Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky,
příští víkend jedu na svatbu, kde obřad bude mezi krávami na louce a následná událost pak v takové stodole. Barva má být emeraldová. Já mám doma akorát tyhle šaty, ale trochu se bojím, jestli nejsou moc “večerní” a nebudu tam za troubu. ![]()
Díky.
Za mě moc hezké a vhodné. Vypadají trochu jako večerní, protože jsou tmavě, ale chtějí takovou svatbu, takže bych si je klidně vzala.
@Janina B1 píše:
Ahojky,příští víkend jedu na svatbu, kde obřad bude mezi krávami na louce a následná událost pak v takové stodole. Barva má být emeraldová. Já mám doma akorát tyhle šaty, ale trochu se bojím, jestli nejsou moc “večerní” a nebudu tam za troubu.
Díky.
za troubu tam nebudeš, vždycky je lepší být oblečená trošku líp než ostatní, než trošku hůř - emeraldová předpokládám je smaragdová? ![]()
Krásné šaty, vůbec neváhej si je vzít. 🙂 Konečně tu taky vidím nějaké vhodné, většinou si ženský berou různý totálně nevhodný podpičovky nebo s takovým výstřihem, že má člověk problém koukat jinam.
@stinga píše:
za troubu tam nebudeš, vždycky je lepší být oblečená trošku líp než ostatní, než trošku hůř - emeraldová předpokládám je smaragdová?
Nějak tak, strýček Google mi vyhodil barvu hodně podobnou té, co je na šatech. Díky ![]()
@curria píše:
Krásné šaty, vůbec neváhej si je vzít. 🙂 Konečně tu taky vidím nějaké vhodné, většinou si ženský berou různý totálně nevhodný podpičovky nebo s takovým výstřihem, že má člověk problém koukat jinam.
Pojem “podpičovky” je top
![]()
Mně připadají, že se na svatbu nehodí. Já bych si je nevzala. Jsou na svatbu, natož venkovskou a letní, příliš tmavé.
Hezké. To jsou první, které tady vidím a taky bych si je koupila.
ty jsi krásnááá a ty šaty ti hrozně moc sluší!!!
neváhej ani minutu, ke kravám je to i škoda, příště je vynes na ples a buď úplně, ale úplně klidná, budeš druhá nejhezčí.. po nevěstě samozřejmě ![]()
@Da12 píše:
Mně připadají, že se na svatbu nehodí. Já bych si je nevzala. Jsou na svatbu, natož venkovskou a letní, příliš tmavé.
No pokud chce nevěsta smaragdové, tak bohužel, ty jsou tmavé.
Málokdy tu vidim hezký šaty, ale tyhle jsou fakt moc fajn, směle je vezmi ![]()