Svatba - outfit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
11.7.23 13:59
@Barbucha3 píše:
Předveď se nám se svým vkusem ty, hvězdo. Proc máš neustále potřebu lidi urážet?
:mrgreen: já se nepotřebuju cizích lidí ptát, jak se mám oblíct. Ještě přidej, že závidím, to tu ještě dneska nebylo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
11.7.23 14:06
@terien píše: :mrgreen: já se nepotřebuju cizích lidí ptát, jak se mám oblíct. Ještě přidej, že závidím, to tu ještě dneska nebylo :lol:

A na otázku odpovědět neumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.7.23 14:10
@Barbucha3 píše:
A na otázku odpovědět neumíš.

Na ten nesmysl? Nikoho jsem neurazila, tak nemám jak odpovědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.7.23 14:14

@terien Každý má jiný vkus oblečení a také každému sluší něco jiného. Každá žena má jiný typ postavy atd. atd.. Zlá být určitě nemusíte. A tento web je snad od toho, abychom si my ženy poradili, co a jak.. Od toho je tady kolonka: Jak obléct, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.7.23 14:16
@Eeeddd píše:
@terien Každý má jiný vkus oblečení a také každému sluší něco jiného. Každá žena má jiný typ postavy atd. atd.. Zlá být určitě nemusíte. A tento web je snad od toho, abychom si my ženy poradili, co a jak.. Od toho je tady kolonka: Jak obléct, ne? :nevim:

A právě proto, že my neznáme tvůj typ postavy, ani co ti sluší, tak ti říkám, jak ty šaty působí. Že se ti to nelíbí, za to já nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.7.23 14:19

@terien A ptala jsem se na boty, ne na šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.7.23 14:21

@terien Za 1) jsem říkala, že pošlu fotku, až přijdou, za 2) jsem se ptala na boty a ne na šaty, jak jsem již psala. Takže šaty jste vůbec hodnotit nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2913
11.7.23 14:26

Volila bych spise nude boty a decentni doplnky. Krajka i barva jsou sami o sobe vyrazne. Vystrih na normalni zenske bude vypadat jinak nez na produktove fotce. Jen bych si fakt pohlidala, ze nejsou moc kratke. Uvidis az to prijde. A silonky a uzavrene boty taky fakt nejsou nutnost 8) Je fajn, ze nevesta netrva na barve :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.7.23 14:30
@Eeeddd píše:
@terien Za 1) jsem říkala, že pošlu fotku, až přijdou, za 2) jsem se ptala na boty a ne na šaty, jak jsem již psala. Takže šaty jste vůbec hodnotit nemusela.

No tak pořád lepší, když ti to aspoň někdo řekne, než dorazit sice v krásných botách, ale nevkusných šatech. K těm se ti tu ostatně vyjádřilo více lidí. Ale tak je to tvoje vizitka, v čem dorazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.7.23 14:34

@terien Díky za názor.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.7.23 15:24

Takže holky, naprostá pecka. Šaty jsou z velice příjemného materiálu, krásně sedí. Výstřih není vůbec, tak jak na fotce s modelkou. Šaty jsou vzadu prodloužené a nejsou vůbec krátké. Jsem spokojená. Teď už jen ty botičky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.7.23 20:44

@Kockazvysocan Je tady ta fotka, tak mrkněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
13.7.23 07:42

To se přiznám, že jsem čekala horší teda. Na fotce není vidět, jak je to řešeni u krku, ale snad dobrý.
Co to je na těch šatech v místě nad apendixem?

Boty spíš nude. Jakou budeš mít kabelku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
13.7.23 08:21
@Eeeddd píše:
@Kockazvysocan Je tady ta fotka, tak mrkněte.

Saty prekvapive slusivejsi, nez jsem cekala. Zkus jeste vyfotit ten vystrih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.7.23 08:30
@Eeeddd píše:
Takže holky, naprostá pecka. Šaty jsou z velice příjemného materiálu, krásně sedí. Výstřih není vůbec, tak jak na fotce s modelkou. Šaty jsou vzadu prodloužené a nejsou vůbec krátké. Jsem spokojená. Teď už jen ty botičky. :palec:

Líbí, i ty černý botky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková