Svatba - outfit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4966
10.7.23 23:42

Boty určitě nude/béžové/tělové, mně by se líbily i zlaté. Jinak mi šaty přijdou na svatbu adekvátní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
11.7.23 01:25

Podle té prezentace těch šatů bych se bála, co přijde za hrůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.7.23 02:35

@Gorlami No… Šaty levné nebyly. Naštěstí teda, tam byla ještě sleva, a dle recenzí šatů (akorát jiná barva) by to mělo být v pohodě. Uvidíme, až přijdou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
11.7.23 06:29
@Eeeddd píše: Čauky holky, :)za dva měsíce jdu na svatbu a objednala jsem si vínové krajkové šaty viz. přiložený obrázek. Moje otázky zní: Jaké boty byste k nim vzaly? Stříbrné či béžové? Otevřené či zavřené? Přidat také pásek? Jinak doufám, že vínová barva šatů se na svatbu hodí. :think: Moc děkuji za Vaše odpovědi!!! :lol: :dance:

Saty se mi na svatbu nelibi a uz vubec se nehodi na svatbu fialovou.
Prijdou mi jak od Vietnamcu, takovych tam maji mraky uz milion let. Za me pusobi strasne lacine :nevim:

Dotaz ale byl na doplnky, tak za me bezove a jednoduche. Hlavne si k tomu neber jeste nejakou lacinou bizuterii :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.7.23 06:33
@Eeeddd píše:
@Aduš8 Nevěsta neřeší dresscode hostů jsem zapomněla zmínit. :palec: Jen doplňky svatby budou fialové prostě..

No to máš štěstí, některé nevěstě by to mohlo přijít moc. Šaty jak pro Lelu, sorry, mě přijdou jak pro štětku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
11.7.23 06:41
@terien píše:
No to máš štěstí, některé nevěstě by to mohlo přijít moc. Šaty jak pro Lelu, sorry, mě přijdou jak pro štětku.

Tak ona ta modelka jak Lela vypada. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
11.7.23 06:44

Šaty mi přijdou úplně v pohodě, nevím, kde vidíte extra výstřih nebo něco pro stetku, ta modelka je umělá, tak možná proto, na normální ženské budou vypadat normálně. Vzala bych béžové boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
11.7.23 07:26

@Eeeddd Jeste by se hodily pudrove ruzove boty. Minimalne spicka uzavrena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
11.7.23 07:32
@Eeeddd píše: Čauky holky, :)za dva měsíce jdu na svatbu a objednala jsem si vínové krajkové šaty viz. přiložený obrázek. Moje otázky zní: Jaké boty byste k nim vzaly? Stříbrné či béžové? Otevřené či zavřené? Přidat také pásek? Jinak doufám, že vínová barva šatů se na svatbu hodí. :think: Moc děkuji za Vaše odpovědi!!! :lol: :dance:

Vzala bych si nude lodičky nebo sandály s uzavřenou špičkou.

Jinak na Tobě šaty budou vypadat jinak než na focené paní :lol:, takže bych se toho nebála, na svatbu mi přijdou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
11.7.23 07:34

Výstřih mi přijde v poho. Už jsem viděla i takové na svatbě, že dotyčná rovnou mohla přijít hore bez. I na mojí svatbě přišla jedna dáma, která neodhadla délku šatů a bylo vidět, jaké si vzala kalhotky a to byla ještě svatba v kostele, ale přežili to všichni. Šaty se mi líbí, boty bych si vzala asi zlaté. Záleží taky, jaká svatba to bude. Něco jiné je svatba na zámku, něco jiné na louce, ve stodole, v lese,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
11.7.23 07:48

No, mému vkusu šaty moc neodpovídají. Doufám, že jsi malá, protože ta modelka je očividně malá a šaty jsou dost krátké. A výstřih bude hodně hluboký. Nevím nevím. Barevně asi spíš béžové doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.7.23 07:59
@AnoNe píše:
No, mému vkusu šaty moc neodpovídají. Doufám, že jsi malá, protože ta modelka je očividně malá a šaty jsou dost krátké. A výstřih bude hodně hluboký. Nevím nevím. Barevně asi spíš béžové doplňky.

Výstřih nebude hluboký jen tam má ta modelka prsa hodně nahnacana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
11.7.23 09:02

Boty určitě zavřené a vždy s punčocháči nebo můžeš i samodržící punčochy. Nikdy ne na boso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.7.23 11:56

@Kockazvysocan Svatba má přece vždycky nějakou barvu.To přece neznamená, že všichni hosté vždy chodí v té barvě, co je svatba. Nevěsta dresscode neurčila, takže si myslím, že vínová barva je v pořádku.

No a materiál, to uvidíme, až přijdou.. Při nejhorším je vrátím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
11.7.23 12:00
@Eeeddd píše:
@Borrealis Tomu určitě rozumím. Myslím si, že ten výstřih, ale nebude vypadat, tak jak to má paní na fotce. Viděla jsem stejné šaty s jinou modelkou a vypadaly normálně. Ohleduplná se snažím být. Dalo mi zabrat vybrat nějaké normální hezké šaty, které nevypadají, jak na ven do města, ale zároveň nejsou moc honosné.. :)

Ty šaty jsou pěkné, barva také. Boty asi spíš bežové a k tomu bych si dala páseček ve stejné barvě jako boty. Pokud máš štíhlý pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková