Svatba - outfit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
11.7.23 12:02

@terien Nemůžu souhlasit. Modelka vypadá, že má hodně úprav svého obličeje a to nekomentuju ten pushup efekt, ale normální smrtelnice v těch šatech určitě nebudou vypadat, jak štětky. To se nezlobte. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
11.7.23 12:10

Nevim no. Mě to přijde jako takovej ten lacinej, nevkusnej styl ala shein. Na svatbu se to nehodí vůbec a asi to nijak nevylepšíš sebelepší obuví. Nechceš to ještě promyslet a šaty vybrat jiné?

• Citovat
  • Upravit
3796
11.7.23 12:17

@Eeeddd
Béžové.
A výstřih vůbec neřeš, mám občas dojem, že by správně na svatbu měly všechny ženy, mimo pannu nevěstu, na svatbu dorazit v béžovém či šedivém neoprénu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.7.23 12:34

@ropucha 02 Děkuji, taky mám občas takový pocit. Nechci zase vypadat, jak stará panna a tyto šaty mi přijdou pěkné. Hodím sem pak fotku. Měly by mi dorazit dnes nebo zítra. :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
11.7.23 12:35
@Eeeddd píše:
@ropucha 02 Děkuji, taky mám občas takový pocit. Nechci zase vypadat, jak stará panna a tyto šaty mi přijdou pěkné. Hodím sem pak fotku. Měly by mi dorazit dnes nebo zítra. :palec: :)

Vypadají dobře, mám hodně podobné - sukně a barva stejná, jen mají ramínka, taky objednané a taky na svatbu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59
11.7.23 12:37

@smajlik345 Pak pošlete fotku! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
11.7.23 12:38
@ropucha 02 píše:
@Eeeddd
Béžové.
A výstřih vůbec neřeš, mám občas dojem, že by správně na svatbu měly všechny ženy, mimo pannu nevěstu, na svatbu dorazit v béžovém či šedivém neoprénu :roll:

Mezi stetkou a urednici je jeste hodne moznosti. :nevim:
Byt za kazdou cenu sexy se dost casto miji ucinkem a tyhle saty k tomu preslapu maji hodne blizko.

Navic chteji stihlou postavu, vetsi bricho / zadek v nich bude peklo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.7.23 12:40

@Kockazvysocan Já potom pošlu fotku, tak to můžeme zhodnotit poté.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
11.7.23 12:44

Takové šaty bych si na svatbu jako host nevzala. Jsou příliš krátké a řekla bych, že vínová bude příliš křiklavá. Navíc se mi ani vínová nehodí k letní svatbě. Ta se hodíš spíš na podzim.

Pokud je barvy svatby fialová, tak bych si vybrala nějaké hezké vzdušné šaty nebo overal v lila barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.7.23 12:49

@zaludova Bohužel ne každému tato barva sedne. Mně určitě ne. Přidala by mi tak o 10 let víc. :nevim: Proto jsem se ptala nevěsty na dresscode. Nemá ho určený. Navíc už bude září… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.7.23 13:03
@Kockazvysocan píše:
Mezi stetkou a urednici je jeste hodne moznosti. :nevim:
Byt za kazdou cenu sexy se dost casto miji ucinkem a tyhle saty k tomu preslapu maji hodne blizko.Navic chteji stihlou postavu, vetsi bricho / zadek v nich bude peklo :nevim:

Já bych radši byla za úřednici než za štětku na svatbě. Uvidíme, jak budou vypadat na zakladatelce. Obávám se, že úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.7.23 13:25

Holky, jen tak pro zajímavost. Svědkyně bude mít tmavě fialové šaty. A myslím si, že spousta lidí také bude v tmavších sytých barvách. Posílám tabulku. Žlutě označené jsou barva šatů svědkyně, modře označené barva mých šatů. Myslím, že víc říkat nemusím. :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.7.23 13:49
@Eeeddd píše:
@terien Nemůžu souhlasit. Modelka vypadá, že má hodně úprav svého obličeje a to nekomentuju ten pushup efekt, ale normální smrtelnice v těch šatech určitě nebudou vypadat, jak štětky. To se nezlobte. :)

Souhlasit nemusíš, je to prostě tak. Ale tys evidentně moc vkusu nepobrala, tak chápu, že ti to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
11.7.23 13:55

Jsou v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
11.7.23 13:57
@terien píše:
Souhlasit nemusíš, je to prostě tak. Ale tys evidentně moc vkusu nepobrala, tak chápu, že ti to nepřijde.

Předveď se nám se svým vkusem ty, hvězdo. Proc máš neustále potřebu lidi urážet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková