Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Barbucha3 píše:
Předveď se nám se svým vkusem ty, hvězdo. Proc máš neustále potřebu lidi urážet?
@terien píše:já se nepotřebuju cizích lidí ptát, jak se mám oblíct. Ještě přidej, že závidím, to tu ještě dneska nebylo
A na otázku odpovědět neumíš.
@Barbucha3 píše:
A na otázku odpovědět neumíš.
Na ten nesmysl? Nikoho jsem neurazila, tak nemám jak odpovědět.
@terien Každý má jiný vkus oblečení a také každému sluší něco jiného. Každá žena má jiný typ postavy atd. atd.. Zlá být určitě nemusíte. A tento web je snad od toho, abychom si my ženy poradili, co a jak.. Od toho je tady kolonka: Jak obléct, ne? ![]()
@Eeeddd píše:
@terien Každý má jiný vkus oblečení a také každému sluší něco jiného. Každá žena má jiný typ postavy atd. atd.. Zlá být určitě nemusíte. A tento web je snad od toho, abychom si my ženy poradili, co a jak.. Od toho je tady kolonka: Jak obléct, ne?
A právě proto, že my neznáme tvůj typ postavy, ani co ti sluší, tak ti říkám, jak ty šaty působí. Že se ti to nelíbí, za to já nemůžu.
@terien Za 1) jsem říkala, že pošlu fotku, až přijdou, za 2) jsem se ptala na boty a ne na šaty, jak jsem již psala. Takže šaty jste vůbec hodnotit nemusela.
Volila bych spise nude boty a decentni doplnky. Krajka i barva jsou sami o sobe vyrazne. Vystrih na normalni zenske bude vypadat jinak nez na produktove fotce. Jen bych si fakt pohlidala, ze nejsou moc kratke. Uvidis az to prijde. A silonky a uzavrene boty taky fakt nejsou nutnost
Je fajn, ze nevesta netrva na barve ![]()
@Eeeddd píše:
@terien Za 1) jsem říkala, že pošlu fotku, až přijdou, za 2) jsem se ptala na boty a ne na šaty, jak jsem již psala. Takže šaty jste vůbec hodnotit nemusela.
No tak pořád lepší, když ti to aspoň někdo řekne, než dorazit sice v krásných botách, ale nevkusných šatech. K těm se ti tu ostatně vyjádřilo více lidí. Ale tak je to tvoje vizitka, v čem dorazíš.
Takže holky, naprostá pecka. Šaty jsou z velice příjemného materiálu, krásně sedí. Výstřih není vůbec, tak jak na fotce s modelkou. Šaty jsou vzadu prodloužené a nejsou vůbec krátké. Jsem spokojená. Teď už jen ty botičky. ![]()
To se přiznám, že jsem čekala horší teda. Na fotce není vidět, jak je to řešeni u krku, ale snad dobrý.
Co to je na těch šatech v místě nad apendixem?
Boty spíš nude. Jakou budeš mít kabelku?
@Eeeddd píše:
@Kockazvysocan Je tady ta fotka, tak mrkněte.
Saty prekvapive slusivejsi, nez jsem cekala. Zkus jeste vyfotit ten vystrih.
@Eeeddd píše:
Takže holky, naprostá pecka. Šaty jsou z velice příjemného materiálu, krásně sedí. Výstřih není vůbec, tak jak na fotce s modelkou. Šaty jsou vzadu prodloužené a nejsou vůbec krátké. Jsem spokojená. Teď už jen ty botičky.
Líbí, i ty černý botky ![]()