Pánská ledvinka, v čem nosit mobil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42564
5.8.23 17:22

Batoh? Pánskou tašku? Kožené pouzdro na opasek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.8.23 17:24

Ledvinku a ani tašku přes rameno by nedal a to mu chybí něco málo let do 50. Ale pravidelně kupujeme nějaké batohy ve sportu. To nosí do práce. Ale na běžné pochůzky nic. Když jedeme někam spolu. Tak využije moji kabelku. To se taky stává. Ať si jde sám vybrat do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15955
5.8.23 17:44
@new.doc píše:
Přes rameno prý ne, že to je pro ženský 🙈 (a to to u něj v práci nosí chlapi celkem běžně)

To už raději ponožky a sandále, než ledvinku nebo kabelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15433
5.8.23 19:07

Mě ledvika nošená takto nijak neuráží :think: ještě když je kvalitní kožená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18053
5.8.23 19:32
@ivašot. píše:
Mě ledvika nošená takto nijak neuráží :think: ještě když je kvalitní kožená

mně se móda tohoto nošení ledvinek, jak u mužů, tak u žen, nelíbí, ale to o individuálním vkusu
Muž nosívá městský batoh, pánskou tašku přes rameno nebo má jen mobil v kapse. Ledvinku nosí jen jako pamlskovník, když jde se psem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
5.8.23 19:34
@ivašot. píše:

Teď to vídám u chlapů i kluků hodně často, líbí se mi to. Jak na mladších, tak i na starších. Synovi jsem už taky ledvinku koupila a nosí ji takhle, jen teda není kožená, ale spíš sportovnějšího typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15955
5.8.23 19:35
@ivašot. píše:

Promiň, ale asi by mě nikdo nedonutil, abych si tohle vzal na sebe a chodil s tím po veřejnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
5.8.23 20:02

U nás máme ledvinku oba, ale já jsem asi víc praktická a neřeším vzhled. Já mám na běžné nošení menší koženou(akorát tak na peněženku, telefon a klíče) a on o něco větší. Já mám zvlášť ještě jednu do práce, kam bych toho nastrkala už víc. Kdysi mě okradl kapsář a ještě jsem byla napomínána, proč jsem měla peněženku v batohu a ne někde vepředu. V batohu se to nebere jako chráněné a k okradení mi tehdy ještě chtěli dát pokutu za nedostatečné chránění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24781
5.8.23 20:54

Já ledvinku taky nosím, když nepotřebuju toho brát moc, abych musela tahat celou kabelku. Třeba batohy vyloženě nesnáším, protože se mi z nich i v zimě potí záda a být pak v mokrém a studeném jakou dobu, díky, nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
5.8.23 22:31
@smile_xxx píše:
Raději 100× ledvinku, než vidět chlapa, co má u kalhot/ kraťasů vyboulené všechny kapsy, jak jsou narvané věcmi jako peněženka, mobil, klíče od auta, klíče od bytu a já nevím, co ještě 🤔

Hm, jako ten můj. Nejsem z toho nadšená, ale tu taštičku nechce. To je asi moc práce pro něj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
17.8.23 15:07

Muj take..ale ledvinky se mu nelibi..a mne taky ne :D.. ale kdyz tak.. nejaka elegantní kožená možná značková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková