlami píše:
Já bych teda o těch šatech neřekla, že jsou společenské…

Spíš takové letni na drink…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.8.23 00:08

Úplně podle etikety tyto šaty nejsou, na obřad bych si určitě vzala sako/bolerko/svetřík. Ono určitě uneseš vršek i večer, pokud se nebudeš převlékat - tropické dny a večery teplotně už nebudou…
Když občas vidím, jak jsou někteří svatebčané oblečení (a to i nejbližší příbuzní páru, kde je na stopro záruka, že budou v první linii na fotkách, tak bych nejen 8o :roll: ale i :zed:
Já osobně bych si tento typ a střih šatů na svatbu nevzala, už jen z důvodu, že mám prsa velikosti D a hlavně špagetová ramínka se prostě na tuto akci nehodí a hlavně šaty na obrázku ani nejsou společenské..

• Citovat
  • Upravit
7135
30.8.23 00:08

Dle mého to nejsou šaty vhodné na svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
30.8.23 00:09
@Trojlístek píše:
Spíš takové letni na drink…

Jj, v létě do baru na náplavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.23 00:11

Ahoj, já bych si je asi vzala..líbí se mi barva. Zatím na každé svatbě, co jsem byla, tak ženy měly o něco delší šaty, ale výstřihy jsem viděla 100× horší :lol: výstřih u těchto šatů mi osobně přijde na svatbu v rámci možností v poho, ale když už, tak jak holky psaly, přehoď přes ně něco, aspoň teda do kostela :pankac: :mrgreen: jinak mi přijdou fakt v pořádku, dneska to už málokdo řeší…jiné by bylo, kdyby vyloženě nevěsta chtěla nějaký dress code. Ale
klidně je vem, jsou moc fajn :kytka: možná se nevyhneš pohledům na prsa, ale s tím se musí počítat s těmito šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21939
30.8.23 07:32

Já jsem asi moc usedlá, ale mě to vhodné nepřijde. Nejsou to společenské šaty a výstřih je moc. Dámy na svatbě by na sebe neměly strhávat pozornost. Hlavní hvězdou dne má být nevěsta… Zvaž si sama, zda to formát svatby unese.
Jinak šaty jsou hezké na letní párty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
30.8.23 07:37

No ta tenká raminka moc vhodná nejsou, ale myslím, ze je to jedno ;) jestli chceš dodržet dresscode, vem si přes to svetřík, jak psaly holky, a bude to úplně v pořádku ;) lidi se dneska neumí celkově obllekat adekvátně příležitostem, takže na svatbe nebo v divadle se necha potkat dáma v plazovych šatech a sandalech a asi nikdo kromě mě se tomu už nediví :lol: videla jsem na svatbe i hodně oprane trikosaty a k tomu černé polobotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková