Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Čauky holky, ![]()
za dva měsíce jdu na svatbu a objednala jsem si vínové krajkové šaty viz. přiložený obrázek. Moje otázky zní: Jaké boty byste k nim vzaly? Stříbrné či béžové? Otevřené či zavřené? Přidat také pásek? Jinak doufám, že vínová barva šatů se na svatbu hodí.
Moc děkuji za Vaše odpovědi!!!
![]()
Ten výstřih mi možná přijde až moc na svatbu, ale vzala bych si uzavřené béžové lodičky.
Tak ono zalezi, v jakym stylu bude svatba, ale to uz si snad zvážila
na svatbu ve stylu „stodola“ nebo oblibena boho by to bylo příliš. Do kostela zase moc velkej výstřih.
Podke toho bych volila i boty. Pokud to potrebujes trochu stahnout, vzala bych béžové, pokud to pujde víc „velká večerní“, vzala bych stříbrné.
Ten výstřih, na svatbu, nevím no… Boty béžové, ideálně lodičky. Pásek může být.
@Cucajz Je mi 24, tak ten výstřih tak úplně neřeším. Určitě nebudu používat pushup podprdu, aby mi to takto nadzdvihlo prsa.
Jinak moc děkuji za radu. ![]()
@Eeeddd
on se výstřih řeší až od 25? aha
já myslím že i ve 24 se jeden může obléknout na svatbu vhodně a neupozornovat na sebe výstřihem
říká se tomu smysl pro detail, ohleduplnost k nevěstě, nebo tak nějak
@Mar__tanka1983 Svatba bude na zámku ve fialové barvě. S výstřihem už bohužel nic nenadělám. Ale vybírala jsem asi z 1000 šatů, tak už jsem toho měla docela dost a prostě jsem je hodila do košíku.
![]()
@Borrealis Tomu určitě rozumím. Myslím si, že ten výstřih, ale nebude vypadat, tak jak to má paní na fotce. Viděla jsem stejné šaty s jinou modelkou a vypadaly normálně. Ohleduplná se snažím být. Dalo mi zabrat vybrat nějaké normální hezké šaty, které nevypadají, jak na ven do města, ale zároveň nejsou moc honosné.. ![]()
@Eeeddd píše:
@Borrealis Tomu určitě rozumím. Myslím si, že ten výstřih, ale nebude vypadat, tak jak to má paní na fotce. Viděla jsem stejné šaty s jinou modelkou a vypadaly normálně. Ohleduplná se snažím být. Dalo mi zabrat vybrat nějaké normální hezké šaty, které nevypadají, jak na ven do města, ale zároveň nejsou moc honosné..
Taky si myslím, že v reálu bude ten výstřih v pohodě. Ono to na těch produktových fotkách se sexy modelkou vypadá vždy jinak, než na normální ženě. Botky bych k tomu vzala béžové. Jestli nějaké elegantní páskové, nebo lodičky je celkem jedno. Dneska už se ten dresscode zas tolik neřeší. Pásek už bych nedávala šaty jsou zajímavé samy o sobě, nepotřebují už nic.
Hlavně aby to nebyla nějaká laciná hrůza z Číny, ale to za ty peníze snad nehrozí ![]()
Mně osobně přijdou na svatbu dost krátké. Výstřih bych zase naopak neřešila. Pokud ale svatba bude ve fialové barvě, jsou úplně mimo. Vínová není fialová
@Aduš8 Nevěsta neřeší dresscode hostů jsem zapomněla zmínit.
Jen doplňky svatby budou fialové prostě..