Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Eeeddd píše:
Takže holky, naprostá pecka. Šaty jsou z velice příjemného materiálu, krásně sedí. Výstřih není vůbec, tak jak na fotce s modelkou. Šaty jsou vzadu prodloužené a nejsou vůbec krátké. Jsem spokojená. Teď už jen ty botičky.
kočka ![]()
@Karamba2020 píše:
To se přiznám, že jsem čekala horší teda. Na fotce není vidět, jak je to řešeni u krku, ale snad dobrý.
Co to je na těch šatech v místě nad apendixem?Boty spíš nude. Jakou budeš mít kabelku?
Taky jsem se chtěla zeptat, co je to za flek. Čína. Nafotí dekolt a přepaštikovanou modelínu. Přijde něco jiného. Sukně je krátká, ale naštěstí má zakladatelka do ní nohy a věk. Takže asi dobrý.
@Karamba2020 Vidíte, to mi ani nedocvaklo, že ten výstřih není vidět. Ale věřte mi, že je úplně ok. Jinak, to je nějaká nášivka té značky, přemýšlím, že to vypárám. A kabelku koupím k botům. Zase mám jen černou.
![]()
@Eeeddd šaty jsou hezké, sluší ti to…boty bych si nebrala černé, přijdou mi k tomu moc tvrdé…ani černou kabelku…
@Monchichik Souhlasím..
Bylo to jen na fotku, protože nemám jiné. Moc děkuji! ![]()
@Eeeddd píše:
Takže holky, naprostá pecka. Šaty jsou z velice příjemného materiálu, krásně sedí. Výstřih není vůbec, tak jak na fotce s modelkou. Šaty jsou vzadu prodloužené a nejsou vůbec krátké. Jsem spokojená. Teď už jen ty botičky.
No to je teda mega nevhodnej vystrih.
Šaty super, boty taky
@Tajemnadama Jsem přemýšlela, jak to tam ta modelka vlastně vecpala ta ňadra.
![]()
Šaty Ti opravdu sedí, určitě lepší než na té modelíně. Té nesedli vůbec. Teď už jen boty - béžové by se hodili, navíc využiješ i jinde, to je taková vděčná barva a hodí se snad ke všemu. Šaty jsou opravdu hezké a vzdušené a takové originální.
@Eeeddd píše:
@Russet Je to nášivka značky šatů.. Stačí vypárat a bude.
To bych nedělala. Aby se to nerozpadlo. V PRC s tím nepočítají…
Za mě teda krátký jsou. Při tanci asi opatrně, až se roztočí a při sezení zase budou vidět otlačená stehna. Jsi krásná slečna, ale ty šaty mi připadají takový laciný na Tebe.
Super sedí ti dobře. Až budou botky a kabelka pošli komplet
.
Podle mě jsi vybrala dobře. Jinak modelka klasika silikony a fotka upravená. ![]()
@dedrichov Věřte mi, že krátké nejsou. Jsou mírně nad kolena. Na fotce mám takový postoj, že to možná vypadá jinak.
A vzadu jsou prodloužené více pod kolena. ![]()