Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Volila bych modrou barvu, jestli musí opravdu být tyhle. Ale volila bych i jiné šaty. Nemám ráda tenhle druh šatů, protože to dělá široké boky. Takže rozšiřují.
@aiwwa píše:
Bílé šaty na svatbu jako host určitě ne.
Ale vzdyt ony nejsou bile, jsou svetlounce ruzove.
@Silverine247 píše:
Aha, asi mi to zkresluje mobil. Ale i tak, jsou dost světlé.
Příspěvek upraven 09.08.23 v 14:25
@MamkaDouDou píše:
Jsem pozvaná na svatbu. Na pozvánce je semi formal v pastelové růžové, modré nebo oranžové.Sehnala jsem tyhle šaty a teď mám trochu pochyby, jestli nejsou moc nevěstovské.
Co myslíte?
Pastelove ruzovou si predstavuju jinak nez tuhle ruzovou. Ja bych si je nevzala, za me jsou opravdu spis nevestovske.
@Silverine247 píše:
Ani ta světle růžová mi nepřijde úplně vhodná. Snadno se zamění k šampaň barvě. A to taky některé nevěsty nosí.
Za mé teda barva není pastelové růžová ani oranžová, nebo jo?
Střih je skutečně jako svatebních šatů. Klidně upnutejsi, ne úplně dlouhé
Rozhodně ne, ty jsou bílé + dost nevěstovské. Takže nee. Taky zvažuji jaké šaty a ač mám hezké bílé šaty s modrými prvky, nebudu si je brát. Přijde mi to nevhodné. Takže zvol jinou barvu.
Za mně ne - je to blbá kombinace - moc zdobné, princeznovská sukně a navíc světlé, někdo by je opravdu mohl považovat za svatební ![]()
@Kelsey píše:
Volila bych modrou barvu, jestli musí opravdu být tyhle. Ale volila bych i jiné šaty. Nemám ráda tenhle druh šatů, protože to dělá široké boky. Takže rozšiřují.
Vidíš a já zase tenhle střih šatů přesně z tohohle důvodu miluju ![]()
Jestli hledáš hezké šaty, tak se mrkni na Bonprix. Tam mívají krásných šatů. Třeba tam najdeš nějaké vhodnější.
Dřív míval Bonprix vyloženě katalog šatů na různé příležitosti. Nevím, jestli ho mívá stále. Nebo zajít do butiku a vyzkoušet. Poradit se tam. Nebo ušít na míru šaty. Za sebe volím variantu první B.
Za mě taky rozhodně Ne.. nevěsta nemusí mít čistě bílé šaty ale třeba ivory, šampaňské atd a nevypadalo by to hezky.. Zkusila bych nějakou tmavší barvu i jiný střih, přesně jak psali výš, jsou dost princeznovské
Šaty se mi líbí, ale na svatbu bych si je nebrala. Obzvlášť pokud nevíš, jestli nevěsta nebude mít něco v podobném stylu. Možná jedině pokud nevěsta bude mít hodně honosné bílé šaty, pak by ses tam s tímhle ztratila ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jsem pozvaná na svatbu. Na pozvánce je semi formal v pastelové růžové, modré nebo oranžové.
Sehnala jsem tyhle šaty a teď mám trochu pochyby, jestli nejsou moc nevěstovské.
Co myslíte?