Vhodnost šatů jako svatební host

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26747
9.8.23 15:01
@MamkaDouDou píše:
Kupodivu to funguje. Není to teda ultra komfortní, protože to má tenoučký ramínka.

Jasně, že ti slušet budou, ale na svatbu přece neeeeee

• načítám...
116601
9.8.23 15:02
@MamkaDouDou píše:
Bílé nejsou. To bych si samozřejmě nevzala. Jsou pudrově růžové. Blbě se to fotí.

Tohle ale není pastelově růžová. Nemůžeš se poradit s nevěstou?

• načítám...
MamkaDouDou

Hele jaká je teda pastelová růžová? Já si dala do Googlu a přijde mi to podobné, možná světlejší.

• Upravit
887

Přijdou mi střihem, provedením i barvou jako svatební. Nevzala bych si je. Tedy i kvůli většímu poprsí…

• načítám...
53190
9.8.23 15:03
@MamkaDouDou píše:
Hele jaká je teda pastelová růžová? Já si dala do Googlu a přijde mi to podobné, možná světlejší.

Prostě růžovější. Tohle mi nejvíc přijde jako starorůžová. Pokud tam bude víc dam v klasických pastelových (veselých) odstínech, budeš vedle nich vypadat ušmudlaně.. :?

• načítám...
116601
9.8.23 15:04
@MamkaDouDou píše:
  • načítám...
24410

Za mě taky ne. Samozřejmě záleží co na to nevěsta. Jinak si v tom ty velká prsa neumím představit :lol: sháním taky šaty - kojení, velká prsa a toto by u mě vypadalo blbě. Samozřejmě záleží o jaké velikosti prsou se bavíme.

• načítám...
4164

Jak levná nevěsta co se přis..ala na jinou svatbu :nevim: pokud se ti líbí, nech si je na zimu na plesy…

• načítám...
25132
@Silverine247 píše:
Ale vzdyt ony nejsou bile, jsou svetlounce ruzove.

Světle růžové, champagne, smetanové, jakkoliv světlé, které by mohly zastínit nevěstu za mě ne. Navíc tyhle svou délkou evokují svatební, takže tuplem ne. Za vhodné považuji jakékoliv pouzdrove.

Příspěvek upraven 09.08.23 v 15:05

• načítám...
15995
9.8.23 15:05

Ne. Tohle neni semi formal ani pastelova barva a jsou moc „nevestovske.“ Zjevne mas sama pochyby, jinak by ses neptala, a v tomhle jsou opravnene.

• načítám...
Janli
9.8.23 15:06

Holky, jen technická….. to je normální, aby si nevěsta takhle diktovala? Já bych se jí na to vykvákla a vzkázala jí, ať si kompars zaplatí a nedělá si ho ze mě…..
Za mě… já bych ty šaty ustřihla pod kolena a vzala si k nim bolerko nebo sáčko.

• Upravit
MamkaDouDou
9.8.23 15:07
@Bubla Bůčková píše:
Jasně, že ti slušet budou, ale na svatbu přece neeeeee

Slušet mi nebudou žádný šaty. Jsem mikinovej typ s krátkýma vlasama :mrgreen: Jako mně to taky přijde moc, muž říká že jo, máma taky. Proto se ptám nestranně. Blbý je, že jsem zatím nic jinýho, kam se mi vejdou prsa a zároveň mi to není obří v pase, nesehnala. Nevím, kde to lidi berou.

• Upravit
116601
@Janli píše:
Holky, jen technická….. to je normální, aby si nevěsta takhle diktovala? Já bych se jí na to vykvákla a vzkázala jí, ať si kompars zaplatí a nedělá si ho ze mě…..
Za mě… já bych ty šaty ustřihla pod kolena a vzala si k nim bolerko nebo sáčko.

Já to nikdy nezažila. Jen když byla svatba v přírodě, tak nevěsta vzkazovala ať si vezmeme teplé oblečení a boty do bláta. :lol:

• načítám...
53190
@Janli píše:
Za mě… já bych ty šaty ustřihla pod kolena a vzala si k nim bolerko nebo sáčko.

Tak diktovala.. třeba jen poprosila. Dnes je celkem běžné ladit si svatbu do určité barvy, dala aspoň docela na výběr. Už jsem byla i na svatbě, kde novomanželé prosili o jednu konkrétní barvu (baby blue), to mě trochu krkalo, protože mi neskutečně nesluší a musela jsem to vyřešit tmavými šaty s těmito doplňky, jinak bych ven nevylezla :P

• načítám...
25132
9.8.23 15:08
@Karinkas píše:
Jo tak bílé nejsou. Ale pastelové růžové také ne. Tohle je spíše starorůžová. Navíc si klidně dovedu představit, že by se v nich nějaká nevěsta vdávala.
Jako host bych určitě volila jednodušší šaty, bez zdobení a tylu.

Koupila bych jiné.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková