Jsou tyhle šaty na venkovskou svatbu ok?

872
25.8.23 12:53

Jsou tyhle šaty na venkovskou svatbu ok?

Ahojky,

příští víkend jedu na svatbu, kde obřad bude mezi krávami na louce a následná událost pak v takové stodole. Barva má být emeraldová. Já mám doma akorát tyhle šaty, ale trochu se bojím, jestli nejsou moc “večerní” a nebudu tam za troubu. :nevim:
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4134
25.8.23 13:03

Za mě moc hezké a vhodné. Vypadají trochu jako večerní, protože jsou tmavě, ale chtějí takovou svatbu, takže bych si je klidně vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77385
25.8.23 13:04
@Janina B1 píše:
Ahojky,příští víkend jedu na svatbu, kde obřad bude mezi krávami na louce a následná událost pak v takové stodole. Barva má být emeraldová. Já mám doma akorát tyhle šaty, ale trochu se bojím, jestli nejsou moc “večerní” a nebudu tam za troubu. :nevim:
Díky.

za troubu tam nebudeš, vždycky je lepší být oblečená trošku líp než ostatní, než trošku hůř - emeraldová předpokládám je smaragdová? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
25.8.23 13:05

Krásné šaty, vůbec neváhej si je vzít. 🙂 Konečně tu taky vidím nějaké vhodné, většinou si ženský berou různý totálně nevhodný podpičovky nebo s takovým výstřihem, že má člověk problém koukat jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
25.8.23 13:05
@stinga píše:
za troubu tam nebudeš, vždycky je lepší být oblečená trošku líp než ostatní, než trošku hůř - emeraldová předpokládám je smaragdová? :)

Nějak tak, strýček Google mi vyhodil barvu hodně podobnou té, co je na šatech. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
25.8.23 13:07
@curria píše:
Krásné šaty, vůbec neváhej si je vzít. 🙂 Konečně tu taky vidím nějaké vhodné, většinou si ženský berou různý totálně nevhodný podpičovky nebo s takovým výstřihem, že má člověk problém koukat jinam.

Pojem “podpičovky” je top :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
25.8.23 13:09

Mně připadají, že se na svatbu nehodí. Já bych si je nevzala. Jsou na svatbu, natož venkovskou a letní, příliš tmavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.8.23 13:16

Hezké. To jsou první, které tady vidím a taky bych si je koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
25.8.23 13:17

Hezké šaty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
25.8.23 13:17

:mrgreen: ty jsi krásnááá a ty šaty ti hrozně moc sluší!!! :srdce: neváhej ani minutu, ke kravám je to i škoda, příště je vynes na ples a buď úplně, ale úplně klidná, budeš druhá nejhezčí.. po nevěstě samozřejmě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.8.23 13:18
@Da12 píše:
Mně připadají, že se na svatbu nehodí. Já bych si je nevzala. Jsou na svatbu, natož venkovskou a letní, příliš tmavé.

No pokud chce nevěsta smaragdové, tak bohužel, ty jsou tmavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
25.8.23 13:18

Šaty ujdou, ale dala bych menší výstřih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17491
25.8.23 13:20

Hezké šaty a sluší ti. Proč ne, užij si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
25.8.23 13:24

Jo, ty budou v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
25.8.23 13:24

Málokdy tu vidim hezký šaty, ale tyhle jsou fakt moc fajn, směle je vezmi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková