Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
V čem vaše drahé polovičky nosí telefon a peněženku?
Manžel je nosí po kapsách, ale teď chce takové pěkné kraťasy, kam se mu telefon sice vejde, ale vypadá to dost nevzhledně.
Navrhla jsem mu ledvinku, ale zatím se na to moc netváří ![]()
Potřeboval by to do práce, k polo tričku a riflim/kraťasum.
Máte tip na konkrétní ledvinku, která vypadá pěkně?
Manžel má něco takového
https://www.modexastyl.cz/…ameno-86715/?…
Dal si karty do mobilu. Pípá mobilem, když potřebuje něco platit. Od té doby nechává schovanou v autě nebo doma peněženku. Mobil nosí v kapse.
@vokishka píše:
Manžel má něco takového
https://www.modexastyl.cz/…ameno-86715/?…
Přes rameno prý ne, že to je pro ženský 🙈 (a to to u něj v práci nosí chlapi celkem běžně)
Věřím, kdyby šlo dát i doklady do mobilu. Tak je tam bude mít a peněženka zůstane trvale doma.
@Kelsey
kdykoliv můžete ztratit telefon, do mobilu nepatří žádné důležité informace
Dneska je takový výběr, že stačí vybrat podle věku, vkusu, příležitosti.
Manžel střídá ledvinku, menší tašku a malinký šikmý batoh.
@new.doc píše:
Přes rameno prý ne, že to je pro ženský 🙈 (a to to u něj v práci nosí chlapi celkem běžně)
No já tedy radši nosím pánskou tašku přes rameno než ledvinku
to je hodně retro
@new.doc ja jsem pro ten malej sikmej batoh/tasku pres rameno. To je ted dost moderni a manzel je mladej.
Tašky jsou podle mě v dnešní době nevyhnutelnou věcí a není nic hezčího, než organizovaný muž, co má pohromadě peněženku, klíče, kapesníčky, telefon a nemá narvané kapsy… a jestli to není dostatečně maskulinní? to není třeba ani holení/zastřihování podpaží či ohanbí ![]()
třeba tyhle nevypadají vyloženě,,teple" bych řekla
![]()
V kapsách. Já ostatně taky. Nesnáším kabelky.
Prodávají se vcelku vkusné pánské kožené tašky přes rameno, to by mohlo být lepší než ledvinka. ![]()
Nebo ještě takové ty maličké brašničky na opasek.
Ledvinku urcite ne, s temi jsme cestovali po Evrope na prahu divokych devadesatek. A uz tehdy vypadaly blbe…ty ledvinky samozrejme. Manzel nenosi vetsinou nic, na delsi pesi tury batuzek a oba kluci maji tasticku pres rameno, vybrali si a koupili podle sveho vkusu.
@Cenarius píše:
No já tedy radši nosím pánskou tašku přes rameno než ledvinkuto je hodně retro
Retro?!
To je teď nejnovější móda. Tepláky a ledvinku. ![]()