Svatba - outfit

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
10.7.23 22:23

Svatba-outfit

Čauky holky, :)

za dva měsíce jdu na svatbu a objednala jsem si vínové krajkové šaty viz. přiložený obrázek. Moje otázky zní: Jaké boty byste k nim vzaly? Stříbrné či béžové? Otevřené či zavřené? Přidat také pásek? Jinak doufám, že vínová barva šatů se na svatbu hodí. :think: Moc děkuji za Vaše odpovědi!!! :lol: :dance:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1194
10.7.23 22:32

Ten výstřih mi možná přijde až moc na svatbu, ale vzala bych si uzavřené béžové lodičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
10.7.23 22:36

Tak ono zalezi, v jakym stylu bude svatba, ale to uz si snad zvážila ;) na svatbu ve stylu „stodola“ nebo oblibena boho by to bylo příliš. Do kostela zase moc velkej výstřih.
Podke toho bych volila i boty. Pokud to potrebujes trochu stahnout, vzala bych béžové, pokud to pujde víc „velká večerní“, vzala bych stříbrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14587
10.7.23 22:37

Ten výstřih, na svatbu, nevím no… Boty béžové, ideálně lodičky. Pásek může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.7.23 22:39

@Cucajz Je mi 24, tak ten výstřih tak úplně neřeším. Určitě nebudu používat pushup podprdu, aby mi to takto nadzdvihlo prsa. :D Jinak moc děkuji za radu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
10.7.23 22:41

@Eeeddd
on se výstřih řeší až od 25? aha

já myslím že i ve 24 se jeden může obléknout na svatbu vhodně a neupozornovat na sebe výstřihem

:think:

říká se tomu smysl pro detail, ohleduplnost k nevěstě, nebo tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.7.23 22:43

@Mar__tanka1983 Svatba bude na zámku ve fialové barvě. S výstřihem už bohužel nic nenadělám. Ale vybírala jsem asi z 1000 šatů, tak už jsem toho měla docela dost a prostě jsem je hodila do košíku. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.7.23 22:46

@Borrealis Tomu určitě rozumím. Myslím si, že ten výstřih, ale nebude vypadat, tak jak to má paní na fotce. Viděla jsem stejné šaty s jinou modelkou a vypadaly normálně. Ohleduplná se snažím být. Dalo mi zabrat vybrat nějaké normální hezké šaty, které nevypadají, jak na ven do města, ale zároveň nejsou moc honosné.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
10.7.23 22:53

Až ti to přijde, nafoť se v tom a pošli to sem, doladíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
10.7.23 22:53
@Eeeddd píše:
@Borrealis Tomu určitě rozumím. Myslím si, že ten výstřih, ale nebude vypadat, tak jak to má paní na fotce. Viděla jsem stejné šaty s jinou modelkou a vypadaly normálně. Ohleduplná se snažím být. Dalo mi zabrat vybrat nějaké normální hezké šaty, které nevypadají, jak na ven do města, ale zároveň nejsou moc honosné.. :)

Taky si myslím, že v reálu bude ten výstřih v pohodě. Ono to na těch produktových fotkách se sexy modelkou vypadá vždy jinak, než na normální ženě. Botky bych k tomu vzala béžové. Jestli nějaké elegantní páskové, nebo lodičky je celkem jedno. Dneska už se ten dresscode zas tolik neřeší. Pásek už bych nedávala šaty jsou zajímavé samy o sobě, nepotřebují už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14587
10.7.23 22:55

Hlavně aby to nebyla nějaká laciná hrůza z Číny, ale to za ty peníze snad nehrozí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.7.23 22:59

Mně osobně přijdou na svatbu dost krátké. Výstřih bych zase naopak neřešila. Pokud ale svatba bude ve fialové barvě, jsou úplně mimo. Vínová není fialová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.7.23 23:07

@Aduš8 Nevěsta neřeší dresscode hostů jsem zapomněla zmínit. :palec: Jen doplňky svatby budou fialové prostě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.7.23 23:07

@Michelle_M Budu se modlit! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.7.23 23:08

@Karamba2020 Určitě!! :palec: :palec: